Porodnice Teplice, zkušenosti

8.9.17 07:32

Porodnice Teplice,zkušenosti

Ahoj holky rodil někdo v Teplicích prosím? Potřebovala bych znát nějaký zkušenosti z touto porodnicí. Mám rodit v Ústí, ale bohužel od 11.9. Je porodnice uzavřená a tak mi nezbyde nic jiného než jet do Teplic..jsem z toho docela špatná a budu ráda za každou vaší zkušenost. Předem děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
8.9.17 08:12

@Kikina201015 Do kdy je v Ústí zavřeno? Taky se rozhoduju zda TP nebo Ul.Do TP to mám blíž. Takže též uvítám čerstvé zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.17 08:14

Není to moje zkušenost, ale Před 2 týdny tam rodila kamarádka a nemohla si stěžovat :) super sestřičky a paní doktorka z sestinedeli prý milionova :) já tam budu rodit v listopadu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 08:24

@HankaS82 bohužel do 22.9. :,( pokud nebudu přenášet což bohužel nevypadá Teplice mě neminou termín mám 19… a to mě dr strašil že to bude dřív pořád a nic sem z toho špatná v Ústí už sem rodila dcerku… @Biibii děkuji aspoň sem se trochu uklidnila já na ní totiž slyšela samé stížnosti a nejvíce mi vadí že jsou návštěvní hodiny což v Ústí nejsou a mohou tam neomezeně :( uvažuji že bych to tam zvládla s nadstandartem tak uvidím nic mi nezbyde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.17 08:35

No návštěvní hodiny tam jsou myslím od 2-3 do 6, ale když si při platíte nadstandart tak tam mate snad návštěvu povolenou od 9 ráno.. ano porodnice měla špatnou pověst, ale je to celkem dlouho, teď si myslím, ze je fajn, mám tam známou i porodní asistentku tak mi vše vyprávěla, ale rozhodne se prý nemám bát ze by mě dali na pokoj s nějakou romkou, prý dělí Romy od bílých, ale ze někdy se ty bílý chovají hůř než Romové, takže jsem taky zvažovala nadstandart. Vlastní koupelna, klid, atd.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.17 08:49

Jo určitě doporučuji zjistit si u své pojišťovny, jestli na nadstandart přispívají :-) přeci jen je něco jiného platit 700 za den nebo třeba 300 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.17 08:53

@Biibii no i kvůli tomu sem taky zvažovala nadstandart :D nějaká pojišťovna přispívá na nadstandart? 8o určitě se na to zeptám :) už jsem aspoň klidnější že je to tam Ok :) děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
8.9.17 09:47

No prý ano, nevím které ale určitě se zeptám :-)
Je to prý i lepší ze se budí děti ruzne a budí se navzájem, ale někdo tvrdí ze je to zbytečný, tak mám v tom guláš a jeden den jsem rozhodnuta ze budu na nadstandartu a druhy ze to vydrzim na normálním pokoji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
8.9.17 12:31

@Biibii Ahoj,až porodíš určitě dej vědět. Já bych nejraději rodila v TP, ale v Ul mají lepší vybavení. A v TP jsou prý rodičky v jedné místnosti oddělené jen plentou.Tak si nějak nedokážu představit jak tam chodim mezi cizíma chlapama, co tam jsou s manželkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková