Jídelníček 7-8.měsíc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Milagros 24 jinak si myslím, že dobré. Naše holčička taky nemá za den víc jak 5 jídel, protože je velký spáč. Akorát k obědu mívá ty masozeleninové příkrmy ve skleniččce, tak to je sytější než polévka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha pribinacek ne, tak to jsem netusila.Mam první. Také mame dva zobky, tak to zkusim a uvidime.moc dekuji za radu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od 6 měsíců se může bílý jogurt, tak můžeš jí ho dát místo toho pribináčka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jí ten jogurt nebude chutnat samotný tak do něho přidej např. banán
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kropinda píše:
My máme ukonč 8.měs. A:
Ráno:chleba+žervé
Svačina:jogurt
Oběd Maso,zelenina+příloha
Svačina:Přesnídávka
2Svačina:Puding z kozího mlíka
Večeře:KašeMáme naštěstí rozumnýho Dr. který se řídí tím co jedli naši předkové,tak že i solíme i sladíme..protže oboje je důležitý,ne přesolit,přesladit,jen míírně s rozumem,a jogurty??Pribináčka atd. Zdravější než ovocné protože z toho mužou mít afty v pusině…A taky tvaroh..no prostě už vše…A mohu říct že co znám maminky které se tím řídí a né tou přehnanou bio péči tak maji děti zdravý bez alergií,ekzémů atd…
Nechápu, nač se ptáte, když máte „naštěstí rozumnýho Dr.“ Pokud vím, tak naši předkové neznaly glutamáty a „éčka“ tak si to dělejte podle sebe a neptejte se, když jste tak chytrá
![]()
- Citovat
- Upravit
No mě tam hlavně zaráží že nedostává žádné um či kojení to je brzo v 8 měsíci bez mléka je tam jen ta kozí kaše a nevím teda zda se dá říct, že je mudr. zrovna rozumný pokud toto schvaluje, já teda taky nejsem matka co hledá vše o výživě, ale toto ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já dávam malé :
- ráno samotné mlíčko 180ml, pak piškot k pohádce
sama už umí žužlat - snídaně většinou pribiňák (jahoda, vanilka) a nebo danone jogurt nebo light yogobellu kde sou menší kousky ovoce… + voda neperlivá s kubíkem nebo hamankem nebo čajda
- oběd polévka s rýží nebo bramborem se zeleninou (min hrách nadýmá a bolí bříško někdy vynechám) s masem bílé kuře, králičí nebo játra z kuř. masa
- svačinka přesnídavka střídám chutě a nebo čerstvé ovoce s bílím jogurtem zase piškutek na žužlání + pitíčko od hamánka nebo mléko
- večer kaše a je už od 20-21h klid až do 7 h ráno
, holky pokuď se vám budí v noci nemá plné bříško ale jak který, některé to dělají, my máme štěstí že spíme už od narození krásně ale jak si to naučíte takový to dítě máte i pan doktor říká, sme baculatý ale my to vyběháme hlavně že sme sokojené
maminky naslouchejte svým miminkám podle mě každá musí vědet co vlastní krev potřebbuje 
- Citovat
- Upravit