plavani kojencu v Praze

41
1.10.04 16:38

plavani kojencu v Praze

Ahoj maminky,
mohly byste mi prosim, poradit. Chtela bych zacit chodit se svoji holcickou plavat, ale neznam zadne stredisko, kde jsou dobri - hlavne, co se tyka kvality vody a nabizenych sluzeb.
Mohly byste mi poradit s kym jste byly nebo jste spokojeni.
Sehnala jsem kontakt na dva : 1) BC Kenny a 2) Motylek - mate nejake zkusenosti.
diky moc
Monca a Niki 4 mesice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
78
1.10.04 20:19

juklík

Ahojda,já jsem spokojená s Juklíkem.Zatím plaveme doma,začali jsme ve 4 měsíci,dochází k nám instruktorka a plaveme ve vaně.Od 5 měsíce máme začít chodit do bazénu.Moc se těšíme.Mají bazén ve Vršovicích a na Lukách.Na internetu najdeš určitě jejich stránky.
Hodně zdaru při čvachtání Léňa a žabička Filípek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
2.10.04 13:49

Info o Jukliku najdes na webu. Ten na Lukach ma byt pry hodne dobry - novy a moderni, proste nej v Cechach. My jsme tam prihlaseni, ale az od Listopadu. Ale kamoska uz tam chodi a je moc spokojena.
 H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
2.10.04 14:05

V Jukliku na lukách maji pry volno az od ledna. Vcera jsem tam volala, rekli mi,že mam zavolat v listopadu a zarezervovat si misto. Je to na jedno ctvrtleti, jednou tydne pul hodiny. Tesila jsem se,že už začneme, ale budem si muset počkat. :evil:

www.juklik.cz

Anny a Olivie(4m)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
2.10.04 16:05

Ahojky,
my chodíme do Kenny. Jsme spokojené. Lucinku to hodně baví. Juklíka jsem zkoušela před půlrokem jako prvního, ale odradilo mne to, že na jediném telefonním čísle se dalo objednat pouze v úředních hodinách, tuším, že dvě hodiny 1× nebo 2× týdně. Zkoušela jsem to tři týdny a nedovolala jsem se ani jednou. Pět minut po skončení mi to sice vzali, ale už neobjednali. Tak jsem zavolala do Kenny a bylo to hned.
Jen se zeptej, zda nahradí zmeškané hodiny. To je hodně důležité. Kenny nahradí za dvě promeškané jen jednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.10.04 17:09

Ahojky, my chodime plavat do Junior clubu, je to 1× týdně na půl hoďky, jsme ve skupině po 5, mají různá místa, kam lze s malými dětmi docházet, my plaveme v malém atypickém bazénu v Pasáži v Rytířské ulici. Je to tam super. Informace najdeš na www.clubjunior.cz, ale myslím si, že další kurzy budou otvírat až v 2. pololetí. Jo a ve většině plavacích kurzů berou děti až od 6 měsíců, jinak se palve doma ve vaně nebo docházíš plavat do vany do center.
Víc informací o klubech se taky dá najít na www.rodina.cz, kde jsou odkazy na jednotlivá centra.
Kolovka a Kubík(8 měsíců)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
2.10.04 20:40

Ahoj holky,
diky všem za rady a tipy. Určitě vyzkoušíme a dám vám vědět, jak jsem dopadly.
mějte se MOnča a Niki

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
3.10.04 14:34

Ahoj, já jsem teď byla podruhé plavat s malou (7m) v Motýlku a moc se nám to oběma líbilo, takže mohu jen doporučit (teplá a čistá voda, zázemí), i když myslím, že do prosince mají všechny kurzy plné. ˇV bazénu se plave od cca 6m jinak mají vany pro mladší mimča nebo dochází instruktorky plavat domů ve vaně. Podívej se na jejich web a zkus tam zavolat. Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
3.10.04 18:58

My s Karolínkou chodíme plavat do Plavácku v Praze 9, hotelu Duo. Pro nas je vyhodne, ze kurzy jsou 10ti tydenni a za kazdou predem omluvenou hodinu je nahrada. Uz jsme absolvovali dva jarni kurzy a ted po prazdninach pokracujeme a moc se nam to libi :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure