Jí a nejí a hubne
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jí a nejí a hubne
Ahoj holky
Mam skoro roční holčičku, která se po 2 měsících konečně krásně rozjedla.
Ze dne na den přestala jíst. Za měsíc nic nepřibrala. Konečně se zase začala rozjídat. Teď, ale dva dny teplotujem, tak opět nejí. Byla jsem u Dr. kde jsem si jí nechala zvážit v domění, že přibrala. Ale pěkně jsem se spletla- zhubla.
Před očima mi hubne. Vařím jí i její oblíbená jídla.
Měla jste to některá? Co se dělá když mimi hubne?
Všem děkuji za příspěvky. Jsem z toho už na prášky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Bertíku, my měli taky takové období… zkus jí dát něco co má ráda, i kdyby jen suchy chleba, my na tom byli stejně, ted mu jsou 3 roky a není to o nic lepší, doktorka mi řekla, když nejí tak at aspon hodně pije
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás stávka u jídla s každým dalším zoubkem, pak dobré… Jinak malá si poslední 3 měsíce drží váhu stejnou a jí dost - prostě se začla víc hýbat - lézt a chodit… třeba se tvoje malá víc hýbe a tím i hubne. Holt zkus věci, které jí jedou, a poraď se s doktorkou, co jí dát a jestli je ten váhový úbytek tak velký, že je to třeba řešit. Pár deka ti udělá i vyčůrané a vykakané x nevyčůrané a nevykakané dítě…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě by mě zajímalo, co teda jí… jestli to je jen zeleninka a ovoce, tak z toho moc nenabere… Nějak nevím, co jí jiné děti, to není rýpání ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aknyt píše:
Ještě by mě zajímalo, co teda jí… jestli to je jen zeleninka a ovoce, tak z toho moc nenabere… Nějak nevím, co jí jiné děti, to není rýpání
Maso brambroy, tučný jogurt, ovoce, kaše a někdy i rohlík. Doteď po tomto jídle přibírala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A nezačla se opravdu více hýbat? Jestli nemá průjmy, tak nevím, proč by najednou začla hubnout… tedy když pár dní jí málo, tak může trošku shodit, ale zase ne nějak moc
Jídlo má normální, tak z jídla určitě nehubne… Kdyby se ti to nezdálo a pořád hubla, tak se zkus poradit s doktorem. Předpokládám, že jsi ji vážila v obou případech na stejné váze (rozdíl mezi váhou u mojí doktorky a v nemocnici byl 0,2 kg, když jsme vážili malou)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Její nejedení řeším s Dr. už měsíc a 14 dní. Za 14 dní mam přijít na kontrolu a uvidí se. Vždy se vážilo u Dr. na stejné váze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bertík28 píše:
Její nejedení řeším s Dr. už měsíc a 14 dní. Za 14 dní mam přijít na kontrolu a uvidí se. Vždy se vážilo u Dr. na stejné váze
A co ti poradila doktorka? Nebo to neřešila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když jsem tam byla naposled, kvůli tomu, nají, tak říkal, že to některé děti dělají a za měsíc se mam stvit, ale šli jsme tam dřív kvůli teplotám. A za 14 dní se uvidí. Teď je jasný skoro nic nesní jak jí není dobře. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bertíku,
jestli není tvojí holčičce dobře, tak bych asi vyrazila k doktorce znova už teď… jestli má teploty, tak to samo je důvod k návštěvě doktora… Ať vám to dobře dopadne a malé je co nejdřív lépe!!! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U Dr. jsem byli. A když se to nebude lepšit máme znovu přijít.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aknyt píše:
Ahojky, tak co, jak to u vás vypadá? Už se malá lepší?
Vše při starém a to je už fakt zdravá
. Ke svačině zas jen 80g. A jsem zvědavá co řekne cuketovému nákypu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bertík28 píše:Aknyt píše:Vše při starém a to je už fakt zdravá
Ahojky, tak co, jak to u vás vypadá? Už se malá lepší?. Ke svačině zas jen 80g. A jsem zvědavá co řekne cuketovému nákypu.
Ahojky, tak co vy? Už se malá dala do jídla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit