jídelní židlička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
4.10.04 18:42

Ahoj,
my máme Neonato Multiplo a jsme s ní spokojeni. Mýt se dá bez problémů, je dostatečně stabilní. Je pravda, že je drahá, ale na levnějších se mi nelíbilo, že vypadají nestabilně (jako Cam Futura, kterou bych jinak asi koupila) a navic se mi taky líbílo, že je polohovatelná pro nesedící dítě. Není pravda, že nesedící děti se stejně ještě nepřikrmují, náš rarášek seděl az někdy v 8-9 měsících. A plánujeme ještě další dítě, tak se to myslím vyplatí, protože židlička vydrží.
 Eva

• Citovat
  • Upravit
8.4.15 08:52

Ahoj holky, potřebuju poradit s výběrem jídeln židličky. Na trhu jich je tolik, že netuším kterou vybrat :) Chtěla bych židličku polohovací, protože Vojta ještě nesedí. Dále by byla fajn na kolečkách a snadno skladná, abych jí mohla rychle přemístit. Také by neměla být moc rozměrná, protože máme malou kuchyň. Děkuji za tipy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
8.4.15 10:26

Ahoj, já koupila malýmu židličku CAM je polohovací takže ho tam dávám i když bude mít teprve tři měsíce, je trošku vetší když je rozložená, ale když ji složíš tak ji nacpeš všude:) kolečka má a skládání a rozkládání je jednoduché. Já jsem teda zatím spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí