Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj,
chci koupit jídelní židličku pro mimčo. Nejlépe skládací, polohovatelnou a aby to prostě nebyl " úplný křáp".
Vzhledem k tomu, že další dítě již neplánujeme, nechci za ní dát moc peněz, představa je tak do cca 1500 Kč. Dá se vůbec v takové relaci sehnat?
Ps. přemýšlela jsem i o bazarové, ale zrovna v mé dojezdové vzdálenosti nic není, tak proto koukám po nové ![]()
A proč nekoupíte z Ikea za 400,–, úplně stačí, je omyvatelná, bezpečná. Mám po 1. dítku pro druhé, už používáme, úplně v pohodě. Většina předražených židlí v testech totálně propadla.
@hanula23 Nesedící mimčo jsem krmila v lehátku, sedící v plastové židli z ikey s pultem stojí asi 600kč ![]()
My měli Baby design a byla super. Sice trochu větší krám, ale byla polohovatelná do 5 pozic, výškově nastavitelná, omyvatelný potah, hodně stabilní - malá si tam pak lezla sama. Prodávala jsem jí za 800, takže věřím, že bazarová by se do té ceny vešla. Jen pozor na ty potahy, často jsou popraskané.
Taky jsem to praktikovala jako @Alušáček nesedící dítko v autosedačce( neměli jsme lehátko), sedící v židličce z ikey.
Tady nebo jinde na bazaru koupis za 1500,– super zidli podle svych predstav
ja tu koupila designovku za 800,– pc 4000,– takze super
Máme jídelní židličku CAM Idea, kupovala jsem určitě za míň než 1500 a jsem maximálně spokojená. Dá se dát na dospělácké židle, takže sedíme všichni hezky u stolu a pultík je bezva - velikost akorát a za menší dítko jsem dávala polštář, aby měl pult hned u sebe a nepadalo mu to do klína. Obě děti ji používaly od 6m a brala jsem ji s sebou na dovolené a k prarodičům. Doporučuji.