Jídelní židlička, stoleček a houpací koník - 3v1

PetkaK
20.1.11 12:26

Jídelní židlička, stoleček a houpací koník - 3v1

Nedávno jsem viděla v TV tento produkt - http://www.konik.cz/ - zaujalo mě to, a chtěla bych to koupit. Máte to některá doma? Je to stabilní - zejména teda ta jídelní židlička - když se dítě bude houpat dopředu-dozadu-do boku - nepřevhrne se to?Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12735
20.1.11 12:46

Petko viděla jsem to minulý týden v Den D a asi bych si ho pořídila. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
20.1.11 12:48

http://www.konik.cz/diskuze

tady jsou nějaké zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
20.1.11 16:40
LadyRebeka píše:
http://www.konik.cz/diskuzetady jsou nějaké zkušenosti

Já právě taky a zaujalo mě to, tuhle diskuzi jsem už četla a chtěla jsem se ještě zeptat i tady :)

Už jsme s manželem tak na 90% rozhodnutí to koupit :)

• Citovat
  • Upravit
1
16.4.12 14:13

Dotaz_židlička

Dobrý den, Petro, řeším nyní také jídelní židličku, máte ji? Mohla byste mi říct, jste spokojeni? Nějaké zápory?

Díky za info

LENKA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
16.4.12 15:59

Dobrý den Lenko,

s židličkou jsme spokojení, nevýhody vidím v tom, že některé židličky se dají schovat (složit), tahle ne, prostě je pořád postavená, což v malém bytě někdy je problém. Je dost těžká, takže přenášení z obýváku kde si malá hraje nebo kreslí na něm, do kuchyně dá zabrat, ano má to kolečka, jde to tahnout po zemi, ale to u nás nejde, nemáme tak široký průchod do kuchyně, musíme to nedzvednout na hlavu, pro nás nevýhoda, kterou jsme si dřív neuvědomili, s nějakou lehčí a skladnější židličkou bych asi tak nenadávala :)

Další nevím jestli nevýhoda, ale nevyužili jsme nikdy ty šráky co tam jsou, prostě je má malá takové divné, asi by jí udrželi v případě že by se nám z toho vykláněla, nebo vyskakovala, ale malá je hodná a sedí slušně, nikam neleze, takže nebyli ani potřeba.

Na stolečku kreslí pořád, teď už se snažím aby jedla sama, v této poloze když je koník tak na něj vyleze i sleze sama, cca od toho roku a půl.

A houpačku miluje. Sice když se houpe hodně, tak jezdí po koberci a pohybuje se s celým koníkem, což moc bezpečné není (a nebude vzhledem k tomu že za chvilku rodíme), budu jí muset více hlídat.

Celkově spokojenost, až na shora uvedené, což jsou pro mě maličkosti (i když teď ke konci těhu tahat tu těžkou židli maličkost není :) )

• Citovat
  • Upravit
23
16.5.12 14:05

Máme ho, naprostá spokojenost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
26.8.13 11:57

OBNOVUJI DISKUZI,
MÁM ZÁJEM O TUTO ŽIDLIČKU, NIKDE JSEM NENAŠLA ŽÁDNÁ NEGATIVA, JE OPRAVDU TAK DOBRÁ?? LÍBÍ SE MI I BAREVNĚ. CO SI O NI MYSLÍTE VY?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
13.9.13 14:33

Dobrý den, také nad touto židličkou uvažuji. Je taková multifunkčí. Babička jí chce mít doma, když příjdeme na návštěvu. Také by mě zajímaly negativa z vlastní zkušenosti. Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
13.9.13 15:19

Ahoj, máme doma už dva roky. Nedám na ni dopustit. Jediná dvě negativa, která jsem zaznamenala jsou: je logicky trochu větší, mohutnější než klasické židličky, tak o ní občas zakopneme :lol: a za druhé, když je tu více dětí, tak se o ní rvou :mrgreen:
jinak je super a u nás všechny 3 složky 100% využívané :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí