Perly našich mužů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
387
1.10.12 23:55

Tak domaci perla me zrovna zadna nenapada. Nicmene me odrovnala historka nejake nebozacky, ktera psala do Sama doma do podobne ankety. Vyhrala, se nedivim. Nechala cely den sveho muze hlidat male dite. Kdyz se navecer vratila, vsimla si, ze dite ma plinku az u kolen, procuranou durch. Na otazku, proc ji plenku nevymnenil ji odvetil, ze na obale je napsano 4 - 9 kg, a to ze ta plina rozhodne jeste nema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
2.10.12 00:27

To jsem rada, ze jsem Vas pobavila s tou parou… to fakt nevymyslite… kdysi jsem si takovy prihody psala, bylo toho vice.
Ale abych manzelovi nekrivdila, vim, ze to maji dedicne v rodine. Jeho mama pravidelne vari v kavovaru nebo rychlovarce, nadava, jak je to pomaly a ono to neni zapojeny v zasuvce. Minule manzelove babicce, ktera uz nema vlasy a nosi paruku, tu paruku vyprala v pracce a pak jeste ususila v susicce…babicka vypadala jak Avatar, museli ji koupit novou.
Ale dostala me, my mame ve sklepe zapojenou pracku tak, ze se musi pustit voda, nez se zacne cyklus a pak se zase privod vody vypne. A ona na me minule koukala a rikala: „co to delas?“ a ja rikam „musim takhle poustet vodu do pracky“ a ona „Aha to my nemame pracku na vodu“ 8o

• Citovat
  • Upravit
15887
2.10.12 01:14
@Dufka píše:
Tak domaci perla me zrovna zadna nenapada. Nicmene me odrovnala historka nejake nebozacky, ktera psala do Sama doma do podobne ankety. Vyhrala, se nedivim. Nechala cely den sveho muze hlidat male dite. Kdyz se navecer vratila, vsimla si, ze dite ma plinku az u kolen, procuranou durch. Na otazku, proc ji plenku nevymnenil ji odvetil, ze na obale je napsano 4 - 9 kg, a to ze ta plina rozhodne jeste nema.
:lol: :lol: :lol: tak teď jsem se smíchy málem utopila v čaji :lol: Ale teda chudák dítě :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.10.12 01:16
@jjjnnn píše:
Vzpomněla jsem si na tátu. Dělal nám dvěma dětem na večeři krupici, nalil litr a něco mlíka do hrnce, zavařil, nasypal krupici a pak asi půl hodiny míchal, říkal, že to nějak nehoustne, tak vytáhl druhý hrnec s tím, že to zkusí znovu, zas nalil mlíko do hrnce a vařil a vařil, za půl hodiny zase říkal, že mu to nehoustne, my už hladové, tak nám táta řekl, ať tu krupici teda vypijem, že to potřetí zkoušet nebude :mrgreen: :mrgreen:
nebo když jednou v životě vytíral chodbu, tak si zlomil nohu :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: no já si asi cvrknu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.10.12 01:21
@soldi píše:
@Pajalena no, hladanie je tiez veru kapitola sama o sebe :roll:
pride a pyta sa: kde ma maly vodu? poviem, ze na posteli. o 5 sekund pride, ze na posteli nie je. zopakujem mu, ze urcite tam je. o dalsich 5 sekund pride, rozzureny, ze ona tam nie je a maly je smadny!
tak vstanem, idem sa pozriet a tam, uprostred oranzovej deky lezi modra flaska s vodou. a on, ze: aha, som ju nevidel :zed: :mrgreen:

No tak teď už tu pištím smíchy, protože to je přesně jak u nás :lol: :lol: Jé, já jsem tak ráda, že v tom nejsem sama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15887
2.10.12 01:27
@angel069 píše:
Nám se stala taky zajímavá historka :-)
Bylo to poprve co jsem jela do Polska bez malého a přítela jako velký hrdina mi řekl jen jed ja se o vše postarám :-) Takže jsem mu řekla co ma vzit jako mleko lahvičky přesnidávku lžičku atd protože jsme pak jeli na grilovačku takže mněl zbalit malého a a ja mněla dojet až na místo asi po hodině mi volá kamarádka že co mu mají dat najíst tak jsem řekla že ma nutrilona ale přítel si myslel že to je kokos :D takže byl maly o hladu pak ještě řekl že takovou lahvičku u nas nikdy neviděl takže prohlásil že je asi všechno nově koupené :D ale stím kokosem mně dostal :D

Tož to nééééé :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: To je snad největší perla tady, teď už tady hýkám na celé kolo a slzy mi valí po tváři, jak se chlámu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jak si mohl myslet, že Nutrilon je kokos 8o :lol: :lol: Já padám :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
2.10.12 01:29
@Dufka píše:
Tak domaci perla me zrovna zadna nenapada. Nicmene me odrovnala historka nejake nebozacky, ktera psala do Sama doma do podobne ankety. Vyhrala, se nedivim. Nechala cely den sveho muze hlidat male dite. Kdyz se navecer vratila, vsimla si, ze dite ma plinku az u kolen, procuranou durch. Na otazku, proc ji plenku nevymnenil ji odvetil, ze na obale je napsano 4 - 9 kg, a to ze ta plina rozhodne jeste nema.

tak to je vážně hodně dobrý :lol: :lol: :lol:

A já dám jednu domácí - jezdí na větší nákupy (město s obchůdky i se super/hyper/mega/a dalšími..markety).
Když se vrátil: „Ten seznam, cos mi dala, nešlo by to uspořádat nějak šikovněji?“
„Jak?“
„Třeba podle toho, jak jdou ty regály..“ :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.10.12 01:41
@Rejda píše:
tak to je vážně hodně dobrý :lol: :lol: :lol:A já dám jednu domácí - jezdí na větší nákupy (město s obchůdky i se super/hyper/mega/a dalšími..markety).
Když se vrátil: „Ten seznam, cos mi dala, nešlo by to uspořádat nějak šikovněji?“
„Jak?“
„Třeba podle toho, jak jdou ty regály..“ :lol: :lol:

ale tohle chápu a jsem žena :)…já popřemýšlím co je třeba nakoupit, mrknu na leták, kde by se co hodilo, a pak vymyslím market vhodný pro nákup a píšu seznam…ty naše čtyři markety už znám, takže když vyberu market, tak je seznam dle regálů a přijde mi to logický, vám ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
232
2.10.12 01:57

Ale jasně, že je to logický, přehlednější a pohodlnější - ale komu by se to chtělo třídit? :) Já se snažím to řadit co nejvíc, jako třeba že začnu zeleninou a ovocem (v albertu je hned prvni) a dal se snazim psat k sobe aspon nejaky skupinky, ktery jsou v obchode blizko u sebe. Ale neni to teda serazeny uplne, protoze si hold na ty veci vzpomenu v jinym poradi a kdybych to mela za chodu i tridit, tak pulku veci zapomenu. Ale chlapovi to bylo i tak málo, tak jsem mu poradila, at si to priste doma prepise - na to už se ale zrovna netvářil… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
2.10.12 02:07

No prostě… chci nákup v kauflandu - první je zelenina a jedem dál…chci nákup v lidlu - začínám pečivem a jedem dál, zaujme mě nabídka v albertu - upozorním na akce, protože je tam vystavují a seznam dělám dle následného nákupu (stejně tak v tescu)…ale stejně je rozdíl dělám-li seznam pro mě a nebo pro manžela :).. mně stačí náznak (protože vím), jemu někdy ani detail nepomůže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.10.12 09:24

Ja teda na zadny veliky nakupy do megamarketu nechodim, kupuju tam vzdy tak okolo 5 veci..napisu si to, jak me to napadne a pak v obchode projedu ten seznam a rikam si aha, tak prvne pujdu pro to, pak pro to atd.. ne ze jedu striktne polozku po polozce a chodim z jedny strany obchodu na druhou a znova a znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.10.12 09:27
@neprihl1234 píše:
Ale dostala me, my mame ve sklepe zapojenou pracku tak, ze se musi pustit voda, nez se zacne cyklus a pak se zase privod vody vypne. A ona na me minule koukala a rikala: „co to delas?“ a ja rikam „musim takhle poustet vodu do pracky“ a ona „Aha to my nemame pracku na vodu“ 8o

asi momentalni zatmeni mozku :mrgreen: a cos ji na ro rekla? by me zajimalo, na co by vymyslela, ze tu pracku maji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl1234
2.10.12 16:34

@smotlaska ja jsem ji na to nic nerekla, ona ma tyhle vypadky mozku prave docela casto…

• Citovat
  • Upravit
381
2.10.12 18:40

U nás se povedlo když dělal manžel mlíko tak mu říkam 210ml vody a sedum mlíka no tak to udělal a když to jdu dát malej tak se mi to zdálo divný a říkam dal si 7 odměrek mlíka jo? A on no 7 čárek já jakých čárek? No a on místo 7 odměrek se snažil dát 7 čárek na flašce aby to bylo teda 280ml, no expert…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1144
2.10.12 18:44

No jo, chlapi.. ja treba jdu kojit a rikam: Zkontroluj to maso/pohlidej tu buchtu apod. a on na me vzdycky a znova: A co na tom mam kontrolovat? Co na tom mam hlidat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí