Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Manžel mi řekl vtip a musím vám ho sem napsat. Snad se pobavíte jako já ![]()
Mladý muž přijde k doktorovi s tím, že ho už několik měsíců bolí varlata a bolest mu vystřeluje po páteři až do mozku. Doktor ho pošle na různá vyšetření, která nic neodhalí. Prodělá různé procedury, lázně, léčitele, bylinky, hypnózu a ani po dalších 2 letech se situace nelepší. Doktor mu proto navrhne odstranění varlat. Muž si řekne, že už má své odžito a bolest je tak nesnesitelná, že na operaci dá souhlas.
Po operaci se muži uleví, najednou nic nebolí, jenom všechny kalhoty mu nějak divně plandají v mezinoží. Jde ke krejčímu, aby mu je upravil a ten se ho ptá: „ a na kterou stranu si dáváte penis se šourkem, mladý pane?“ Muž se zamyslí a odvětí: „ a není to snad jedno?“ „To teda určitě není“ říká krejčí: “ jednu nohavici musím udělat širší, protože jinak to tlačí na varlata a to je vám strašná bolest, co vystřeluje po páteři až do mozku“
No málokterý chlap se tomu asi zasměje, zkusím to večer, ale jinak
![]()
S dovolením přidám také jeden, co mě dnes pobavil:
MUŽ: Dobrý den. Je vedle Vás volno? ŽENA: Ne!
MUŽ: No, nevadí. Přesto bych si s Vámi rád promluvil. ŽENA: Ne!
MUŽ: Dobře, Tak Vám alespoň objednám skleničku. ŽENA: Ne!
MUŽ: Proč ne? Chviku by jsme spolu poseděli… ŽENA: Ne!
MUŽ: Pokecali… ŽENA: Ne!
MUŽ: Zatančili… ŽENA: Ne!
MUŽ: Pak bychom spolu odešli… ŽENA: Ne!
MUŽ: Vy by jste mne pozvala k sobě na kafe… ŽENA: Ne!
MUŽ: Tam by jsme ješte chvíli poslouchali hudbu a tančili… ŽENA: Ne!
MUŽ: Trošku intimností… ŽENA: Ne!
MUŽ: Pak bychom se svlékli… ŽENA: Ne!
MUŽ: Polaskali… ŽENA: Ne!
MUŽ: Pomilovali… ŽENA: Ne!
MUŽ: Já bych ani nepoužil ochranu… ŽENA: Tak tu si teda vezmeš!!!
Já teda nepřidám vtip, ale ze života mýho bratrance, co mě včera pobavilo. Mají 2,5 letého kluka a koukají s ním na pohádku. A on se ptá: „Mami, kdo to je?“ A máma odpoví: Lupiči. A malej na to: „Piči!“ A máma rychle reaguje: „Zloději, Martínku, zloději.“
@ivanak píše:
Já teda nepřidám vtip, ale ze života mýho bratrance, co mě včera pobavilo. Mají 2,5 letého kluka a koukají s ním na pohádku. A on se ptá: „Mami, kdo to je?“ A máma odpoví: Lupiči. A malej na to: „Piči!“ A máma rychle reaguje: „Zloději, Martínku, zloději.“
Malej měl v podstatě pravdu jsou to p..i ![]()
Ten první jsem pochopila le ten druhej mi musel vysvětlit chlap
a stěma lupičema náš malej tak říkal pizze vždycky jdem na piču a lidi se za náma otáčeli a kroutili hlavou
![]()