Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prosím, potřebuji poradit. Nevíte někdo, kde se dělá ultrazvuk, aby mi to třeba natočili na video, udělali si na mě čas, všechno vysvětlili. 3D by byl super, ale není nutný. Klidně si ho zaplatím. Já totiž chodím na těhotenské prohlídky pouze k porodní asistentce, která takovým přístrojem samozřejmě nedisponuje. Má sice domluveno s jedním gynekologem, že jí ty ultrazvuky udělá, ale byla jsem u něj jednou a stačilo mi to. Je nepříjemný, nic nevysvětlí a ani jsem neměla možnost podívat se na obrazovku, takže jsem mimi ani neviděla.
Díky za rady.
Kačkač
Ahoj,
na video točí ultrazvuk např. v Medě (http://www.volweb.cz/…sro/meda.htm), lze to tam natočit i nějak digitálně jako počítačový záznam (v tom se moc nevyznám). Jestli je to i 3D ale netuším. Myslím, že prohlídka s natočením ultrazvuku stojí 300Kč, ale vstupní stojí 800, tak nevím, snad by to šlo nějak domluvit.
Eva
Ahojky, sice patřím zatím mezi snažilky, ale docházím do ambulance v Podolí/ myslím Ustav péče pro matku a dítě/ a vím , že zde dělají 3D ultrazvuk /cena je myslím 1250Kč/. Koukala jsem na kazetu kamarádčina miminka a je to fakt zážitek, určitě jednou pujdu taky do toho. Takže to je vše. Pa pa Lenča.