Perly našich mužů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
144
2.1.14 20:02

Muž seděl v křesle s nohama na stole a já si všimla, že má děsně dlouhé nehty na nohou (přes bříška pár mm a má je děsně tvrdé, stříhá je jen po koupeli jinak to snad nejde :lol: ).Nijak jsem to nekomentovala, říkám si, že se půjde koupat a shodí je určitě. O pár dní později… Venku mrzlo říkám mu, „vem si místo kecek ty zimní pevný boty“.A on na to, že je měl včera a hrozně ho bolely nohy. Mě secvaklo a říkám mu, „a ostříhal sis ty drápy na nohou?""Hmm ne“ a koukal na mě jestli nejsem vědma podle výrazu ve tváři.

A ségra mě rozsekala hláškou kdy byla zadívaná do monitoru a já dovařila oběd a ptám se jí „Máš hlad?“ a ona na to „jak kdy“

Byli jsme na návštěvě u mamky, já s dcerou 3 měsíce a ségra se synem 1,5 roku. Obývali jsme s dětmi jednu ložnici a večerní uspávání se ten večer nedařilo. Já sedím po tmě v ložnici a kojím dceru a najednou vidím světelný záblesk a ránu z obýváku kde bylo krom telky taky tma. A ticho.Tak si říkám..Hmmm asi bouchla televize a holky to neřeší bo co.Po chvíli se vzbudil malej synovec (už asi po 5tý) ségra vlítla do ložnice (když procházela kolem, byla cítit spálená elektrika)a se slovy „Skvělý, ještě nespí a už ani nebude, protože smrdim jak čert“,počala malého uspávat a já málem umřela na dušení smíchu.
A v obýváku se mezitím co jsem kojila malou stalo toto…Mamka koukala na televizi, ségra zapojovala kabel od noťase do zásuvky a protože byl ohnutý a drátky se asi dotkly, bouchlo to a vyhodilo pojistky. Ségru to odhodilo kousek dál, byla cítit spálenou elektřinou, sedla na zadek a rozdýchávala potichu šok. Mamka si nevšimla co se stalo a jen suše prohodila.„Tak a můžeme jít spát“ To že se jí málem usmažila dcera jí nějak netankovalo a šla nahodit pojistky. V tu chvíli se vzbudil synovec a z mého pohledu to už víte :lol: Když jsme svoje pohledy spojily do celku málem jsme se potrhaly smíchy všechny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.14 08:48

@Hitule :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Tak to muselo byt skveli :D :D :D :palec: :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí