Pěkné dítě = škaredý dospělý?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.10.12 15:01

Hle :D já byla krásné dítě a jsem krásná dodnes :D…dobře tak nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
4.10.12 15:01

Jinak moje sestra byla jako malá sice roztomilá, ale fakt tlusťoučká. Teď je jí dvacet, chudá je, že by ju soplem přerazil, a hezká je teda jak obrázek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
4.10.12 15:02

Já mám v okolí maminku, která od základky byla ve třídě nejehzčí.. Dokonce jak se volily nějaké MIss okresu něbo tak, tak skončila na druhém místě..
No a všichni samozřejmě čekali nádhernou holčičku..
Já sama nechci hodnottit vzhled dítěte, ale napíšu to tak.. Všichni se divily vzhledem a některé zlý jazykové dokonce pronesly.. Ježíš.. proboha chudera např. Pavla..
Holčička je spíš tatínek, který je spíš vzledu obyčejného, méně přitažlivého, při těle a ona holčička má tvrdé rysy i postavu po něm, je to spíš kluk..
Takže ono být moc krásná asi taky neni ok, že pak lidi čekají že se vám snad narodí anděl nebo co..
Takže krásná maminky -krásné dítě tady neplatilo

Příspěvek upraven 04.10.12 v 15:03

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.10.12 15:02
@jizvíková píše:
Se neda globalizovat, hodne je to o vaze, ne? treba zena, co byla stihla a pak najednou pribere 20 kg, tak ztrati i krasu obliceje. jde o to, jestli se bere jen oblicejova krasa nebo i ta kila.. jinak ja byla okouzlujici dite, fotili me do nejakeho detskeho katalogu, mela jsem hodne vyrazne oci, roztomilost-takovou tu neznou detskou, no, vyrostla mi hlava, ale oci jsou stejne, takze uz to neni ono, detska roztomilost je v tahu taky :lol: :lol:

Tak já myslím takovou celkovou krásu někdo je naopak jako dítě baculatý a „na stará kolena“ jde váha dolů. Někomu v obličeji více sluší když má nějaké kilo navíc a někomu naopak když mu vystupují lícní kosti. V tom je ta krása, že každému sluší úúplně něco jiného. Někdo má jako dítě krásné očička ale když se zvětší všechny propozice už tak krásné nejsou a jsou v obličeji úplně všední. Někdo má jako dítě dokonalé linie v obličeji a pak mu vyroste obří nos. Někomu jako dítěti utíkají očka a když se mu to srovná má najednou krásný pohled atd atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
4.10.12 15:03

Taky záleží na těch lalůčcích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.10.12 15:04
@Žirafátko píše:
Taky záleží na těch lalůčcích
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lus-i
4.10.12 15:06

Tak můj manžel byl jako batole krásnej modrookej blonďák, v pubertě takovej nic moc :lol: a teď je takovej normál, ani ošklivej ani žádnej model :D (posuzuju z fotek ;) )
Ségra zůstala furt stejná :lol:
Já jako ditě nebyla moc pěkná a kolem těch 16ti o mě začaly říkat že budu ještě hezčí než ségra 8) možná by to tak i dopadlo kdybych nepřibrala těch x kilo :,( :lol:
A bratránci byli taky ošklivý káčátka a teď jsou z nich pění kluci…

U každýho to bude jinak :)

• Citovat
  • Upravit
4697
4.10.12 15:09

No nestrašte já mám přece to nejkrásnější dítě na celým světě :think: :think: :think: :think: to jako bude v dospělosti až takhle hnusná??? no to snad ne :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.10.12 15:11

Nevim, nase mala je takova normalni - nema neskutecne modre obrovske oci, ani kudrliny po ramena (no, jeste pred dvemi mesici byla skoro na jezka, protoze se zamotala do mucholapky…)

Spis mi prijde (mam v okoli) ze skaredi rodice maji skarede deti a naopak, genum holt neporucis. Ale jak si ted vybavuj, mam kamosku co byla tak hnusny, tlusty a urvany dite az si myslim, ze se nekde ve skolce vymenila!!! :mrgreen:

Ja jsem byla jako holcicka moc pekna - prave ta velkooka s kudrlinkama a myslim, ze kdybych zhubla tak 50 kg tak bych byla zase pekna… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
4.10.12 15:14

Já byla malý andílek, dlouhé úplně blonďaté vlásky, obrovská modrá kukadla, dnes jsem vysoká, hubená napodobenina Barbary Streisand :jazyk: Takže u mne to sedí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
4.10.12 15:16
@Ester13 píše:
Já byla malý andílek, dlouhé úplně blonďaté vlásky, obrovská modrá kukadla, dnes jsem vysoká, hubená napodobenina Barbary Streisand :jazyk: Takže u mne to sedí :)

No, ale to je subjektivni, ta se mi vuuuubec nelibi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.10.12 15:18
@Barca12345 píše:
No, ale to je subjektivni, ta se mi vuuuubec nelibi!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No vsak tak to ester myslela ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.10.12 15:20
@Ester13 píše:
Já byla malý andílek, dlouhé úplně blonďaté vlásky, obrovská modrá kukadla, dnes jsem vysoká, hubená napodobenina Barbary Streisand :jazyk: Takže u mne to sedí :)

Pro mě má Barbara něco do sebe.. zanechává ve mě takový „dobrý pocit“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8566
4.10.12 15:20
@žampion píše:
No nestrašte já mám přece to nejkrásnější dítě na celým světě :think: :think: :think: :think: to jako bude v dospělosti až takhle hnusná??? no to snad ne :zed: :zed:

Myslím, že se nemusíš obávat, tvoje dítě bude pro Tebe vždycky nejkrásnější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
432
4.10.12 15:21

V dětství jsem prý byla skutečně jako panenka ( blonďatá, kudrnatá, velké modré oči ), v pubertě hrůza ( kolo bych si o sebe neopřela - prdelatá, pleť jako struhadlo, krepaté vlasy neurčité barvy ). Pak bych řekla, že se to hodně vylepšilo :lol: ( i mi to pár lidí řeklo :oops: ) a dneska je ze mně celkem pěkná ženská ( i když teď týden před porodem spíš pěkná velryba ).
Manžel jako dítě nic moc, v pubertě také ne a dnes je z něho moc pěkný chlap :srdce:.
syn je zatím fešák, tak uvidímě jak se nám vyloupně ( ale po porodu se mi také nelíbil ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí