Jaký koupit pokojíček pro miminko?

10
12.11.16 19:33

Jaký koupit pokojíček pro miminko?

Poradíte mi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35791
12.11.16 19:36

Postel a skříň, možná přebalovák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
12.11.16 19:38

My máme jednotlivě nakoupené co se nám líbilo. Kdybych, ale neměla velkou šatnu, koupila bych celý komplet Klups, kde je i skříň…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 19:40

@adela011 máme komplet pokojíček že stránky batoleshop.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
12.11.16 20:03

Pokojíček

Bezva, děkuji za tipy. Líbí se mi moc pokojíček Geuther, jen se trošku smířit s cenou. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
12.11.16 20:05

Nejlepší je IKEA. Variabilní, možno dokupovat, a finančně nebolí, když se něco zničí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.16 20:06

@adela011 no asi takhle, taky se mi líbily „drahé“ pokojicky, ale věř, že to mimčo to nepozná a radši zainvestovat do pořádné matrace, monitoru dechu atp. a ne do nábytku jako je skříň či prebalovaci pult který oceníš tak maximálně Ty, ale to je jen můj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.16 20:32

@adela011 Mimino nepotřebuje a neocení „pokojíček“. Potřebuje mít kde spát, potřebuješ mu mít kam dát oblečení, eventuálně ho mít kde přebalit. Později pak dát něco na zem na hraní (koberec, hrací deka, pěnové puzzle), pro batole nějaký stoleček a židlička.
Nějaký vystylovaný pokojíček má cenu řešit až tak od dvou let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
12.11.16 21:02

Žádný. Miminko nejvíc ocení maminčinu náruč, samo v pokoji spát je pro něj za trest. Souhlasím se @Svistice .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.16 21:07

@adela011 Jinak pěkné, nadčasové a dobře kombinovatelné věci má jak Ikea, tak třeba Domstav.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
12.11.16 21:13
@adela011 píše:
Bezva, děkuji za tipy. Líbí se mi moc pokojíček Geuther, jen se trošku smířit s cenou. :)

Pokud hodláš hodně investovat do pokojíčko pro dítě do cca 4-5 let, tak se ale duševně připrav na to, že Ti to může počmárat fixama, nabarvit vodovkma, chtít to polepit samolepkama, co dostane od aktivních příbuzných, okousat, poškrábat, okopat, orazit jiným kusem nábytku nebo nějakým aktivním chodítkem (ať už zakoupeným, nebo které si dítě vyrobí samo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
12.11.16 21:23
@Svistice píše:
Pokud hodláš hodně investovat do pokojíčko pro dítě do cca 4-5 let, tak se ale duševně připrav na to, že Ti to může počmárat fixama, nabarvit vodovkma, chtít to polepit samolepkama, co dostane od aktivních příbuzných, okousat, poškrábat, okopat, orazit jiným kusem nábytku nebo nějakým aktivním chodítkem (ať už zakoupeným, nebo které si dítě vyrobí samo).
:pankac: A ještě do dřeva udělat krásné hluboké vrypy tužkou či příborem.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5241
12.11.16 21:30
@lemanka píše: :pankac: A ještě do dřeva udělat krásné hluboké vrypy tužkou či příborem.

Měli jsme zrenovované parkety :zed: naše dvouletá dcera je jako demoliční četa. Stěhovali jsme se když jí byl rok. Můžeme znovu renovovat a malovat. Pokojíček plánuji až bude starší, čekáme druhou dračici, takže myslím, že hezký pokojíček bude, až holky poberou rozum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6879
12.11.16 21:34

Pres jednu zed mame vestavenou skrin a krom toho postylku, jinak nic. Chci hlavne aby mel prostor na hrani, pozdeji nejaky domecek apod. Mozna casem pidi stolecek na malovani, ale cekam kluka, tak si nedelam nadeje, ze by ho malovani nejak moc bralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
12.11.16 21:37
@lemanka píše: :pankac: A ještě do dřeva udělat krásné hluboké vrypy tužkou či příborem.

Jojo, moje krásná buková postel je tak poškrábaná :pocitac:. Děcka dostali dřevěnou patrovku a už to jelo…Mě je toho nábytku tak líto. Gauč oslintanej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí