Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Maminky rodila jste nektera cisarskym rezem v Jicine? Zajima me, jestli muze byt tatinek u porodu, pripadne jak to tam probiha.
@trynytka kamarádka teď rodila císařem v lbc… Nevím jestli byl přímo na sále, ale po vyndani mimca už byl u mytí, vážení, atd… Proč se nezeptas v porodnici?
Ahoj ja rodila v praze a u kazde sekce byl muj manzel na sale ![]()
@Kristyna.Vechtova
Proc ne? Muj bracha ma 2 dcery a byl u obou cisaru. Svagrova mela epidural.
Ja mela celkovou narkozu a pritele na sal nepustili, i prestoze mi to predtim starsi doktor slibil
, ale ja uz nemela silu se dohadovat.
@Kristyna.Vechtova v nekterych porodnicich prave ze muze. Tak me zajimalo jestli to Jicin umoznuje nebo ne.
@pedigka co vím já, tak v Jc nikdy nepustili chlapa k sekci
a epidural myslíš zřejmě spinální anestezii, tudíž umrtvrni od pasu dolů ![]()
@trynytka tak není nic jednoduššího než se zeptat, ale co vím já, tak chlapa k sekci at už akutní nebo plánované nikdy nepustili, ale určitě to bude i na stránkách porodnice. Třeba Jilemnice to tam má jasně napsáno, že k sekci nemůže ![]()
@Kristyna.Vechtova
Dekuju za opravu. Ano, myslela jsem spinalni anestezii.
Dekuji za odpovedi, ale hlavne by me zajimali zkusenosti maminek, ktery tam prodelali cisarsky rez.
@trynytka jsem z Jičína, rodila jsem ale v Jilemnici a vím, že nejblíž v okolí dovolují přítomnost otce u sekce v Jablonci ![]()
@trynytka tak naprosto aktuální informace, kamarádka v Jc rodila 9.9.2017 akutní sekcí, muž u sekce být nemůže, čeká venku a pak může být přítomen v předsálí u ošetřování miminka
Nejbližší porodnice, kde může být muž přítomen u sekce je Jablonec nad Nisou ![]()
@trynytka jo k mimču jo, ale prý jsou dveře na sál prosklené a tatínek se může akorát dívat přes ně z toho předsálí, kde se pak ošetřuje mimčo..
@trynytka ahojda,já měla akutního císaře v Jičíně před rokem. Na sál manžela nepustí, čekal v té místnosti kam pak přinesou miminko na ošetření a vážení. Pochovat si ho poté mohl hned.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.