Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky máme čtyřletáka a ten jí travu bud to děla vztaky nebo někdy jen tak si utrhne steblo a začne to kousat. Vím že to dělají malinký děti ale takhle velký nemáte zkušenost?
Ja v lete taky obcas zvykam stebla travy jestli te to uklidni
to zkus..treba ti to taky zacne chutnat ![]()
Holky ale jako lidi na nás koukají divně když si sedne do travy a začne ji žvýkat
@lynč ahoj,s trávou se sice můj syn neládoval, ale měl vytříbenější jídelníček, byl ještě starší, než tvůj syn a ládoval se mravenci, fakt hnus
Vydrželo mu to naštěstí jen chvíli.
To my jsme sly v pondeli ze skolky a taky jsme jedli sedmikrasky. Protoze pani ucitelka ze skolky je chytra a ona rekla ze se sedmikrasky papaji. Jenze jim asi nerekla, ze nekde kde necuraji a nekakaji psi.Jak tu sedmikrasku hodil do pusy a zacal ji zvykat myslela jsem ze padnu.
Jeste, ze to dite posloucha aspon pani ucitelku, kdyz ne maminku ![]()
Sedmikrásky, šťavel…jéje my se toho najedli…a nic nám není ![]()
asi si čistí střeva ![]()
A Kopriva je ted taky dobra
ovsem ja bydlim na vesnici, takze predpokladam, ze jim skoro bio
![]()
@Žirafátko píše:
Sedmikrásky, šťavel…jéje my se toho najedli…a nic nám není
asi si čistí střeva
jj štovíky to byla lahoda
nebo rebarbora panečku ![]()
@lynč píše:
Ahoj holky máme čtyřletáka a ten jí travu bud to děla vztaky nebo někdy jen tak si utrhne steblo a začne to kousat. Vím že to dělají malinký děti ale takhle velký nemáte zkušenost?
tak ted se smeju ptám se mojí 4 leté dcery jestli na zahradě nekdy papá trávu?(když jí třeba zrovna nevidím)a řekla mi maminko já někdy trhám bílé lístky sedmikrásek a papam je
a pokaždé venku jí vydím žužlat pažitku
a ještě se ptám proč to jí…prý jí to chutná
tak pokud to není tráva kolem cest, znečištěná apod.tak jedno dvě stébla by mi nevadili zakladatelko ![]()
Celkom milé…kým má štyri roky a konzumuje ju, tak sa nič také nedeje. Až bude mať 16 a bude „trávu“ fajčiť, to ešte len budú starosti
![]()