Perly našich mužů

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
3.11.13 22:18
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
3.11.13 22:24

Dopekla jsem kuře a vyndala ho z trouby. Povídám manželovi:„zavři prosím tě troubu“ a on na to „A kam?“ :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
766
3.11.13 22:24

Ležela jsem na udržování v nemocnici, bylo to v lednu, venku mrzlo, manžel za mnou přišel na návštěvu s dcerkou 1,5 roku, ona měla na sobě kromě bundy jen slabounké pyžámko, tak se ptám.„ježiši, proč má na sobě to pyžámko?“ a on" To je pyžámko, já myslel, že je to tepláková souprava" A to podotýkám, že si vždy potrpěl, aby byla jak ze škatulky, krásně oblečená a pak když to bylo na něm, tak to dopadlo takhle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5185
3.11.13 22:40
@aničkakytička
@aničkakytička píše:
ten můj takhle jel s malým z plavání, nechali doma čepici.. když sem si sedla do auta a viděla malýho s pemprskou na hlavě, ab yho neofouklo, šla jsem dom kolen :mrgreen: :mrgreen:

Už dlouho jsem se takhle od srdce nezasmála. Děkuji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
3.11.13 22:50

Můj přítel šel jednou nakoupit bez seznamu. Měl jen 3 položky - rohlíky, sýr, smažené brambůrky. Nemohl si vzpomenout, co měl koupit, jen že to byly 3 věci. Tak koupil troje brambůrky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.11.13 22:53
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16548
4.11.13 15:58
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
5.11.13 16:28

Včera jsem šla nakoupit, kočár s sebou.Tak manžel měl za úkol jen jednu věc. Cestou jede z práce kolem Penny, tak aby přivezl balík limonád. Ty bych do kočáru skutečně nenarvala. :mrgreen: A co myslíte, přijel bez nich! :roll: Říkám mu-kde máš ty limonády. Chytil se za hlavu a říká-já jsem si říkal, když jsem jel okolo Penáku, že mám něco koupit.Ale nevzpoměl jsem si co. :cert: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
5.11.13 16:38

Libor:co jsi koupila Olde za maso(Olda je nas pes)? Ja:stehna Libor:predni? Ja:jaky predni? copak ma kure predni stehna?! Libor:No jo no…Libor vola za pet vterin mame:tak Nikola Olde koupila predni stehna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19749
5.11.13 16:39

@kukíno Přední stehna jí určitě musely moc chutnat. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148259
5.11.13 17:48

Příklad mužské logiky-vařím, dávám do pokrmu jako vždy lžíci hořčice. Mužskej za zády mi říká-to tam nedávej, to nebude dobrý. Já na to-dávám to tam vždycky a chutná vám to. Žerete plnou hubou. A on na to-ale to jsem to nevěděl. :roll: 8o Chápete to? :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.11.13 17:50
@Anna766 píše:
Příklad mužské logiky-vařím, dávám do pokrmu jako vždy lžíci hořčice. Mužskej za zády mi říká-to tam nedávej, to nebude dobrý. Já na to-dávám to tam vždycky a chutná vám to. Žerete plnou hubou. A on na to-ale to jsem to nevěděl. :roll: 8o Chápete to? :nevim: :zed:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.11.13 17:52

Máme doma takovýho gaučáčka… no a vzala jsem ji s sebou na zahradu, když jsem šla sbírat maliny, no a po chvíli koukám a ona na mě kouká z druhé strany plotu, někde našla sviňa díru, no tak to volám chlapovi a on hlásí: ale já jí to zakázal! :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.11.13 17:53

@Anna766 … svým způsobem ano. Kdyby mi něco chutnalo a jednou jsem zjistila, že se tam dává nějaká absurdita nebo něco, co nepozřu, tak už bych to pak taky nechtěla. Občas na tohle myslím u Prostřeno. Pokrm to je třeba dobrý, ale když slyším, co do toho všechno jsou schopni dát, nemohla bych se tam přihlásit už jen z tohohle důvodu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
5.11.13 17:54
@Salvaje píše:
Můj přítel šel jednou nakoupit bez seznamu. Měl jen 3 položky - rohlíky, sýr, smažené brambůrky. Nemohl si vzpomenout, co měl koupit, jen že to byly 3 věci. Tak koupil troje brambůrky :mrgreen:

no to já mýmu napíšu vždycky seznam a on doveze půlku :roll: když mu říkám co to má jako být tak hlásí: čím víc mi toho napíšeš, tím víc toho dovezu 8o no kdybych takhle nakupovalal já, tak nemáme za chvíli co do huby 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí