Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Šly dvě sušenky po silnici a ta první říká té druhé: „Pojď a nedrob.“ ![]()
Já pracuji ve školce a jeden chlapeček si šel namočit vlásky a pak přišel a říká, paní učitelko, já mám na hlavě slepici
Tak jsem říkala, že se říká kohout a on že to nevadí, že on chce mít slepici ![]()
Jiný chlapeček - 4 roky, mi vyprávěl včera vtip - Baví se tři lidi kam pojedou, první říká, my doma mluvíme anglicky, tak pojedeme do Anglie, druhý říká, my doma mluvíme australsky, tak pojedeme do Austrálie a třetí říká, my doma mluvíme sprostě, tak pojedeme do prdele…No smích jsem držela opravdu těžko ![]()
@Zandula píše:
Já pracuji ve školce a jeden chlapeček si šel namočit vlásky a pak přišel a říká, paní učitelko, já mám na hlavě slepiciTak jsem říkala, že se říká kohout a on že to nevadí, že on chce mít slepici
Jiný chlapeček - 4 roky, mi vyprávěl včera vtip - Baví se tři lidi kam pojedou, první říká, my doma mluvíme anglicky, tak pojedeme do Anglie, druhý říká, my doma mluvíme australsky, tak pojedeme do Austrálie a třetí říká, my doma mluvíme sprostě, tak pojedeme do prdele…No smích jsem držela opravdu těžko
U tohohle jsem vždy smíchy div nepočůrám stojí to za přečtení ![]()
DOPIS OD MATKY BLONDÝNKY PRO DCERU BLONDÝNKU:
AHOJ MILÁ DCERO, JESTLI MÁŠ TENTO DOPIS ZNAMENÁ TO, ŽE TO PŘEŠEL, JESTLI NE, TAK MI ZAVOLEJ A JÁ TI HO POŠLU ZNOVA. PÍŠU TI POMALU, PROTOŽE VÍM, ŽE NEUMÍŠ ČÍST RYCHLE. POČASÍ JE TADY KRÁSNÉ, MINULÝ TÝDEN PRŠELO JENOM DVAKRÁT, NA ZAČÁTKU TÝDNE 3DNY A PAK JEŠTĚ 4DNY KE KONCI TÝDNE. JINAK TEN KABÁT CO JSI CHTĚLA, STREJDA NASKO ŘÍKAL, ŽE JE MOC TĚŽKÝ DO BALÍKU S TĚMA VELKÝMA KNOFLÍKAMA, TAK JSEM SE ODSTŘÍHALA. NAŠIJ SI JE ZPÁTKY JSOU V KAPSE TOHO KABÁTKU. TATÍNEK SI NAŠEL NOVOU PRÁCI, TEĎ JE POD NÍM 500 LIDÍ, SEKÁ TRÁVU NA HŘBITOVĚ. TVOJE SESTRA SE VDALA A ČEKÁ DÍTĚ, JEŠTĚ NEVÍ JESTLI TO BUDE HOLČIČKA NEBO CHLAPEČEK, TAK TI NEŘEKNU JESTLI BUDEŠ STREJDA NEBO TETA, ALE KDYBY TO BYLA HOLČIČKA TAK JÍ CHCE POKŘTÍT PO MĚ. JE TROŠKU DIVNÝ ABY SE DÍTĚ JMENOVALA MÁMA. NEDÁVNO SI TVŮJ BRATR ZABOUCHL KLÍČE V AUTĚ A MUSEL SE VRÁTIT 10KM PRO NÁHRADNÍ, ABY MOHL OTEVŘÍT A PUSTIT NÁS Z AUTA. KDYBYS POTKALA TETU TAK JÍ POZDRAVUJ, KDYŽ JÍ NEPOTKÁŠ TAK JÍ NIC NEŘÍKEJ.
P. S CHTĚLA JSEM TI POSLAT NĚJAKÉ PENÍZE, ALE MĚLA JSEM UŽ ZALEPENOU OBÁLKU
![]()
Omlouvám se za chyby a Caps Lock
přepisovala jsem to ve spěchu ![]()
@werunkaw123 píše:
U tohohle jsem vždy smíchy div nepočůrám stojí to za přečtení![]()
AHOJ MILÁ DCERO, JESTLI MÁŠ TENTO DOPIS ZNAMENÁ TO, ŽE TO PŘEŠEL, JESTLI NE, TAK MI ZAVOLEJ A JÁ TI HO POŠLU ZNOVA. PÍŠU TI POMALU, PROTOŽE VÍM, ŽE NEUMÍŠ ČÍST RYCHLE. POČASÍ JE TADY KRÁSNÉ, MINULÝ TÝDEN PRŠELO JENOM DVAKRÁT, NA ZAČÁTKU TÝDNE 3DNY A PAK JEŠTĚ 4DNY KE KONCI TÝDNE. JINAK TEN KABÁT CO JSI CHTĚLA, STREJDA NASKO ŘÍKAL, ŽE JE MOC TĚŽKÝ DO BALÍKU S TĚMA VELKÝMA KNOFLÍKAMA, TAK JSEM SE ODSTŘÍHALA. NAŠIJ SI JE ZPÁTKY JSOU V KAPSE TOHO KABÁTKU. TATÍNEK SI NAŠEL NOVOU PRÁCI, TEĎ JE POD NÍM 500 LIDÍ, SEKÁ TRÁVU NA HŘBITOVĚ. TVOJE SESTRA SE VDALA A ČEKÁ DÍTĚ, JEŠTĚ NEVÍ JESTLI TO BUDE HOLČIČKA NEBO CHLAPEČEK, TAK TI NEŘEKNU JESTLI BUDEŠ STREJDA NEBO TETA, ALE KDYBY TO BYLA HOLČIČKA TAK JÍ CHCE POKŘTÍT PO MĚ. JE TROŠKU DIVNÝ ABY SE DÍTĚ JMENOVALA MÁMA. NEDÁVNO SI TVŮJ BRATR ZABOUCHL KLÍČE V AUTĚ A MUSEL SE VRÁTIT 10KM PRO NÁHRADNÍ, ABY MOHL OTEVŘÍT A PUSTIT NÁS Z AUTA. KDYBYS POTKALA TETU TAK JÍ POZDRAVUJ, KDYŽ JÍ NEPOTKÁŠ TAK JÍ NIC NEŘÍKEJ.
P. S CHTĚLA JSEM TI POSLAT NĚJAKÉ PENÍZE, ALE MĚLA JSEM UŽ ZALEPENOU OBÁLKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Hellísek píše:
Dneska jsme s manželem poslali synka do krámu. Šel si pro nanuka a vzhledem k tomu, že je dnes středa a to má paní v krámku vždycky chlebíčky a mi s mužem na ně dostali chuť, tak jsme malýmu řekli, ať vezme nějaký 4 chlebíčky. Ještě jsem mu to asi 3× opakovala a malý protáčel panenky se slovy: „No, jo, vždyť už si mě to řikala.“
Tak jsme si sedli na schody a vyhlíželi syna, ten sice přišel s nanukem, ale místo chlebíčků nesl 4 rohlíky. Tak jsme se ho ptali co to koupil a on na to: „Mě bylo divný, že chcete 4 chleby, že by to bylo nějak moc, tak jsem radši vzal rohlíky.“
Tak jsme se vcelku zasmáli a malý se otočil do krámu zpět a tentokrát chlebíčky přinesl
@werunkaw123 píše:
U tohohle jsem vždy smíchy div nepočůrám stojí to za přečtení![]()
P. S CHTĚLA JSEM TI POSLAT NĚJAKÉ PENÍZE, ALE MĚLA JSEM UŽ ZALEPENOU OBÁLKU![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
TAK TO JO
Supr
![]()
Máme s kámoškou přesně na den staré kluky - 8 let. Vždy se o víkendech prostřídáme, jeden den spí u nás jejich malý a druhý den u nich náš malý. Zrovna teď v sobotu byli u nás a já si z nich dělala legraci, že až budou dospělí vezmou se za muže a můj syn mě na to vážně říká: „To nejde, to by jsme byli gayové“- to už mě začínali cukat koutky, nic jsem od něj ještě o tomhle neslyšela. A Páťa, synovo kámoš na něj: „A Viky, co jsou to gayové?“ s dětskou nevinností. Napjatě jsem čekala a můj syn na to: „No, to je když se milujou dva chlapi“ a pak ještě k tomu dodává: „Vlastně já s taťkou jsme gayové, protože se máme rádi“ emoticon. To už jsem šla ale smíchy do kolen emoticon
Nový lékař psychiatrické léčebny se při seznamování s pacienty ptá „Vy jste se sem dostal jak? Řekněte mi něco o povaze vašich problémů. „Začalo to tím, že jsem se oženil,“ začne vyprávět pacient… „a to jsem neměl nikdy udělat! Vzal jsem si totiž jednu vdovu, která měla dospělou dceru, která se tím tedy stala mojí nevlastní dcerou. Když nás přišel navštívit můj otec, tak se do dcery zamiloval a potom se s ní oženil. Tedy moje nevlastní dcera se stala mojí nevlastní matkou. Potom se mojí ženě narodil syn, který byl samozřejmě i otcův švagr, protože to byl bratr jeho manželky. No, a protože moje dcera byla mojí nevlastní matkou, její malý bratr, můj syn, se stal mým strýcem. Z toho také vyplývá, že moje žena, která je matkou mojí nevlastní matky, je také mojí babičkou a já jsem tedy její vnuk. Ale to není všechno. Protože mám za manželku svojí nevlastní babičku, nejsem jen její manžel a vnuk, ale jsem i svůj vlastní děda… Už chápete, proč jsem tady?“
Když ve slově LÁSKA změníme 4 písmena a jedno ubereme, dostaneme slovo
PIVO, což jistě stojí za povšimnutí.
Ale teď pozor! Když ve slově LÁSKA změníme 5 písmen a jedno přidáme,
vznikne slovo FERNET. To už nemůže být náhoda!!
![]()
@werunkaw123 píše:![]()
![]()
Tohle mě vždy dorazí![]()
Baví se dva chlapi v hospodě a ten jeden povídá „Víš, že tě tvoje stará podvádí?“ „Jo vím, schoval jsem se ve skříni a čekal, pak přišel on 190cm, Adonis, pekáč buchet na břiše, svaly z oceli.. No a pak přišla moje stará, nadváha, kozy na břiše, celulitida, dvě prdele“ „A co jsi dělal?“ „Ty hele, já se ti za ní tak styděl“
![]()