Jídelní židlička - kterou

227
19.5.05 12:30

Jidelní židlička - kterou

Ahojky,
chystáme se kupovat jídelní židličku a tak se chci poradit s jakou máte dobré zkušenosti. Zatím máme vybranou Peg Perego Prima Pappa, protože se nám zdá nejstabilnější a nejpohodlnejší. Ale zase nemá dole košík na krámy, což bych docela ráda, aby židlička měla. Jaké máte zkušenosti a co jste si koupili?
Romča a 5 a půl měsíční David

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
379
19.5.05 12:53

Ahoj,
my zrovna doma tuhle zidlicku mame a nestezuju si.My jsme ji kupovali taky hlavne tomu,ze je vypolstrovana a pohodlna,takze kdyz bylo malymu 8 mesicu,dobre z toho jedl,ted pro zmenu uz chce jist sam,takze pultik je taky super a taky je dobrej ten trn mezi nohama-nemuze nikam utikat nebo sklouznout.Ale samo to dite do toho nevyleze,do nekterych zidlicek zase jo.Ale mne to neva.A bezvadne se udrzuje,jenom vlhkej hadr a je to.
Monika+Ondráš 15m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
19.5.05 14:00

zidlicka

Ahojky,
taky tu zidlicku mame a jsem nad miru spokojena.Smeju se nad tim jak babicky pri nakupu rikaly proc tak draha.Ale ja je v podstate v nicem neposloucham a ridim se vlastnim materskym rozumem.Je uplne jina doba.Ale k te zidlicce. Vyuzila sem ji jako postylku :D ,aby ste rozumeli, mala nechtela usinat v postylce a do naruce uz byla tezka,tak sem ji zaklonila a mala byla hned tuha :D a ja si pri tom treba uklidila nadobi :wink: Skvele je, ze se da lehce oddelat ten pultik,coz u nekterych podobnych zidlicek se musi odsroubovat. Male je 20.mesicu a na zidlicku si uz vyleze sama a ji uz za velkym stolem. Jen ale cekam kolik vydrzi ta operka na ty nohy. Mala ma 11,5 kg a obcas na ni trochu skace a zatim drzi :lol: a jeste se neprevratila 8O :) Hracky ma v jednom supliku v kuchyni, ale myslim, to neni dulezite,stejne se vali vsude :evil: :D :D Ale ucim ji, ze do kuchyne moc hracek ne,mohly by sme skoncit s hrncem na zemi ! Vydelam ji radsi hrnec a vareky a dela bubinek.....
Miska a Michalka 20.mesicu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
19.5.05 14:44

Re: zidlicka

Ahoj, já se taky rozhoduji mezi Prima Pappou a levnější Cam Futurou… Nevím jestli má smysl vrážet víc peněž do té PP. Co myslíte? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
3.11.12 22:31

Ahoj, nemáte náhodou jídelní židličku http://zidleprodeti.cz/…o-modra.html ?? Jaká je??

• Citovat
  • Upravit
18551
3.11.12 22:42

Tuto nemám. jdu jen poradit levnější a praktičtější variantu ;) máme ike židličku tu plastovku a totální dokonalost!! měla jsem možnost v restauracích a po známých vyzkoušet několik typů a ta ikea prostě nemá chybu. Tenhle typ židliček mi přijde takovej chatrnej, polstr se poměrně brzo všem začal ničit, a vůbec nejhorší vynález na jakékoliv židličce je stupátko na nohy…už v té ikee bez opěry nohou mi malá skáče jak koza, mít tam stupátko tak ji ani nenakrmím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
taichistka
3.11.12 23:02

@loka jakej přesně typ z Ikey?

• Citovat
  • Upravit
9918
3.11.12 23:05

Tak to musím oponovat. Ikea je hrůza! Vždycky s ní hrozně zápasím, když do ní strkám dceru a nebo vytahuji, v tom se začne klátit na všechny strany, protože dcera do ní tlačí nohama a rozhodně bych v ní dceru nenechala samotnou, nemá dostatečnou stabilitu!

Pokud můžu doporučit za sebe, tak jídelní židličku Chicco. Je drahá, ale perfektně praktická. A plasty a polstrování má velmi kvalitní! Koupila jsem ji na bazárku použitou, moje dcera má rok a půl a nemá ještě jedinou vadu. http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/f:11506:145236/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
3.11.12 23:13

Tak já plastům moc nedůvěřuji :roll: vybírali jsme s manželem a vybrali jsme dřevěnou http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/…ova/galerie/ můžeš jí prakticky využít na vše :lol: Malýmu je sice 5 měsíců ale dostane jí jako dárek k Vánocům. Už jí máme schovanou v garáži :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.11.12 23:14
@Alčák1 píše:
Tak já plastům moc nedůvěřuji :roll: vybírali jsme s manželem a vybrali jsme dřevěnou http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/…ova/galerie/ můžeš jí prakticky využít na vše :lol: Malýmu je sice 5 měsíců ale dostane jí jako dárek k Vánocům. Už jí máme schovanou v garáži :lol:

Jé, ta je moc hezká a taky praktická :palec: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
3.11.12 23:14

Tak za mne zase Fabula od Babypointu (a vypada dost podobne).Nam ikeacka treba nesedla, malej mi vylizal neustale a kamaradce z ni mala i vypadla. prisla mi hrozne nestabilni :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
3.11.12 23:16

Antilop ikea, je velmi stabilni protoze ma nohy daleko od sebe, dcera v ni dela psi kusy a zidle se ani nehne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
3.11.12 23:22
@loka píše:
Antilop ikea, je velmi stabilni protoze ma nohy daleko od sebe, dcera v ni dela psi kusy a zidle se ani nehne.

A jak je stara dcera? :think: Dost me to udivuje, protoze me teda nevyhovuje vubec a taky jsem nad ni uvazovala. A jak chodim do hernicky, tak je tam maji na krmeni deti a vidim, jak i maminky panikari a hlidaji deti, aby nevstavaly, protoze by prepadly i s zidli. Pisu tedy o detech vetsich, pro ktere uz neni skoro nic prekazkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
3.11.12 23:27

No ta Ikea je mozna dobra na klidny deti.Ja jsem mela radeji na dovci rocni dite v kocarku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
3.11.12 23:31

Ma 10mesicu.samo vstat muzou v podstate v kazdz zidlicce, ale u tehle to perfektne vyresil dokup kocarkovych ksir, se kterymi nevstane ani nahodou, odzkouseno0na neteri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí