Ježíšek - dvouleťák :)

441
9.8.16 12:41

Ježíšek - dvouleťák :)

Ahoj maminy :kytka:
Jdu si sem pro radu. Vím, že je ještě docela dost brzo, ale už přemýšlím nad dárkama, prostě mám udělaný seznam a už budu pomalu šetřit a kupovat. Naší malé budou o Vánocích čerstvé dva roky a vybrala jsem několik věcí mezi kterýma se rozhoduji a potřebovala bych poradit co by dvouletý prcek opravdu ocenil a využil a co by byly zbytečně vyhozené peníze. Zatím u ní nejvíc frčí miminka, kostičky a gumová zvířátka, ale toho máme habaděj a bylo by zbytečné kupovat další. Budu třeba ráda za rady co v tomto věku zaujalo Vaše prcky.
Takže tady je seznam toho nad čím uvažuji: Furby Boom (na toho kouká na videích youtube a líbí se jí, ale bojím se aby to hned nezničila), interaktivní pejsek buďto Bobby či Lucy, papoušek Oskar od Alltoys, vozík pro uklízečku (obsahuje vysavač, koště atd.), odrážedlo Buddy Mercedes, 3D Virtual Reality DeLuxe Box.
Manžel mi řekl, že mě asi unesli marťani, ale nerada bych, aby to pak leželo někde pod stolem, protože by to nezaujalo jako loni plno věcí. Mám první dítě, takže s čím si v určitém věku vyhrají jaksi nedokážu odhadnout, no celkově nedokážu vůbec odhadnout co by jí mohlo zaujmout, protože z loňských Vánoc zaujal akorát krab Kája a stoleček a třeba pejsek FP leží celou dobu bez povšimnutí, knížky pro prcky jsou dávno vyhozené, jelikož je zvládla totálně roztrhat… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30966
9.8.16 12:45

Tak krome toho odrazedla a mozna uklizeciho voziku jsou to vsechno veci, ktere zaujmou mozna po ty vanocni svatky, ale jinak jsou dost na nic. Ten vozik je dobry, ze muze „uklizet“ s tebou, odrazedlo bych koupila nejake kvalitnejsi, toto vypada dost na nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
9.8.16 12:48

Za mě pro dvouleté ten vozík a odrážedlo. Plus třeba nějaký drobný dárek k tomu
Zbytek je za mě až pro větší děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27683
9.8.16 12:51

Akorát to odrážedlo a vozík pro uklízečku, ostatní jsou blbosti co jí budou bavit dva dny, kup jí třeba tabulku na malování ta u nás baví už rok :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.8.16 12:52

No právě, jako vím, že by se jí to líbilo všechno, ale právě se bojím toho, že jenom chvilku a dopadne to jak loni a to že jsem si fakt dávala na výběru záležet a z velké části zbytečně. Ten vozík by byl právě super, protože už teď chodí a bere mi vysavač tak jí třeba nechávám chvilku vysávat, zametá malým smetáčkem atd, ale zase aby mi i tak nešla po mojem a toho dětského si nevšimla. Si říkám jak to bylo fajn když byla novorozeně na první Vánoce. To jsem koupila dudlík, šterkátko a bryndáky a hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.8.16 12:53
@ka2ka píše:
Akorát to odrážedlo a vozík pro uklízečku, ostatní jsou blbosti co jí budou bavit dva dny, kup jí třeba tabulku na malování ta u nás baví už rok :nevim:

jééé super díky za tip :kytka: ta mě vůbec nenapadla a ani jí nemáme, takže super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27683
9.8.16 12:55

@nela812 jo a ještě bublifuk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364

Brzy není, já kupuji ob jeden měsíc po celý rok nějakou hračku a schovávám u rodiny, abych to dětem nedala s předstihem :oops:. Šla bych i do Lega Dupla, levnější varianta Žako kostky - ale tím je unešený manžel, já ne, ty nám leží bokem a nikdo se s tím moc nehraje. Typů mám víc pro kluka, u holek jsem bezradnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30966

@nela812 K druhym narozeninam/Vanocum bych koupila treba kuchynku, Duplo (to nezklame nikdy), nejake to odrazedlo, ale poradne, na ven, ne to tvoje auticko, klidne ten uklizeci vozik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.8.16 12:57

A ještě si navíc s manželem plánujeme společně jako pro všechny koupit andulku nebo menšího papouška, takže počítám s tím, že bude hodně času trávit u klece pozorováním nového člena rodiny, takže chci koupit fakt jen něco co bude mít zaručený úspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
9.8.16 12:57

Bublifuky jsem odrovnala, akorát se to vylívalo všude kolem. Investujte do dřeva, dřevěné puzzle apod…Tak malé dítě nepotřebuje toho tolik. Máme v tomto věku mladší a jelikož je druhá, využívám toho, že z toho ještě nemá rozum. Prvnímu jsme valili taky toho, spíš jsme si plnili své sny a tužby :mrgreen:, mu bylo nakönec vše šumák a kolikrát tahal stále dokola tu nejlevnější hračku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.8.16 12:58
@ka2ka píše:
@nela812 jo a ještě bublifuk :lol:

ty máme doma už teď asi 4 :mrgreen: :mrgreen: ty si bere při každé návštěvě sámošky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
9.8.16 12:58

Já bych vyřadila ty megalomanský hračky:-) Odrážedlo je nejlepší plastové Enduro, případně koloodrážedlo? Než ho po zimě vytáhnete, bude jaro (záleží tedy kde bydlíte, tady u nás se dá třeba drandit celoročně-Praha a okolí). Knížky u vás nefrčí? Ty se dají vždy nakupovat jiné.
Pomalu začne pochytávat barvy a souvislosti, jsou i různé skládací hry od dvou let, např. Puzlino nebo na ty barvy nějaká.
Jestli miluje panenky, bude mít radost z jakékoliv, i když už nějakou má, nemusí být velká ani drahá ani s funkcema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
9.8.16 13:00

@nela812 Pro takhle male deti je nejhorsi zahlceni darkama, je toho na ne moc, nvei co driv a v konecnem dusledku si nehraji s nicim. Taky jsem pro odrazedlo, uklizeci vozik a muzete k tomu dat jeste nejakou „kravinku“, jen tak pro potechu. Ale zalezi na tom, jak to uvas funguje, jestli se nejak domlouvate s rodinou a nebo toto jsou darky jen od vas. Preci jen u nas se o darkovou pohromu staraji babicky, takze my to sice s darkama neprehanime, ale v konecnem dusledku toho maji strasne moc a pak si toho nevazi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
9.8.16 13:01
@Cuddy píše:
@nela812 K druhym narozeninam/Vanocum bych koupila treba kuchynku, Duplo (to nezklame nikdy), nejake to odrazedlo, ale poradne, na ven, ne to tvoje auticko, klidne ten uklizeci vozik…

to Duplo je dobrý nápad. Kuchyňku už má takovou menší a ta jí bavila tak hodinu co jsme jí přinesli domů. Naštěstí byla ještě po mojí o dost mladší ségře, takže to mě ani tak neštve, ale je to jen další lapač prachu v naše případě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí