Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte některá zkušenosti s jídelnížidličkou Chicco Magic. Našla jsem ji na intrnetu a moc se mi líbí, ale nikde jsem nenašla žádné recenze. Líbí se mi, že se může používat už od narození. Předem děkuji za odpovědi a přeji všem samé radosti s miminkama ![]()
s židlí zkušenost nemám, jen nechápu na co bys ji používala od narození
No od narození asi úplně ne, navíc už bych to ani nestihla, ale třeba od tří měsíců, kdy už děti sledují co se děje. Lukáškovi je měsíc a už nechce být jen v postýlce a sleduje už teď. Dá se to použít jako ty lehátka a a pak je z toho židlička, tak mi to příjde jako dva v jednom za jednu cenu.
My jí teda nemáme, ale má ji kamarádka a měli jsme ji na chvilku půjčenou a je fakt dobrá. My bychom ji využili do dneška, protože naše malá si neumí pořádně nahnout flašku, když pije a tady se dá napolohovat to sedátko. My máme klasickou židličku (jak se dá rozložit na stoleček a židličku), ale příště budu uvažovat o koupi něčeho jako je tahle.
Děkuju za informaci, tak já si jí asi objednám. Je šikovné, že to má i tu hrazdičku s hračkama. A ještě by mě zajíalo, jestli se s ní dá i houpat a jestli má pojízdná kolečka? Z obrázku mi příjde, že asi ne.
To nevadí, i tak moc děkuji. Taky se snažím najít, jestli je ta vložka pro novorozence a kojence přímo součástí výrobku, nebo se dokupuje zvlášť. Samostatně jsem ji sice nenašla, ale v základní výbavě uvedená také není, tak nevím.
Tak mi máme chicco magic polly od narození s hrazdičkou a vložkou pro mimi a super,můžeš použít místo lehátka ![]()
Houpat se nedá a kolečka¨má vepředu,popojet se dá.