Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Děvčata, jdu vám sem napsat, co se stalo manželovi ráno v obchodě. Tak začnu pěkně od začátku..šel do obchodu pro něco dobrého k snídani a já mu říkám, vem tam pár perníků, děti je mají rádi a vem jich víc, ať pro ně nemusíme furt chodit. Přiše do obchodu, nabral cca10 pardubickejch perníků a šel k pokladně. Za ním stála prý tak 40ti letá paní a povídá mu - teda tolik sladkýho takhle po ráánu a manžel odpověděl, to je pro děti. A ona hbitě na to a to jako máte tolik dětí joo?? Manžel asi trnul, nevěděl co dodat a prý jenom řekl, no a? Přišel domů a hned mi to líčil..když jsem tak nad tím přemýšlela..já vlastně ani nevím co hbitě a rychle odpovědět. Jedině říct no to máme pro psa on hrozně rád sladký a nejradši protivný báby, nechcete někdy přijít aby byl tak na měsíc najezený??
Co vy holky na to??
Člověk si už ani ten perník nemůže jít koupit aniž by na něj lidi blbě nečuměly ![]()
No teď to po sobě čtu a vypadá že doma jíme jenom perníky tak to není, on tam oficiálně šel pro rohlíky a nějakou šundu, a já mu řekla, ať nabere pár perníků na víc dní dopředu
no a paní to hned hbitě okomentovala ![]()
Paní : A to jako máte tolik dětí joo??
Manžel : nevim, už jsem dlouho nepočítal. ![]()
@lenk to nebyla prodavačka ale paní co stála za ním. Prodavačka prý nic neříkala jsem se culila
mě to přišlo ale takový nemístný..i kdyby tam kupoval 10kilo párků tak jí po tom může být… že jo?
@lenk píše:
Paní : A to jako máte tolik dětí joo??Manžel : nevim, už jsem dlouho nepočítal.
to si zapamatuju!!
Já byla jednou v létě u kasy, za mnou fronta lidí a pokladní prej, že mi táhne na cemr a že to pocítím až budu stará. A to jsem měla s sebou děcko, takže legranda veliká.
Holky ale jinak třeba v Polsku je tohle běžný, že se baví úplně cizí lidi ve frontě. To o nás si Poláci myslí, že jsme studený čumáci, třeba jako my o Němcích.
@Deniel píše:
Děvčata, jdu vám sem napsat, co se stalo manželovi ráno v obchodě. Tak začnu pěkně od začátku..šel do obchodu pro něco dobrého k snídani a já mu říkám, vem tam pár perníků, děti je mají rádi a vem jich víc, ať pro ně nemusíme furt chodit. Přiše do obchodu, nabral cca10 pardubickejch perníků a šel k pokladně. Za ním stála prý tak 40ti letá paní a povídá mu - teda tolik sladkýho takhle po ráánu a manžel odpověděl, to je pro děti. A ona hbitě na to a to jako máte tolik dětí joo?? Manžel asi trnul, nevěděl co dodat a prý jenom řekl, no a? Přišel domů a hned mi to líčil..když jsem tak nad tím přemýšlela..já vlastně ani nevím co hbitě a rychle odpovědět. Jedině říct no to máme pro psa on hrozně rád sladký a nejradši protivný báby, nechcete někdy přijít aby byl tak na měsíc najezený??Co vy holky na to??
já to nechápu
![]()
@dada12 no my na to míváme štěští že se s námi dá někdo do řeči, mě to nevadí, ale když má někdo blbý připomínky, tak já hlavně nemám pohotový reakce a příjdu na to co říct, vždycky až když je pozdě
![]()
@Hodaka no jde o to, že paní komentovala manželův nákup a divila se, proč kupuje tolik perníků..
chci navázat na to, že někdy prostě se dostaneme do situace, kdy by se hodila nějaká vtipná průpovídka, ale třeba já nemám hned nic na jazyku a příjdu na to až doma, co by se hodilo k tomu dodat ![]()
Jednou se mi tohle stalo jako bezdětný
Nějakej dědek nám nakouknul do vozíku (velký měsíční nákup) a říká - takovýho jídla, to máte tolik dětí? A já vyšpulila pupek a říkám- čtyři doma, pátý na cestě ![]()