Zlobivé dítě - nějaká rada? :-(

25.4.13 18:55

Zlobive dite..nejaka rada?:-(

Muj syn ma 4 roky…A venku mezi detma se chova hrozne…Kope, krici, bije, pluje, haze piskem…neposloucha a ja slzy v ocich:-(Co s nim??Na zadek nepomaha..vyhrozovani nepomaha…Dnes jsem ho sebrala za tres dom a venku pekne my doma..Plakal omlouval se mi ze uz nebude, ale to rikal i pred tim..Kdo ma podobne zazitky? A nejaka rada? Dekujiiiii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
25.4.13 19:00

Duslednost. Kdykoliv by se tak zacal chovat, takbych mu rekla, zejeste jednou nekomu ublizia jdeme domu. Pokud tak udela, okamzite sesebrat a jit, i kdybys ho mela jeciciho odnyst. Necekej nemozne ihned, zazraky do tri dnu, ale po nejake dobe se to urcite zlepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 19:03

Toto si myslim taky..jen skoda ze venku vazne pekne a domu se cloveku nechce..ale jinak to nevidim:-(Kdyby takove chovani nekde videl..ale co on nevymysli:-(jen chodi a dela naschvale detem okolo:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.13 19:06

@andrejkamik no o to ucinejsi to bude, kdyz jekrasne a on bude drepet doma. Pokud vyslovene chodi a dela naschvaly, nepokousi se tim ziskat pozornost? Nektere deti se snazi ojakoukoliv, i negativni pozornost je pozornost. Nejsi tehotna nebo nema sourozence, na ktereho by zarlil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 19:11

Sourozence nema ale tehotna jsem…I kdyz toto delal i pred tim…On se neumi zahrat:-(A kdyz jo..je to zazrak…Asi se budu muset v necem napravit, jen nevim v cem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elenkazed
25.4.13 19:12

A jak se chová doma a ve školce?? Ve školce taky bije děti?

• Citovat
  • Upravit
25.4.13 19:14

Ve skolce mezi detma leta..z jednoho mista na druhe…a nic tak nedela..Nema tam asi maminku a ani babicku tak si netroufa..Doma treba ted po takem uzasnem dnu si pekne hraje..nosi mi knizky a je uplne v klidu…O je..Dnes jsem z toho byla zoufala jak na me druhe maminky pokukovali:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.4.13 19:15

Jenom důslednost. Jakmile udělá něco z toho, cos popisovala, bez milosti jít z hřiště. Nemusíš hned domů, můžete si dát prostě prochajdu mimo hřiště. Být doma se čtyřleťákem je trest spíš pro rodiče než děti ;) Na druhou stranu, tohle je spíš chování dvouleťáka. Je to jakoby impulzivní (prostě dobrý, dobrý a najednou nějaká podobná věc)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.4.13 19:18

@andrejkamik Když si hraje, dokáže třeba dostavět stavbu nebo hned těká jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 19:20

To me nenapadlo..odejit se projit…moc dekuju:-))))Chovani dvouletaka no jo..ale on je provokater:-((musim ho nejak zmenit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.4.13 19:22

Takze by se dalo rict, ze ve skolce respektuje autority, ale tebe jako autoritu ne. To mi prijde celkem caste, z cizich ma dite preci jen ostych a nejvetsi lumparny provadi mamince. Kdyz potrebuje byt tolik v pohybu, neuvital by spis treba prochazku s kolem nebo koloodrazedlem, zakopat si s micudou nebo neco, pri cem by se trochu vyradil? Treba si zkratka s tim detskym kolektivem nevi rady, a s tebou to ventiluje, kdyz si ve skolce netroufne :nevim:
Ma treba nejakeho stejne stareho kamarada, se kterym by se navstevovali, chodili na to hriste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 19:22

No jak kdy..nekdy postavi ale to ho musim motivovat jak se na tu stavbu tesim, ale jinak leta po vsech hrackach..A u jidla nema vydrz sedet..furt neco s rukama, nohama..Mam pocit ze asi bude hyperaktivni:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 19:23

No uz mi to docvakuje…odrazedlo i kolo ma..ale to bude ono..on potrebuje akcni veci..Ano kamarada ma..hraje si s nim ale az je to moc dlouho provokuje ho a dela mu naschvale…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.4.13 19:25

Mhm a asi jako autorita taky moc nebudu jak vidim:D:D kurna… ale jak to mam delat..chci byt aj hodna a aj mit respekt…Vychovavat dite neni sranda..aspon ze je slusny :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1291
25.4.13 19:26

No a mas treba nejakou znamou podobe starym deckem?? Myslim, jestli treba jdes k nekomu takhle na navstevu s malym nebo nekdo k vam - treba se jen neumi kamaradit a delit… na hristi potkava ruzne deti, ve skolce, pokud jak rikas u nicho nevydrzi asi takz zadnou pevnejsi vazbu s jinym ditetem nema… Proste si myslim, ze by mu mohlo pomoct, kdyby mel nejakeho kamarada, na kterho by se tesil, se kterym by si hrat naucil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí