Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím ![]()
Téma spíš pro pobavení.. U nás se říká, že když je dítě krásné vyroste z něho né příliš krásný dospělý jedinec
a naopak, že z ošklivého káčátka se vyklube krásná labuť. Vždycky si prohlížím na seznamu - „poznáte, která modelka vyrostla z ošklivé tlusté holčičky?“ a pod. V mém okolí (spíš rodině) to takto celkem funguje
ale jen když je někdo vyloženě krásný - nebo vyloženě „škaredý“. Takové ty zlaté středy mi přijdou tak nějak pořád stejné
. Je mi jasné, že každý z Vás má doma nejkrásnější dítě, proto spíš co jste vypozorovaly/i v okolí..(či může zhodnotit sebe
) aby to bylo trošku objektivní
. Dětmi nemyslím jen batolata ale klidně i pubertální věk. Spousta z vás určitě napíše - žádné dítě není „ošklivé“ - mě v tu chvíli ten člověk taky ošklivý nepřišel ale když se na něj podívám dnes a na fotku z dětství např. tak si řeknu - jejda ten byl ale ošklivý
. Tak to prosím berte z humorem a nepohoršujte se
. Zpozorovaly/i jste tento jev ve svém okolí?
Neco jako Vaclav Kopta, kterej byl ve Snezenkach a machrech k sezrani? ![]()
Ahoj, co tak pozoruju, tak spíš hezké dítě - hezký dospělý a obráceně.
Ale to je asi hodně individuální.
Tak mně se moje první dcera nejprve moc nelíbila
Zhruba do roka. A teď je z ní opravdu krásná holčička, navíc moc šikovná.
Druhá je od narození takový ten střed, mně jako mámě se moc líbí, zvlášť ten její úsměv a očka. A až bude mít vlásky, tak věřím, že bude krásná jako sestřička ![]()
![]()
No tak já sem teda byla jako dítě prej (mně se teda podle fotek moc nezdá, ale budiž) krásná. Všichni mě prý na ulici strašně obdivovali a teď teda šeredná nejsu
Ale ani nějaká buhvíjaká krasavica.
Ale měla sem spolužáka na základce. Moje mamka se znala s jeho, a když sme se narodili, tak si plánovaly, jak bude svatba. On byl prej nádhernej chlapeček. No ale už na té základce byl naprosto příšernej ![]()
A pak teda mamčina sestřenice, ta byla taký nádherná jako dítě (a až někdy do takových 20-ti let byla pěkná ženská, ale už teda ne nádherná
), ale teď je to teda taky docela apokalypsa
![]()
Tak jestli to platí, z Jožina bude v dospělosti Quasimodo
,
páč každej říká, že je jako obrázek, nebo v horším případě „jéé, to je krásná holčička“ (v modrejch kalhotech, zelené mikině s autem, hnědé čepici s autem a tmavých botech), „má oblečení po bráškovi, že?“ ![]()
ale když se narodil, tak byl fakt hoooodně ošklivěj (teda podle mně)
Příspěvek upraven 04.10.12 v 14:54
Tak o tom přemýšlím, ale mám dojem, že jsme všichni ten průměr. Teda až na mé děti pochopitelně, ty jsou úžasní, ale co z nich vyroste??? I když teď si vzpomínám na kamarádku a její teď už náctiletou dceru. Jako dítě byla taková nijaká, teď je z ní krásná slečna.
Jo a ještě sem si vzpomněla na opačnej případ. Dcera jedné známe byla jako holčička taková až podprůměrná
a teď má tak kolem 18-ti a je to teda kočka ![]()
@jruz píše:
Tak jestli to platí, z Jožina bude v dospělosti Quasimodo,
páč každej říká, že je jako obrázek, nebo v horším případě „jéé, to je krásná holčička“ (v modrejch kalhotech, zelené mikině s autem, hnědé čepici s autem a tmavých botech), „má oblečení po bráškovi, že?“
Hehe to je jak můj chlap. Taky vypadal jako dítě jako krásná holčička
. Dnes jako holčička nevypadá ale ani jako Vin Diesel ![]()
Já jsem jako dítě moc pěkná teda nebyla a nejsem pěkná ani dnes
![]()
@Suzume píše:
Tak já jsem byla krásná jako malá, i teď jako dospělá![]()
No to se někdo má
![]()
Se neda globalizovat, hodne je to o vaze, ne? treba zena, co byla stihla a pak najednou pribere 20 kg, tak ztrati i krasu obliceje. jde o to, jestli se bere jen oblicejova krasa nebo i ta kila.. jinak ja byla okouzlujici dite, fotili me do nejakeho detskeho katalogu, mela jsem hodne vyrazne oci, roztomilost-takovou tu neznou detskou, no, vyrostla mi hlava, ale oci jsou stejne, takze uz to neni ono, detska roztomilost je v tahu taky
![]()
@Suzume píše:
Tak já jsem byla krásná jako malá, i teď jako dospělá![]()
jooo, souhlas, také se chválím, jaká to jsu krasavice, páč když to neudělám já, nikdo to za mně neprovede. Jak jsem říkávala v práci „chval se, chval se, on se časem někdo přidá, páč lidi jsou ovce a nechají se rádi vést“ ![]()
@Kallkapa samo, že kecám
Jako malá jsem prý byla moc hezká holčička. V obličeji je to dobrý pořád, no ale ta postava ![]()
A to jsem, prosím, jako dítě dělala 8 let balet. No teď by pode mnou praskly prkna na pódiu ![]()