Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Tak to jsem se zase jednou pobavila
Oni jsou fakt všichni stejný ![]()
Ten můj taky vždycky něco hledá ve skříni a huláká na mě, jestli nevim náhodou, kde má to a to, tak mu řeknu, že jsem to zrovna včera žehlila a musí to v tý skříni být tam, kde vždycky a on, že ne, že já prý pořád něco uklízim a přemísťuju a že jsem to určitě dala jinam, nebo ještě nevyžehlila, tak se s hlubokým povzdechem zvednu, jdu ke skříni, kouknu a vidim ![]()
Když ho pošlu nakoupit třeba jen tři věci a 10× mu to zopakuju, stejně vždycky něco zapomene
Na to mi řekne, že má tolik starostí v hlavě, že si přece nemůže všechno pamatovat
![]()
Takhle jednou hlídal naší malou, jela jsem nakoupit, byla doba koupání, malá měla na sobě punčošky a bodýčko, připravila jsem mu overálek, ať jí to po koupání oblíkne. Přijdu domů asi ani ne za hodinu, ptám se, co malá, jak to zvládli, prej všechno v pohodě, žádnej problém, kasal se, přijdu k malý a málem jsem se počůrala smíchy
Chudinka moje malá, měla teda oblečenej ten overálek, ale úplně obráceně, takže měla holý nožičky a ručičky tak, jak to měla mít na nožičkách
Prej mu to bylo divný, tak aby jí na ty nožičky nebyla zima, oblíkl jí na to ještě punčošky
Škoda, že jsem to nevyfotila ![]()
Seděli jsme s přítelem u stolu. Vedle něj byly v mističce slané tyčinky. Pořád je uďobával a srkal jednu za druhou do pusy, přitom byl velice zaneprázdněn čtením televizního magazínu. Po chvíli se rozhodl, že si zapálí cigaretu. Vytáhl cigateu z krabičky, zase si vzal kus tyčinky, lapal rukou po stole aby našel zapalovač. A místo toho aby zase uďobl slanou tyčinku srčil si do pusy cigaretu, kousek jí ukousl a začal žvejkat. Já na něj koukám jak puk
On byl tak zaneprázdněn, že si celých 10 vteřin nevšimnul, že žvejká tabák
Jakmile viděl muj vyděšený výraz, tak mu to došlo a začal plivat zbytky tabáku po stole.
No to byste museli vidět. Já se málem počůrala ![]()
@neprihl1234 píše:
To jsem rada, ze jsem Vas pobavila s tou parou… to fakt nevymyslite… kdysi jsem si takovy prihody psala, bylo toho vice.
Ale abych manzelovi nekrivdila, vim, ze to maji dedicne v rodine. Jeho mama pravidelne vari v kavovaru nebo rychlovarce, nadava, jak je to pomaly a ono to neni zapojeny v zasuvce. Minule manzelove babicce, ktera uz nema vlasy a nosi paruku, tu paruku vyprala v pracce a pak jeste ususila v susicce…babicka vypadala jak Avatar, museli ji koupit novou.
Ale dostala me, my mame ve sklepe zapojenou pracku tak, ze se musi pustit voda, nez se zacne cyklus a pak se zase privod vody vypne. A ona na me minule koukala a rikala: „co to delas?“ a ja rikam „musim takhle poustet vodu do pracky“ a ona „Aha to my nemame pracku na vodu“
@Dufka píše:
Tak domaci perla me zrovna zadna nenapada. Nicmene me odrovnala historka nejake nebozacky, ktera psala do Sama doma do podobne ankety. Vyhrala, se nedivim. Nechala cely den sveho muze hlidat male dite. Kdyz se navecer vratila, vsimla si, ze dite ma plinku az u kolen, procuranou durch. Na otazku, proc ji plenku nevymnenil ji odvetil, ze na obale je napsano 4 - 9 kg, a to ze ta plina rozhodne jeste nema.
tak toto je extraperla
Málem jsem snědla monitor smíchy
![]()
Dnesni perlicka: vylil na podlahu olej z tunaka a zanadaval si, tak rikam, vsak se to utre, ne? A on: Jo, to jo, ale bude to tu smrdet! Ja nechapala, proc by to melo smrdet, kdyz se to umyje. Zahy jsem pochopila. Vzal hadrik na nadobi a lehce to osmrdlal. Ze uz dopredu vedel, ze to bude smrdet, ale stejne to neumyl poradne, je lenost? Nebo co to je?
@smotlaska píše:
Vzal hadrik na nadobi a lehce to osmrdlal. Ze uz dopredu vedel, ze to bude smrdet, ale stejne to neumyl poradne, je lenost? Nebo co to je?
žádná lenost, je to chlap!
teda, já toho svojeho miluju, ale přesně tohle je jeho případ. spíš trpím u toho, když neřeší jakou hadru na co použije.. jako třeba s houbičku na nádobí si jde mýt cosi na autě apod. ![]()
Jo a teda já tomu mojemu říkám. Kutil Tim
to by jste nevěřily co má někdy za nápady. šílené, z kterých rostu. Rád si se vším hraje, vymýšlí co by kde spravil, ale někdy to fakt stojí za to. Třeba naposled s plachtou na bazén. to se směju ještě teď. Plachtu jsme měli na stáhnutí šňůry, ale nějak nám to pořád nechtělo držet a při velkém větru to odfouklo.. takže mého milého napadlo, že by na čtyř místech udělal dírku, kde by přidělal šňůřku a na té by visela petka naplněná vodou!
no ještě že mám dar mu některé tyhle výmysly vymluvit
Mě úplně odboural přítel, když jsem byla v porodnici. Potřebovala jsem, aby mi koupil takové ty jednorázové kalhotky, co se nosí kvůli očistkům. Zeptal se, kde je sežene, a protože mi ty první koupila tchýně a já přesně nevěděla kde, tak jsem mu řekla, ať jde do lékárny, že tam určitě budou. Počítala jsem s tím, že když nějaké magistře řekne, o co jde, tak že mu poradí. Dodnes nevím, co jí řekl, ale když přišel, tak mi nejprve sdělil, že za mě vyhodil 5 stovek
. To už jsem zbystřila a začínala se bát
. Nakonec jsem dostala záchvat smíchu, při kterém mi málem praskla jizva po císařském řezu - přítel dotáhl plenky pro dospělé, kteří neudrží moč
.
Oživuji toto super téma (nenašla jsem jiné s podobnou tématikou, které by „žilo“)a připojuji několik čerstvých perel mého manžela v souvislosti s naším momentálně 3měsíčním mimčem.
Situace první - manžel přišel večer z práce a já mu vykládám, jak malý přes den několikrát krásně na bříšku pásl koníčky. Druhý den přijde manžel domů a ptá se: „Pásli jste zase dneska hady?“
Jak na to přišel, to fakt netuším..
Situace druhá - malý má dva fusaky, jeden bez kožíšku a druhý teplejší s rounem vevnitř. Chceme jít na procházku s kočárem, manžel připravuje prcka, přijde za mnou s jedním fusakem v každé ruce a ptá se: „Do kterého ruksaku mám malého dát?“ ![]()
A situace ze včerejška, která mě taky dostala - chceme jet na výlet, já připravím prcka do vajíčka a vrazím ho manželovi do ruky ať ho dá do auta, že ještě přinesu ostatní věci. Za chvíli vyjdu ven a nevěřím vlastním očím - manžel se snaží narvat vajíčko (i s miminem) do kufru!
No neměla jsem slov, úplně mě to rozsekalo.. (jen podotýkám, že manžel je jinak normální a o prcka se stará příkladně, jen byl prostě zamyšlený
)
@medulen Neskutečný.....
Fakt jsem se pobavila… A pasení hadů je prostě super! ![]()
@medulen jéditi
chtěla bych ho vidět, jak rve to vajíčko do kufru.. škoda, že tu není smajlík co se za břicho popadá, mám dost..
Ja jsem sla nedavno s holkama na vino a muj muz mel na starost naseho trimesicniho bublifuka. V noci po navratu jsem ho pak sla nakrmit a prebalit a kdyz jsem ho rozbalila, tak jsem zjistila, ze ma plenku omotanou izolepou. ![]()
@medulen píše::lol:
Oživuji toto super téma (nenašla jsem jiné s podobnou tématikou, které by „žilo“)a připojuji několik čerstvých perel mého manžela v souvislosti s naším momentálně 3měsíčním mimčem.Situace první - manžel přišel večer z práce a já mu vykládám, jak malý přes den několikrát krásně na bříšku pásl koníčky. Druhý den přijde manžel domů a ptá se: „Pásli jste zase dneska hady?“
Jak na to přišel, to fakt netuším..
Situace druhá - malý má dva fusaky, jeden bez kožíšku a druhý teplejší s rounem vevnitř. Chceme jít na procházku s kočárem, manžel připravuje prcka, přijde za mnou s jedním fusakem v každé ruce a ptá se: „Do kterého ruksaku mám malého dát?“
A situace ze včerejška, která mě taky dostala - chceme jet na výlet, já připravím prcka do vajíčka a vrazím ho manželovi do ruky ať ho dá do auta, že ještě přinesu ostatní věci. Za chvíli vyjdu ven a nevěřím vlastním očím - manžel se snaží narvat vajíčko (i s miminem) do kufru!No neměla jsem slov, úplně mě to rozsekalo.. (jen podotýkám, že manžel je jinak normální a o prcka se stará příkladně, jen byl prostě zamyšlený
)
Příspěvek upraven 03.11.13 v 19:41