Problém po přetažení předkožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
750
19.4.13 15:40

problém po přetažení předkožky

Chtěla jsem se zeptat, zda jste neměly podobný problém s přetahování předkožky.
Syn má 4,5 a přetahovali jsme předkožku a cvičili jsme, aby si zvykal (musím uznat, že nám to šlo těžce a i lékařka nám říkala opatrně). Když se nám konečně vše dařilo tak se nám ji v lednu podařilo přetahnout tak, že nešla zpět a museli jsme na pohotovost, kde ji lékař dokázal vrátit.
Samozřejmě, že jsem se pak syna nesměla ani dotknout. Začali jsme teprve po dvou měsících, kdy mi dovolil, že se ho můžeme zase trénovat - jenže ono to teď nejde vůbec. Nemá někdo podobnou zkušenost? Kamarádka provedla něco podobného a následně se vše tak stáhlo, že byli na operaci v 6 letech, protože přetahnout již vůbec nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8283
19.4.13 15:43

Ahoj stalo se nám přesně to samé, nesměli jsme na něho dlouho šáhnout. doktorka nám pak dala mystičku která jakoby pomáhala tomu stahování nevím jak se jmenovala ale Kuba potřeboval prostě čas aby to zkusil znova, dej mu čas a ono to pujde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bumbi
19.4.13 15:52

Řešíme teď podobný problém, kdy po tom co si malý asi s pindíkem moc hrál vznikli trhlinky a celá kůžička se stáhla tak, že to teď nejde přetáhnout. Rada naší lékařky je zkoušet, zkoušet, zkoušet. Opatrně v teplé vodě a bez násilí.

Neměl tu předkožku potrhanou po tom vracení?

• Citovat
  • Upravit
750
19.4.13 16:01

To právě nevím co se stalo, červené a podrážděné to bylo a koupali jsme v heřmánku. Sám neřekne, že ho to bolí, ale nechce nosit žádné slipy ani boxerky jen trenýrky :nevim: takže bych řekla, že je to ještě i teď citlivé :nevim: ale sám neřekne nic jen, aby nemusel k lékaři :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8283
19.4.13 16:07

Já teda stahovala malému asi od roka a ted nám bude 5 a od 2 let není problém stahuje i sám, když se koupe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
bumbi
19.4.13 16:07
@Minki píše:
To právě nevím co se stalo, červené a podrážděné to bylo a koupali jsme v heřmánku. Sám neřekne, že ho to bolí, ale nechce nosit žádné slipy ani boxerky jen trenýrky :nevim: takže bych řekla, že je to ještě i teď citlivé :nevim: ale sám neřekne nic jen, aby nemusel k lékaři :think:

to by si viděla, hned jak jen malinko to kůžičku rozhrneš

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí