4letá dělá scény

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.4.13 11:52

4 letá dělá scény

Dceri budou v lete 4 roky a uz vic jak pul roku dela strasne sceny, prijde mi, ze to dela jen me - dnes například jsme byly na hristi, hrala si s kamarádkou, ja uz po nejake době musela domu s miminem, dat mu najist. zacala rvat, ze nechce jit. babicka te jeji kamosky rikala, ze ji tam pohlida a dovede (bydli vedle nas), neee scenna, ze tam mam byt ja. v klidu jsem ji rekla, ze ma dve moznosti, at se rozhodne, rev rev rev, tak sem ji popadla a sly jsme domu a ve me to vrelo :oops: podobne sceny jsou u nas několikrát do tydne.
v nedeli jsme pro ni jeli k babicce, kde byla od patku a při odjezdu rvala na celou vesnici, ze nechce jet, ze chce byt u babicky, babicka ji musela skoro nasilim narvat do auta. rvala pak ještě hodinu doma, nez sla spat.

co s tim? me to uz tak nejak unavuje, vycerpava a jsem vztekla :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
18.4.13 11:59

Žárlivost na mimčo?
Jinak tě uklidním, přejde to. Sice nevím kdy, ale přejde :hug: Podle mě je nejefektivnější zůstat v klidu a trvat na svém. Ona to pochopí, fakt. V žádném případě bych ju nenechala nic si vyřvat, a po každém záchvatu si s ní zkusila promluvit o tom, že chápu, že se jí na hřišti/u babičky líbí, ale teď musíme domů. Nezmiňovala bych, že je to kvůli mimču!!!
Obecenstvo je nejhorší, obzvlášť obecenstvo, které chce pomoct :zed: To je totiž důvod, proč řvát víc a dýl, protože máma určitě vyměkne nebo pomocník zachrání od té tyranské matky :mrgreen: Takže se drž, měj hodně síly a trpělivosti, fakt bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
18.4.13 12:00

Mame to same, skoro stejny vek, mimino k tomu taktez…
Asi jen vydrzet, zatnout zuby a vydrzet, vzdor zrejme v kombinaci se zarlivosti.
Je mi to docela lito, ze je takova, nedavno takova miminkovska, jakoby ji nekdo vymenil, i moje mamka rikala, ze je jina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
18.4.13 12:02

Tak jak radi pisatelka prede mnou, snazim se minimalne veci oduvodnovat miminkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:07

@Ušoplesk mame i stejny vek miminka :lol:
ja jsem z toho nestastna, byla vždy tak hodna :? ja v okoli neznam zadny dite, který by tak moc rvalo:-( když jedeme od babicky, nezdůvodňujeme to mimminem…to az dnes na tom hristi jsem to rekla…

uz aby to preslo, jinak me klepne :zed:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
18.4.13 12:18

Každopádně žárlí, kvůli miminu ona musí domů, nemůžeš tam s ní být. Lepší říct že ona bude mít doma svačinku ;)

• Citovat
  • Upravit
50
18.4.13 12:34

Zdravím, máme to stejně… asi věk a žárlivost na mimčo :? taky čekám, kdy to přejde. Chce to hlavně klid, který ne vždy mám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
18.4.13 12:55

:-) tohle dělala tety dcerka od tří do čtyř a půl:-).. a to neměla k sobě miminko…
Jinže u ní se to stupňovalo až na maminku začala flusat a mlátit jí.. a znám hodně případu kdy si děcka lehnou na zem a začnou si mlátit hlavu o dlaždice… takže dokud to není tohle tak tomuhle hlavně zabránit:-).. ono jí to přejde.. snad:-)..tak hlavně hodně trpělivost, nezblázni se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4569
18.4.13 13:02

Taky máme scény a to mám dvojčata a žádné miminko na které by bylo možno žárlit, no ale jedna z nich je prostě od maličká já já já a jak není po jejím nebo není první ona atd je řev. :nevim: Ale neustupujeme jim. Jednou něco řeknu tak to platí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
18.4.13 13:53

Rozmary myslim, ze to je presne ono, motivovat, motivovat. Mam sice jen jedno dite, dvoulete, ale vsimla jsem si, ze daleko snaze poslechne, kdyz ji reknu, pojd, ted budeme delat to a to, nez kdyz ji reknu koncime, musime domu apod. A kdyz se zacne vztekat, tak delam takovy poloustupek, reknu dobra, tak naposledy (treba na houpacku) a ona to pochopi a dal uz to nevyzaduje, alespon takhle to funguje u nas. Prijde mi to pro obe snazsi, nez pulhodinova scena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
18.4.13 14:26

@Mama11 máš jí pěkně vychovanou.. já znám děti kterým řeknou no tak naposled a jsou tam ještě dvě hodiny protože jinak udělají histerák:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 14:34

@Mama11 rikam ji to taky, ještě jednou naposledy a jdeme a problém nikdy nebyl, az dnes na tom hristi scena jak hrom :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1490
18.4.13 15:12

@Terulisekk hodne zalezi na veku ale taky na povaze, je fakt, ze mala patri mezi klidnejsi a hodne ji povidam o tom, co budeme cely den delat, takze ji zas tolik veci nezaskoci, ale kdovi, treba me to jeste ceka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
18.4.13 15:20
[citace@Anonymní** píše:
@Mama11 rikam ji to taky, ještě jednou naposledy a jdeme a problém nikdy nebyl, az dnes na tom hristi scena jak hrom :nevim: a co kdybys ji zkusila zapojit do pece o mimi, samozrejme v ramci jejich schopnosti…treba by si pak pripadala dulezitejsi, muze to byt zarlivost..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2186
18.4.13 17:30

Eliska byla cca od roka zlata, zhorsilo se to mym tehotenstvim, jakoby neco vycitila, ale ne ze by vylozene zlobila, spis knourala a tak., posledni dobou nekdy mazec… ale treba dneska ma super den, je hodna, az na par miniuletu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí