Jičín císařský řez

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
832
10.9.17 01:28

Jičín císařský řez

Maminky rodila jste nektera cisarskym rezem v Jicine? Zajima me, jestli muze byt tatinek u porodu, pripadne jak to tam probiha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10.9.17 09:09

@trynytka u císaře určitě být nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
10.9.17 09:24

@trynytka kamarádka teď rodila císařem v lbc… Nevím jestli byl přímo na sále, ale po vyndani mimca už byl u mytí, vážení, atd… Proč se nezeptas v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14927
10.9.17 09:51

Ahoj ja rodila v praze a u kazde sekce byl muj manzel na sale ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
10.9.17 10:17

@Kristyna.Vechtova
Proc ne? Muj bracha ma 2 dcery a byl u obou cisaru. Svagrova mela epidural.

Ja mela celkovou narkozu a pritele na sal nepustili, i prestoze mi to predtim starsi doktor slibil :zed:, ale ja uz nemela silu se dohadovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.9.17 16:53

@Kristyna.Vechtova v nekterych porodnicich prave ze muze. Tak me zajimalo jestli to Jicin umoznuje nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.9.17 16:59

@pedigka co vím já, tak v Jc nikdy nepustili chlapa k sekci :) a epidural myslíš zřejmě spinální anestezii, tudíž umrtvrni od pasu dolů :)
@trynytka tak není nic jednoduššího než se zeptat, ale co vím já, tak chlapa k sekci at už akutní nebo plánované nikdy nepustili, ale určitě to bude i na stránkách porodnice. Třeba Jilemnice to tam má jasně napsáno, že k sekci nemůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
10.9.17 21:33

@Kristyna.Vechtova
Dekuju za opravu. Ano, myslela jsem spinalni anestezii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
10.9.17 22:53

Dekuji za odpovedi, ale hlavne by me zajimali zkusenosti maminek, ktery tam prodelali cisarsky rez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 09:09

@trynytka jsem z Jičína, rodila jsem ale v Jilemnici a vím, že nejblíž v okolí dovolují přítomnost otce u sekce v Jablonci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 11:42

@trynytka tak naprosto aktuální informace, kamarádka v Jc rodila 9.9.2017 akutní sekcí, muž u sekce být nemůže, čeká venku a pak může být přítomen v předsálí u ošetřování miminka :) Nejbližší porodnice, kde může být muž přítomen u sekce je Jablonec nad Nisou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
832
11.9.17 19:43

@Kristyna.Vechtova Diky za info :) alespon ze ho pusti k mimcu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.17 19:53

@trynytka jo k mimču jo, ale prý jsou dveře na sál prosklené a tatínek se může akorát dívat přes ně z toho předsálí, kde se pak ošetřuje mimčo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
23.9.17 22:55

@trynytka ahojda,já měla akutního císaře v Jičíně před rokem. Na sál manžela nepustí, čekal v té místnosti kam pak přinesou miminko na ošetření a vážení. Pochovat si ho poté mohl hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková