Jídelní židlička GMINI Mambo

746
31.5.18 20:47

Jídelní židlička GMINI Mambo

Zdravím všechny, máte prosím někdo tuto židličku? V dTestu dopadla dobře, ale zajímaly by mě zkušenosti z praxe. Chci jí koupit pro syna, zatím nesedí, takže čas na výběr ještě je… Děkuju

https://www.kasparek-baby.cz/…-ruby-44729/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
419
18.11.19 13:35
@Pluschball píše:
Zdravím všechny, máte prosím někdo tuto židličku? V dTestu dopadla dobře, ale zajímaly by mě zkušenosti z praxe. Chci jí koupit pro syna, zatím nesedí, takže čas na výběr ještě je… Děkujuhttps://www.kasparek-baby.cz/…-ruby-44729/

Dobrý den, prosím, koupila jste židlicku? ja se stale nemohu rozhodnout a nikde jsem zadnou diskuzi k tomu nenasla. dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
18.11.19 20:59

@kacaaa nakonec ano, zajímá Vás k ní konkrétně něco? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
419
19.11.19 12:26
@Pluschball píše:
@kacaaa nakonec ano, zajímá Vás k ní konkrétně něco? ;)

Asi celkové jak jste spokojená. Je stabilní? Dobře omyvatelná? Děkuji :wink: malému bude půl roku, chceme mu ji dát na vánoce. Takže ještě nesedí, líbí se mi že lze polohovat. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
746
19.11.19 20:30

@kacaaa no je docela robustní, zabere hodně místa, není do malých prostor, omyvatelná je dobře pokud se z ní vyhodí látková podložka a pásy. Pro nesedící dítko je bezva, ale těsně po prvním roce jsme pořídili dřevěnou Jitro a je mnohem praktičtejší, ale ta není pro nesedící vhodná. Takže já jí teď ještě využiju na pár měsíců pro dceru a až bude sedět dostane Jitro a tahle půjde o dům dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí