Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Přijde mozková buňka do mužské hlavy, rozhlédne se a nikde nikoho nevidí. Všude je tma, ticho a prázdno. Tak volá: „Haló, je tu někdo?“ Ale nikdo se neozývá, všude pořád jen pusto a prázdno. Zkusí to tedy znova: „Haló, kde jste kdo?“ Po chvíli se tam objeví jiná mozková buňka a říká: „Co tady ječíš? Ty snad nevíš, že jsme všechny dole?"
Tak taky něco přihodím, ať je ten den veselejší
Předem se omlouvám za zdvojování, tehle vtip jsem už dala i do jiné diskuze, ale tady k němu připojím něco navíc ![]()
Mladík sedí s přítelkyní v parku a prosí ji, aby se s ním milovala, ale ona to nechce. Po dlouhém přemlouvání mladík říká: „Prosím Tě!!! Strčím ti ho tam jen napůl!“ To už dívka svolí a říká: "Dobře, dobře, ale určitě jen napůl… slib mi to!! " Mladík slíbí… na to se vrhne na dívku a samozřejmě ho zasune celý… Dívka si to moc užívá a celá vzrušená mu říká:,,Strč mi ho tam celý!!! Strč ho tam celý!! " Mladík je zahanben, ale aby zachránil situaci vstane, zapne kalhoty a říká: "Ne, ne, slib je slib!:DDDDDDDDDDDD
Tohle mi připomnělo situaci, kterou mi vyprávěla kamarádka na střední… byla se svým klukem (ještě spolu nespali), oba se přiopili, vlezli spolu do stanu a začali se mazlit. On byl zrovna nad ní a kámošce přišlo, že se kluk dlouho k ničemu nemá, tak povídá: „Dělej, tak mi ho tam už strč.“ A on na to „ale já už v tobě sem“
![]()
@nodysek píše:
Jestli se chcete pobavit tak tady a taky hodím příhodu do placuv týdnu přijel manžel od rodičů a vysmátej jak lečo. K tchánovi přijel zákazník a tchýně se hrabala v zahrádce, měla na sobě nějaké strakaté tričko. Zákazník kouká a najednou říká: já nevěděl že máte krávu
ale on to teda myslel vážně, až pak si všiml, že je to ženská, tak se strašně omlouval
no škoda že sem tam nebyla, vidět ten její výraz v tu chvíli, to je k nezaplacení
tak tohle je fakt bomba
![]()
Tak jsme si dneska se sestřenkou vyprávěly vtípky, tak se podělím ![]()
Jede kamioňák a je moc vysoký a pod mostem se zasekne, okolo jede policajt a povídá mu, jsi boural jo, a kamioňák odpovídá - ne, asi vezu most ![]()
Pepíček přijde do ložnice a vidí maminku na tatínkovi, tak rodiče mu vysvětují, že dělali sestřičku, další den Papíček vidí tatínka nahoře, tak rodiče řeknou, že dělají bratříčka, třetí den vleze zase Papíček do ložnice a rodiče se milují zezadu, tak Pepíček pohotově odpoví, ale pejska já nechci ![]()
Přijde syn do ložnice a zahlédne, jak se rodiče milují, druhý den přijde tatínek do synova pokoje a syn tam soulož se svou babičkou, tatínek se zděsí a syn odvětí, aspoň vidš, jaký to je, když ti někdo š**á s matkou ![]()
Já vtipy strašně rychle zapomínám, tak až si zase vzpomenu, tak napíšu ![]()