Diskuse pro pobavení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
27.9.12 21:56

Přijde mozková buňka do mužské hlavy, rozhlédne se a nikde nikoho nevidí. Všude je tma, ticho a prázdno. Tak volá: „Haló, je tu někdo?“ Ale nikdo se neozývá, všude pořád jen pusto a prázdno. Zkusí to tedy znova: „Haló, kde jste kdo?“ Po chvíli se tam objeví jiná mozková buňka a říká: „Co tady ječíš? Ty snad nevíš, že jsme všechny dole?"

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1801
29.9.12 13:28

Tak taky něco přihodím, ať je ten den veselejší :lol: Předem se omlouvám za zdvojování, tehle vtip jsem už dala i do jiné diskuze, ale tady k němu připojím něco navíc :mrgreen:

Mladík sedí s přítelkyní v parku a prosí ji, aby se s ním milovala, ale ona to nechce. Po dlouhém přemlouvání mladík říká: „Prosím Tě!!! Strčím ti ho tam jen napůl!“ To už dívka svolí a říká: "Dobře, dobře, ale určitě jen napůl… slib mi to!! " Mladík slíbí… na to se vrhne na dívku a samozřejmě ho zasune celý… Dívka si to moc užívá a celá vzrušená mu říká:,,Strč mi ho tam celý!!! Strč ho tam celý!! " Mladík je zahanben, ale aby zachránil situaci vstane, zapne kalhoty a říká: "Ne, ne, slib je slib!:DDDDDDDDDDDD

Tohle mi připomnělo situaci, kterou mi vyprávěla kamarádka na střední… byla se svým klukem (ještě spolu nespali), oba se přiopili, vlezli spolu do stanu a začali se mazlit. On byl zrovna nad ní a kámošce přišlo, že se kluk dlouho k ničemu nemá, tak povídá: „Dělej, tak mi ho tam už strč.“ A on na to „ale já už v tobě sem“ 8o :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
29.9.12 19:08
@nodysek píše:
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placu :D v týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu :mrgreen: ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval :mrgreen: no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení :pankac:

tak tohle je fakt bomba :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.10.12 20:16

Tak jsme si dneska se sestřenkou vyprávěly vtípky, tak se podělím :D

Jede kamioňák a je moc vysoký a pod mostem se zasekne, okolo jede policajt a povídá mu, jsi boural jo, a kamioňák odpovídá - ne, asi vezu most :mrgreen:

Pepíček přijde do ložnice a vidí maminku na tatínkovi, tak rodiče mu vysvětují, že dělali sestřičku, další den Papíček vidí tatínka nahoře, tak rodiče řeknou, že dělají bratříčka, třetí den vleze zase Papíček do ložnice a rodiče se milují zezadu, tak Pepíček pohotově odpoví, ale pejska já nechci :mrgreen:

Přijde syn do ložnice a zahlédne, jak se rodiče milují, druhý den přijde tatínek do synova pokoje a syn tam soulož se svou babičkou, tatínek se zděsí a syn odvětí, aspoň vidš, jaký to je, když ti někdo š**á s matkou :mrgreen:

Já vtipy strašně rychle zapomínám, tak až si zase vzpomenu, tak napíšu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí