Jídelní židle Chicco Magic

7
13.2.11 17:02

jídelní židle Chicco Magic

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s jídelnížidličkou Chicco Magic. Našla jsem ji na intrnetu a moc se mi líbí, ale nikde jsem nenašla žádné recenze. Líbí se mi, že se může používat už od narození. Předem děkuji za odpovědi a přeji všem samé radosti s miminkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13119
13.2.11 17:58

s židlí zkušenost nemám, jen nechápu na co bys ji používala od narození

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.11 11:27

No od narození asi úplně ne, navíc už bych to ani nestihla, ale třeba od tří měsíců, kdy už děti sledují co se děje. Lukáškovi je měsíc a už nechce být jen v postýlce a sleduje už teď. Dá se to použít jako ty lehátka a a pak je z toho židlička, tak mi to příjde jako dva v jednom za jednu cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
14.2.11 11:39

My jí teda nemáme, ale má ji kamarádka a měli jsme ji na chvilku půjčenou a je fakt dobrá. My bychom ji využili do dneška, protože naše malá si neumí pořádně nahnout flašku, když pije a tady se dá napolohovat to sedátko. My máme klasickou židličku (jak se dá rozložit na stoleček a židličku), ale příště budu uvažovat o koupi něčeho jako je tahle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.11 11:49

Děkuju za informaci, tak já si jí asi objednám. Je šikovné, že to má i tu hrazdičku s hračkama. A ještě by mě zajíalo, jestli se s ní dá i houpat a jestli má pojízdná kolečka? Z obrázku mi příjde, že asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
14.2.11 13:07

tak to nevím… to si bohužel nevzpomínám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.2.11 13:19

To nevadí, i tak moc děkuji. Taky se snažím najít, jestli je ta vložka pro novorozence a kojence přímo součástí výrobku, nebo se dokupuje zvlášť. Samostatně jsem ji sice nenašla, ale v základní výbavě uvedená také není, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
26.2.11 09:54

Tak mi máme chicco magic polly od narození s hrazdičkou a vložkou pro mimi a super,můžeš použít místo lehátka :palec:
Houpat se nedá a kolečka¨má vepředu,popojet se dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí