Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj holky rodil někdo v Teplicích prosím? Potřebovala bych znát nějaký zkušenosti z touto porodnicí. Mám rodit v Ústí, ale bohužel od 11.9. Je porodnice uzavřená a tak mi nezbyde nic jiného než jet do Teplic..jsem z toho docela špatná a budu ráda za každou vaší zkušenost. Předem děkuji
@Kikina201015 Do kdy je v Ústí zavřeno? Taky se rozhoduju zda TP nebo Ul.Do TP to mám blíž. Takže též uvítám čerstvé zkušenosti.
Není to moje zkušenost, ale Před 2 týdny tam rodila kamarádka a nemohla si stěžovat
super sestřičky a paní doktorka z sestinedeli prý milionova
já tam budu rodit v listopadu ![]()
@HankaS82 bohužel do 22.9.
pokud nebudu přenášet což bohužel nevypadá Teplice mě neminou termín mám 19… a to mě dr strašil že to bude dřív pořád a nic sem z toho špatná v Ústí už sem rodila dcerku… @Biibii děkuji aspoň sem se trochu uklidnila já na ní totiž slyšela samé stížnosti a nejvíce mi vadí že jsou návštěvní hodiny což v Ústí nejsou a mohou tam neomezeně
uvažuji že bych to tam zvládla s nadstandartem tak uvidím nic mi nezbyde
No návštěvní hodiny tam jsou myslím od 2-3 do 6, ale když si při platíte nadstandart tak tam mate snad návštěvu povolenou od 9 ráno.. ano porodnice měla špatnou pověst, ale je to celkem dlouho, teď si myslím, ze je fajn, mám tam známou i porodní asistentku tak mi vše vyprávěla, ale rozhodne se prý nemám bát ze by mě dali na pokoj s nějakou romkou, prý dělí Romy od bílých, ale ze někdy se ty bílý chovají hůř než Romové, takže jsem taky zvažovala nadstandart. Vlastní koupelna, klid, atd.. ![]()
Jo určitě doporučuji zjistit si u své pojišťovny, jestli na nadstandart přispívají
přeci jen je něco jiného platit 700 za den nebo třeba 300 ![]()
@Biibii no i kvůli tomu sem taky zvažovala nadstandart
nějaká pojišťovna přispívá na nadstandart?
určitě se na to zeptám
už jsem aspoň klidnější že je to tam Ok
děkuji moc
No prý ano, nevím které ale určitě se zeptám ![]()
Je to prý i lepší ze se budí děti ruzne a budí se navzájem, ale někdo tvrdí ze je to zbytečný, tak mám v tom guláš a jeden den jsem rozhodnuta ze budu na nadstandartu a druhy ze to vydrzim na normálním pokoji ![]()
@Biibii Ahoj,až porodíš určitě dej vědět. Já bych nejraději rodila v TP, ale v Ul mají lepší vybavení. A v TP jsou prý rodičky v jedné místnosti oddělené jen plentou.Tak si nějak nedokážu představit jak tam chodim mezi cizíma chlapama, co tam jsou s manželkou.
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.