Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
V dětství jsem prý byla skutečně jako panenka ( blonďatá, kudrnatá, velké modré oči ), v pubertě hrůza ( kolo bych si o sebe neopřela - prdelatá, pleť jako struhadlo, krepaté vlasy neurčité barvy ). Pak bych řekla, že se to hodně vylepšilo
( i mi to pár lidí řeklo
) a dneska je ze mně celkem pěkná ženská ( i když teď týden před porodem spíš pěkná velryba ).
Manžel jako dítě nic moc, v pubertě také ne a dnes je z něho moc pěkný chlap
.
syn je zatím fešák, tak uvidímě jak se nám vyloupně ( ale po porodu se mi také nelíbil ).
@Žirafátko píše:
Já jsem byla krásná vždycky http://www.rodina.cz/g/s/13.gif![]()
Krásný smajlík ![]()
Vezmu to z odstupem 20 ti let setkání se se základkou. Ty holky, co byly „bárbíny“ a favoritky mužské poloviny starších ročníků, jsou dnes otylé zanedbaně štumejddle, kdežto z ošklivých káčátek jsou dnes krásné labutě. Takový ten průměrný střed zůstal průměrným středem. To stejné platí o chlapech, kde jsou ti krásní kluci s patkou? Dnes jen oplešatělí, obtloustlí tatinové ![]()
@Kallkapa píše:
Myslím, že se nemusíš obávat, tvoje dítě bude pro Tebe vždycky nejkrásnější
uffff tak aspoň že tak
![]()
Já já jsem toho tvrzení zářným příkladem
Na základce se mi kluci posmívali, že jsem ošklivá, brejlatá, ušatá a že bych si xicht měla vytapetovat
. No a ten největší posměváček mě pak balil na maturiťáku, i nějakou dobu po maturiťáku a já mu nedela
To bylo ale zadostiučinění
![]()
Ale jako batole nebo předškolák jsem snad zas tak strašná nebyla a teď už ze mě taky není žádná extra krasava. ![]()
U mě to teda docela vyšlo. V tom lepším slova smyslu. Já byla nehezká v dětství, zato teď…
No, musím si vynahradit ty ústrky z dětství
. Manžel je teda taky krásnej, ale ten byl vždycky…No a děti, ty máme nejkrásnější…
. Jsme prostě jedna krásná, skromná rodina ![]()
Já byla nádherná. Ve škole jsem se ale hodnotila jako nejškaredější holčička na škole a v pubertě se ze mě stala průměrná ženská. Hodně kamarádek ze školky a školy, které byl hezké, se mi teď už nelíbí a kamarádky, které byly průměrné jsou podle mě hezké a hezčí, než ty tenkrát hezké.
Každopádně moje dcera je nejkrásnější a tak to navždy i zůstane. ![]()
@Paoloska píše:
U mě to teda docela vyšlo. V tom lepším slova smyslu. Já byla nehezká v dětství, zato teď…![]()
No, musím si vynahradit ty ústrky z dětství
. Manžel je teda taky krásnej, ale ten byl vždycky…No a děti, ty máme nejkrásnější…
![]()
. Jsme prostě jedna krásná, skromná rodina
@berry4 píše:
Vezmu to z odstupem 20 ti let setkání se se základkou. Ty holky, co byly „bárbíny“ a favoritky mužské poloviny starších ročníků, jsou dnes otylé zanedbaně štumejddle, kdežto z ošklivých káčátek jsou dnes krásné labutě. Takový ten průměrný střed zůstal průměrným středem. To stejné platí o chlapech, kde jsou ti krásní kluci s patkou? Dnes jen oplešatělí, obtloustlí tatinové
@Barca12345 píše:
No, ale to je subjektivni, ta se mi vuuuubec nelibi!!!![]()
![]()
Však tak jsem to myslela, mně se také nelíbí ![]()
No takhle
Já jsem nikdy nepatřila mezi ty „in“ holčičky, do kterých se chlapci zabouchávali, byla jsem aji docela baculatá, tak se jsem si poslechla nějaké ty posměšky a prostě ty „hvězdy“ to byly jiné typy holčiček, po sléze i holek.
Nakonec, když se dívám na fotky ostatních, jak vypadají jako dospělí, tak kroutím hlavou. Hubené holky (ty hvězdy třídy) přibraly a tak nějak na sebe kašlou a když potkám nějakého spolužáka, tak čučí, jak jsem se „spravila“
Ale jestli tohle nebude jako na houpačce, až budu starší, bude to se mnou zase nic moc ale na úplně starý kolena třeba budu hrozně roztomilá babička
Prostě mě přijde, že se to střída ![]()
@berry4 píše:
Vezmu to z odstupem 20 ti let setkání se se základkou. Ty holky, co byly „bárbíny“ a favoritky mužské poloviny starších ročníků, jsou dnes otylé zanedbaně štumejddle, kdežto z ošklivých káčátek jsou dnes krásné labutě. Takový ten průměrný střed zůstal průměrným středem. To stejné platí o chlapech, kde jsou ti krásní kluci s patkou? Dnes jen oplešatělí, obtloustlí tatinové
souhlasím přesně tak to je ![]()