Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zdravím všechny, máte prosím někdo tuto židličku? V dTestu dopadla dobře, ale zajímaly by mě zkušenosti z praxe. Chci jí koupit pro syna, zatím nesedí, takže čas na výběr ještě je… Děkuju
@Pluschball píše:
Zdravím všechny, máte prosím někdo tuto židličku? V dTestu dopadla dobře, ale zajímaly by mě zkušenosti z praxe. Chci jí koupit pro syna, zatím nesedí, takže čas na výběr ještě je… Děkujuhttps://www.kasparek-baby.cz/…-ruby-44729/
Dobrý den, prosím, koupila jste židlicku? ja se stale nemohu rozhodnout a nikde jsem zadnou diskuzi k tomu nenasla. dekuji ![]()
@Pluschball píše:
@kacaaa nakonec ano, zajímá Vás k ní konkrétně něco?
Asi celkové jak jste spokojená. Je stabilní? Dobře omyvatelná? Děkuji
malému bude půl roku, chceme mu ji dát na vánoce. Takže ještě nesedí, líbí se mi že lze polohovat. ![]()
@kacaaa no je docela robustní, zabere hodně místa, není do malých prostor, omyvatelná je dobře pokud se z ní vyhodí látková podložka a pásy. Pro nesedící dítko je bezva, ale těsně po prvním roce jsme pořídili dřevěnou Jitro a je mnohem praktičtejší, ale ta není pro nesedící vhodná. Takže já jí teď ještě využiju na pár měsíců pro dceru a až bude sedět dostane Jitro a tahle půjde o dům dál…