Jí a nejí a hubne

9079
12.9.11 11:56

Jí a nejí a hubne

Ahoj holky
Mam skoro roční holčičku, která se po 2 měsících konečně krásně rozjedla.
Ze dne na den přestala jíst. Za měsíc nic nepřibrala. Konečně se zase začala rozjídat. Teď, ale dva dny teplotujem, tak opět nejí. Byla jsem u Dr. kde jsem si jí nechala zvážit v domění, že přibrala. Ale pěkně jsem se spletla- zhubla.
Před očima mi hubne. Vařím jí i její oblíbená jídla.
Měla jste to některá? Co se dělá když mimi hubne?
Všem děkuji za příspěvky. Jsem z toho už na prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
12.9.11 12:02

Bertíku, my měli taky takové období… zkus jí dát něco co má ráda, i kdyby jen suchy chleba, my na tom byli stejně, ted mu jsou 3 roky a není to o nic lepší, doktorka mi řekla, když nejí tak at aspon hodně pije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
12.9.11 12:03

jinak nám taky přestal jíst ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.9.11 13:09

U nás stávka u jídla s každým dalším zoubkem, pak dobré… Jinak malá si poslední 3 měsíce drží váhu stejnou a jí dost - prostě se začla víc hýbat - lézt a chodit… třeba se tvoje malá víc hýbe a tím i hubne. Holt zkus věci, které jí jedou, a poraď se s doktorkou, co jí dát a jestli je ten váhový úbytek tak velký, že je to třeba řešit. Pár deka ti udělá i vyčůrané a vykakané x nevyčůrané a nevykakané dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.9.11 13:12

Ještě by mě zajímalo, co teda jí… jestli to je jen zeleninka a ovoce, tak z toho moc nenabere… Nějak nevím, co jí jiné děti, to není rýpání :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.9.11 13:35
Aknyt píše:
Ještě by mě zajímalo, co teda jí… jestli to je jen zeleninka a ovoce, tak z toho moc nenabere… Nějak nevím, co jí jiné děti, to není rýpání :wink:

Maso brambroy, tučný jogurt, ovoce, kaše a někdy i rohlík. Doteď po tomto jídle přibírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.9.11 13:45

A nezačla se opravdu více hýbat? Jestli nemá průjmy, tak nevím, proč by najednou začla hubnout… tedy když pár dní jí málo, tak může trošku shodit, ale zase ne nějak moc :nevim: Jídlo má normální, tak z jídla určitě nehubne… Kdyby se ti to nezdálo a pořád hubla, tak se zkus poradit s doktorem. Předpokládám, že jsi ji vážila v obou případech na stejné váze (rozdíl mezi váhou u mojí doktorky a v nemocnici byl 0,2 kg, když jsme vážili malou)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.9.11 16:57

Její nejedení řeším s Dr. už měsíc a 14 dní. Za 14 dní mam přijít na kontrolu a uvidí se. Vždy se vážilo u Dr. na stejné váze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
12.9.11 20:16
bertík28 píše:
Její nejedení řeším s Dr. už měsíc a 14 dní. Za 14 dní mam přijít na kontrolu a uvidí se. Vždy se vážilo u Dr. na stejné váze

A co ti poradila doktorka? Nebo to neřešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.9.11 22:08

Když jsem tam byla naposled, kvůli tomu, nají, tak říkal, že to některé děti dělají a za měsíc se mam stvit, ale šli jsme tam dřív kvůli teplotám. A za 14 dní se uvidí. Teď je jasný skoro nic nesní jak jí není dobře. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
13.9.11 08:37

Bertíku,
jestli není tvojí holčičce dobře, tak bych asi vyrazila k doktorce znova už teď… jestli má teploty, tak to samo je důvod k návštěvě doktora… Ať vám to dobře dopadne a malé je co nejdřív lépe!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
13.9.11 10:27

U Dr. jsem byli. A když se to nebude lepšit máme znovu přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.9.11 08:42

Ahojky, tak co, jak to u vás vypadá? Už se malá lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
16.9.11 09:55
Aknyt píše:

Vše při starém a to je už fakt zdravá :cry: . Ke svačině zas jen 80g. A jsem zvědavá co řekne cuketovému nákypu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
14.10.11 11:47
bertík28 píše:
Aknyt píše:
Vše při starém a to je už fakt zdravá :cry: . Ke svačině zas jen 80g. A jsem zvědavá co řekne cuketovému nákypu.

Ahojky, tak co vy? Už se malá dala do jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí