Mohla jsem mu to ochutnáním ze skleničky zprotivit?

2891
11.9.11 17:07

Mohla jsem mu to zprotivit?

Ahojky holky, příkrmy vařím doma, ale včera jsem neměla nic do zásoby, tak jsem koupila jednu skleničku Sunárka. Malej to nechtěl, zvedal se mu žaludek, tak jsem to po asi 3 soustech vzdala. Příkrmy jsem si navařila, dnes jsem mu chtěla dát už jeho normální domácí, na který je zvyklej, ale jakmile jsem mu dala jednu lžičku, hysterák jako blázen, vzpírání…prostě to nechtěl. Tak jsme ho asi půl hodiny uklidňovali, pak jsme to zkusili znovu a zas to samé. Myslela jsem, jestli mu třeba nerostou zoubky a ta lžička ho v tý puse nebolí, ale zkusila jsem mu dát ovocnou přesnídávku a tu snědl naprosto bez keců. Myslíte, že jsem mu třeba tím Sunárkem mohla tu masozeleninu zprotivit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20557
11.9.11 17:14

Tvůj malej je můj člověk! Sunárek je opravdu hnus fialovej… :mrgreen:
Ale myslím, že zkazit chuť mu tím nemůžeš.
Já jsem holkám taky do domácí polévky( měla jsem jí málo) včera přimontovala trochu skleničky a zvedal se jim kufírek.
To bude dobrý, zkus mu to dát místo večeře, třeba se chytne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.9.11 17:19

Pájinko, myslím, žes mu chuť zkazit nemohla :wink: řekla bych, že ti prcci mají období, kdy něco jí a něco ne..Julie v jednu dobu sabotovala obědy, ale ovoce jí jelo, pak byla zase jenom jogurtová a ani zelenina ani ovoce a teď jí zase pěkně zeleninu, ale sabotuje všechno ostatní :mrgreen: takže už to neřeším :-P uvidíš, on se zas rozjí :wink: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2891
11.9.11 18:26
sterezie píše:
Pájinko, myslím, žes mu chuť zkazit nemohla :wink: řekla bych, že ti prcci mají období, kdy něco jí a něco ne..Julie v jednu dobu sabotovala obědy, ale ovoce jí jelo, pak byla zase jenom jogurtová a ani zelenina ani ovoce a teď jí zase pěkně zeleninu, ale sabotuje všechno ostatní :mrgreen: takže už to neřeším :-P uvidíš, on se zas rozjí :wink: :mavam:

a cos jí dávala místo těch obědů, když je sabotovala? Já mu to zkusila dát teď k večeři, ale ne-e :nevim: prostě to nechce, přitom už je to to, na co je zvyklej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sterezie
11.9.11 18:44

dávala jsem jí to pořád dokola, většinou snědla tři lžičky a konec, tak jsem jí dávala další jídlo až sváču a za pár dní se chytla :wink: neboj hlady neumře :kytka: (jinak dodnes nesmím dávat najevo nadšení z toho, když jí, takže většinou koukám do stropu, ona totiž jakmile vidí, že mám radost, tak zamkne pusu na dvacet západů a nic do ní nedostanu :-P :mrgreen: )prostě to zkoušej, nic jinýho místo oběda nedávej a on se zas rozjí, ale neřekla bych, že by to bylo tou skleničkou, prostě má jen takový období :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko