Co se stalo manželovi v obchodě - abychom se zasmály :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3172
16.9.12 13:12

aby jsme se zasmály :)

Děvčata, jdu vám sem napsat, co se stalo manželovi ráno v obchodě. Tak začnu pěkně od začátku..šel do obchodu pro něco dobrého k snídani a já mu říkám, vem tam pár perníků, děti je mají rádi a vem jich víc, ať pro ně nemusíme furt chodit. Přiše do obchodu, nabral cca10 pardubickejch perníků a šel k pokladně. Za ním stála prý tak 40ti letá paní a povídá mu - teda tolik sladkýho takhle po ráánu a manžel odpověděl, to je pro děti. A ona hbitě na to a to jako máte tolik dětí joo?? Manžel asi trnul, nevěděl co dodat a prý jenom řekl, no a? Přišel domů a hned mi to líčil..když jsem tak nad tím přemýšlela..já vlastně ani nevím co hbitě a rychle odpovědět. Jedině říct no to máme pro psa on hrozně rád sladký a nejradši protivný báby, nechcete někdy přijít aby byl tak na měsíc najezený?? :D Co vy holky na to??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3172
16.9.12 13:14

Člověk si už ani ten perník nemůže jít koupit aniž by na něj lidi blbě nečuměly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
16.9.12 13:14

??? asi mám jiný smysl pro humor… :think: :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.9.12 13:16

@Deniel

Paní : A to jako máte tolik dětí joo??

Manžel : Noo.. vlastně joo..mám je teď na víkend…

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.9.12 13:17

No teď to po sobě čtu a vypadá že doma jíme jenom perníky tak to není, on tam oficiálně šel pro rohlíky a nějakou šundu, a já mu řekla, ať nabere pár perníků na víc dní dopředu :D no a paní to hned hbitě okomentovala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 13:18

@Deniel taky nemám ráda drzý prodavačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186
16.9.12 13:20

Paní : A to jako máte tolik dětí joo??

Manžel : nevim, už jsem dlouho nepočítal. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.9.12 13:20

@lenk to nebyla prodavačka ale paní co stála za ním. Prodavačka prý nic neříkala jsem se culila :) mě to přišlo ale takový nemístný..i kdyby tam kupoval 10kilo párků tak jí po tom může být… že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.9.12 13:21
@lenk píše:
Paní : A to jako máte tolik dětí joo??Manžel : nevim, už jsem dlouho nepočítal. :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: to si zapamatuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.9.12 13:22

Já byla jednou v létě u kasy, za mnou fronta lidí a pokladní prej, že mi táhne na cemr a že to pocítím až budu stará. A to jsem měla s sebou děcko, takže legranda veliká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2400
16.9.12 13:25

Holky ale jinak třeba v Polsku je tohle běžný, že se baví úplně cizí lidi ve frontě. To o nás si Poláci myslí, že jsme studený čumáci, třeba jako my o Němcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
16.9.12 13:25
@Deniel píše:
Děvčata, jdu vám sem napsat, co se stalo manželovi ráno v obchodě. Tak začnu pěkně od začátku..šel do obchodu pro něco dobrého k snídani a já mu říkám, vem tam pár perníků, děti je mají rádi a vem jich víc, ať pro ně nemusíme furt chodit. Přiše do obchodu, nabral cca10 pardubickejch perníků a šel k pokladně. Za ním stála prý tak 40ti letá paní a povídá mu - teda tolik sladkýho takhle po ráánu a manžel odpověděl, to je pro děti. A ona hbitě na to a to jako máte tolik dětí joo?? Manžel asi trnul, nevěděl co dodat a prý jenom řekl, no a? Přišel domů a hned mi to líčil..když jsem tak nad tím přemýšlela..já vlastně ani nevím co hbitě a rychle odpovědět. Jedině říct no to máme pro psa on hrozně rád sladký a nejradši protivný báby, nechcete někdy přijít aby byl tak na měsíc najezený?? :D Co vy holky na to??

já to nechápu :think: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3172
16.9.12 13:29

@dada12 no my na to míváme štěští že se s námi dá někdo do řeči, mě to nevadí, ale když má někdo blbý připomínky, tak já hlavně nemám pohotový reakce a příjdu na to co říct, vždycky až když je pozdě :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3172
16.9.12 13:31

@Hodaka no jde o to, že paní komentovala manželův nákup a divila se, proč kupuje tolik perníků.. :lol: chci navázat na to, že někdy prostě se dostaneme do situace, kdy by se hodila nějaká vtipná průpovídka, ale třeba já nemám hned nic na jazyku a příjdu na to až doma, co by se hodilo k tomu dodat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
16.9.12 13:32

Jednou se mi tohle stalo jako bezdětný 8o Nějakej dědek nám nakouknul do vozíku (velký měsíční nákup) a říká - takovýho jídla, to máte tolik dětí? A já vyšpulila pupek a říkám- čtyři doma, pátý na cestě :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí