Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
My máme jednotlivě nakoupené co se nám líbilo. Kdybych, ale neměla velkou šatnu, koupila bych celý komplet Klups, kde je i skříň…
Bezva, děkuji za tipy. Líbí se mi moc pokojíček Geuther, jen se trošku smířit s cenou. ![]()
Nejlepší je IKEA. Variabilní, možno dokupovat, a finančně nebolí, když se něco zničí.
@adela011 no asi takhle, taky se mi líbily „drahé“ pokojicky, ale věř, že to mimčo to nepozná a radši zainvestovat do pořádné matrace, monitoru dechu atp. a ne do nábytku jako je skříň či prebalovaci pult který oceníš tak maximálně Ty, ale to je jen můj názor ![]()
@adela011 Mimino nepotřebuje a neocení „pokojíček“. Potřebuje mít kde spát, potřebuješ mu mít kam dát oblečení, eventuálně ho mít kde přebalit. Později pak dát něco na zem na hraní (koberec, hrací deka, pěnové puzzle), pro batole nějaký stoleček a židlička.
Nějaký vystylovaný pokojíček má cenu řešit až tak od dvou let.
Žádný. Miminko nejvíc ocení maminčinu náruč, samo v pokoji spát je pro něj za trest. Souhlasím se @Svistice .
@adela011 Jinak pěkné, nadčasové a dobře kombinovatelné věci má jak Ikea, tak třeba Domstav.
@adela011 píše:
Bezva, děkuji za tipy. Líbí se mi moc pokojíček Geuther, jen se trošku smířit s cenou.
Pokud hodláš hodně investovat do pokojíčko pro dítě do cca 4-5 let, tak se ale duševně připrav na to, že Ti to může počmárat fixama, nabarvit vodovkma, chtít to polepit samolepkama, co dostane od aktivních příbuzných, okousat, poškrábat, okopat, orazit jiným kusem nábytku nebo nějakým aktivním chodítkem (ať už zakoupeným, nebo které si dítě vyrobí samo).
@Svistice píše:
Pokud hodláš hodně investovat do pokojíčko pro dítě do cca 4-5 let, tak se ale duševně připrav na to, že Ti to může počmárat fixama, nabarvit vodovkma, chtít to polepit samolepkama, co dostane od aktivních příbuzných, okousat, poškrábat, okopat, orazit jiným kusem nábytku nebo nějakým aktivním chodítkem (ať už zakoupeným, nebo které si dítě vyrobí samo).
@lemanka píše:A ještě do dřeva udělat krásné hluboké vrypy tužkou či příborem.
Měli jsme zrenovované parkety
naše dvouletá dcera je jako demoliční četa. Stěhovali jsme se když jí byl rok. Můžeme znovu renovovat a malovat. Pokojíček plánuji až bude starší, čekáme druhou dračici, takže myslím, že hezký pokojíček bude, až holky poberou rozum.
Pres jednu zed mame vestavenou skrin a krom toho postylku, jinak nic. Chci hlavne aby mel prostor na hrani, pozdeji nejaky domecek apod. Mozna casem pidi stolecek na malovani, ale cekam kluka, tak si nedelam nadeje, ze by ho malovani nejak moc bralo.
@lemanka píše:A ještě do dřeva udělat krásné hluboké vrypy tužkou či příborem.
Jojo, moje krásná buková postel je tak poškrábaná
. Děcka dostali dřevěnou patrovku a už to jelo…Mě je toho nábytku tak líto. Gauč oslintanej.