Jídelní židlička se zarážkou

6842
1.7.13 12:11

jídelní židlička se zarážkou

Nevíte kteří výrobci dělají jídelní židličky se zarážkou (nevím jak to přesně nazvat) takový trn mezi nožkama dítěte (jako na fotce)
Máme právě jednu staší židličku (pier cardin přesně tu co je na fotce) a pro dvojčata potřebuju ještě jednu a protože moje děti jsou akrobati :roll: tak bych uvítala, aby měla zase toto (pásy jsou samozřejmostí)

Prosím teda o info, kteří výrobci toto dělají.
 děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4648
1.7.13 12:24

Já myslím, že to mají snad všechny, jinak by to dítě mohlo projet pod půltíkem na zem. Třeba tato http://www.elinka.eu/…la-babypoint. I úplně obyčejná z Ikea má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
1.7.13 12:25

Máme od Babypointu Fábulu, ta zarážka mezi nohama je seshora dolů, ale v kombinaci s pásama a pultíkem se z toho ani ta moje čertice nesouká. Proto už v ní také nechce sedět, ale to je druhá věc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.7.13 12:26

Máme Peg Perego Prima Pappa.Za mně luxus, jde skoro až do lehu, takže ideální i pro nesedící dítě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.7.13 12:35

@Kacka2
tak nase to treba nema :nevim:
http://www.eurekakids.es/…ooping-black
zatim nikam nevypadnul :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
1.7.13 12:38

Od spoda, tudíž be nutnosti pultíku to má peg perego prima pappa. A u nás teda spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
1.7.13 12:49
@Kacka2 píše:
Já myslím, že to mají snad všechny, jinak by to dítě mohlo projet pod půltíkem na zem.

právě, že spousta židliček má jen pásy, jednou jsem je krmila v takové židličce a měla jsem strach že se mi jak žížaly vykroutí a budou viset jen na pásech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
1.7.13 12:50

My máme Chicco a ten „trn“ je přidělaný k pultíku…

http://www.zbozi.cz/…-polly-rose/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
1.7.13 12:58

Aha, tak já jsem fakt myslela, že to má většina. Nějak si židličku bez toho neumím představit. Možná to bude tím, že jsem kluky nepoutala, protože díky té zarážce neměli jak vypadnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
1.7.13 13:13

Máme Zopa Space a jsme s ní maximálně spokojeni. Má polohovací záda, pásy a trn je připevněný ke stolečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.8.13 14:24

@Tereza1986 peg perego prima pappa zero? nebo dinner? jak jste s ni spokojena? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.8.13 14:25

@Kaac mate prima pappa zero? jak jste s ni spokojena? do kolika vydrzi? dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kaac(neprihlasena)
19.8.13 10:36

Mame pruma pappa dinner. Jsme moc spokojeni. Male budou tri, ji uz normalne na dospele u stolu. ale kdyz u jidla zlobi, jde do stolicky a zatim ji porad je a diky tomu trnu nezajizdi pod stul. Pasy davno nepouzivame ani pultik. Mala ma 15 kg.Je to teda plastove kralovstvi, ale tak vypadaj tyhle vsechny.

KAAC (pres mobil, takze neprihlasena)

• Citovat
  • Upravit
8743
21.8.13 23:20

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie