Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Prosím vás, hledám nějaké nádobí pro malou.. Za chvíli ji chci dát, aby se učila papat sama, jen je toho tolik a nevím, co jí pořídit.. Chtěla bych, aby to drželo na místě a nebylo to všude ????. Líbí se mi twistshake podložky, ale je to nad moji hranici ????. Pak je podobné tommee tippee, že podložka má přísavkou a misky se na to prisajou.. Pak přemýšlím jen na daň miskou nuk + příbory.. Také má přísavku..pak přemýšlím ještě nad sadou avent nádobí. Říkám si, že si asi moc nevyberu, když bude malá chtít, rozlije či jídlo bude i tak všude ????. Máte nějaké rady či zkušenosti? Děkuji za Vaše rady, nápady ????
Já mám twistshake no… Synovi to bylo jedno, ale třeba neteř je strašně zahazovací, takže pro ni k nezaplacení.
Jo, kdyz bude chtit, bude to vsude, moje dite servalo I tu s prisavkou ze stolku. Mam obyc z IKEA a pro vetsi pak detsky nerezovy pribor a normalni nadobi, mam takove nizsi sklenene misky, tak casto ji z nich. To samozrejme az ve fazi, kdy to nepada tak casto na zem ![]()
@Majsina nechtěně posláno dřív 😂 🙈možná ještě počkám na tu jejich akci.. Ale někde jsem četla, že už to skladem nebude.. 😏 Mame taky holku, která zahazije vše, co má při ruce 🙈 😂
Ja teda trvala akorat na tom, ze je všechno z plastu
stejne sedim vedle nej, takze to na zem nehodí. Kupovala sem v dm misky, maj zespod takovou gumu a je protiskluzna.
Nám se misky s přísavkou neosvědčily. Chtěl mi to podat, když skončil, a jak tahal a ono to nakonec povolilo, tak se všechno vždycky rozcáklo. Spíš bych teď pořídila nějakou protiskluzovou podložku, aby mu ty talíře a misky nejezdily. Jinak má pár různě velkých plastových misek, plastové talíře z IKEY, různé lžičky - nakonec jí klasickou čajovou lžičkou a malou vidličkou…
Já jsem četla „Jídelní sada útočí“ ![]()
(měli jsme plastovou mističku, do které dávám ven jablka, a kávovou lžičku)
@Majsina tak máme už také twistshake a.. Nevím, ale nějak nám podložka nedrží 🙄 máme plastový pult.. Vám drží?
@LuciiLucie jo, zespodu ji namáčím… drží krásné a mám ji taky na plastovém stolku
Tak jsem zkousela namacet a nic.. 🙄. Nemáte někdo ještě nějaký tip, jak přidělat tu podložku? 🙈 Děkuji
Máme brindaky, jídelní sadu, lahvičku i učící hrnek a spokojenost. Kdyztak kód na slevu na twistshake.com je marketas55 ![]()