Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosim o radu. Syn začal uplne sám sedet a tak chci poridit jidelni zidlicku. Optám se, je lepsí takova ta klasická nebo ta židle i se stolečkem? Obojí má popruh. Díky.
My měli pro staršího takové to monstrum od Chicca, myslím a vyměnili jsme ji za rostoucí dřevěnou, jako zmiňují výše. Ani s jednou jsem spokojená nebyla. Pro dceru jsem koupila tu bílou plastovou z IKEA a je z nich nejlepší.
@dog.s Určitě se stoleckem, pokud máš v kuchyni aspon drobet místo.
Mame obyc z ikei, ma stolecek, ale je sundavaci a moc ho nepouzivam, radsi zidlicku pristrcim k velkemu stolu. Vyhovuje mi, ze je plne omyvatelna, kdyz ji malej zasvini, tak ji celou strčím do sprchace a umeju.
Mám obyčejnou z IKEA už pro druhé dítě a jsem spokojená. Plně omyvatelná, žádné záhyby, kde se drží drobečky. A jako bonus beru, že nemá nic pod nohama, o co by se mohlo dítě opřít a snažit se vylézt.
Ahoj ![]()
Našla jsem židličku, která je možná polohovat (do úplného lehu)
Zajímalo by mě, jak často se stane, že dítě usne při jídle?
Jestli má cenu to vůbec kupovat ![]()
Dcera zatím nesedí, takže se teprve dívám ![]()
To neni, ze by usnula. Ale na zacatky krmeni pro nesedici deti. Vyuzivala jsem par mesicu. Starsi v ni pak v pololeze pijou mlicko z flasky. My mame Chicco Polly a jsem moc spokojena.
@Denny97 Ahoj. Nikdy se mi nestalo, ze by syn usnul u jidla, u prikrmu, ale kojim, u prsa mi usne, kdyz bumbá v posteli no tak asi myslis lahev ne?
Jinak jsem do ted krmila v polosedu oprenym o polstar, zidlicku jsem koupila az ted, kdyz sedí.
@dog.s @dana.dv Aha děkuji
já právě viděla video, že to je když dítě usne při krmeni… takže se právě ptám… jinak taky kojim a u prsu mi usne a zatím mám i takové to houpatko (lehátko) a příkrmy dávám v tom
, takže jídelní židličku chci používat až bude hezky sama sedět ![]()
Děkuji moc za radu ![]()
@Denny97 to obrovské plastové monstrum je k ničemu, kup rostoucí bazarovou židličku ![]()
nevím, ale moje děti by při jídle nikdy neusly
![]()
My měli pro dceru starou dřevěnou rozkládací židličku se stolečkem po mně
, vymalovala jsem ji kopretinami a byla jako nová…koukni po bazaru a pokud chceš novou tak koukni na COSING