Granulované čaje Čajánek - zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23919
6.9.11 16:51

Čajánek - zkušenosti

Ahoj,
máte někdo zkušenosti s granulovanými čaji od firmy Čajánek ? Jak chutnají vašim dětem a který nejvíce? Líbí se mi na nich, že obsahují jako sladidlo laktózu, místo klasického cukru, který je obsažen ve značkách Hipp a Hame. Jestli máte nějaký vyzkoušený, který dětem chutná - sem s nim :wink: Případně jestli máte nějaké jiné tipy na čaje, které dětem chutnají a neobsahují cukr, budu ráda. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
6.9.11 16:53

Ahoj, naši malé chutná fenyklový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
6.9.11 17:01

Ahojky, za mě nejlepší značka - nebarví - fleky normálně vypereš.
Nejsou přeslazené ani narvané „éčky“ a malé chutnají.

Máme vyzkoušeného fenyklového a pak s jablíčkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
6.9.11 17:02

My máme jablíčkový a malé moc chutná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
6.9.11 18:32

ahojky

Malá vyrostla na fenyklovém a na spinkání…moc ji chutnal…zoubky se nekazily a byl super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
15.9.11 16:35

U nás vedl feniklový, později jablečný. Když byly moje děti malé, tak to byl snad jediný granulovaný čaj, který nebyl plný chemie, barviv a cukrů :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23919
5.10.11 16:43

V pohodě, jablečný od Čajánku má taky barvičku jako jed na krysy.. ale to bude v pohodě.. :-) Stejně by mě zajímalo čím to přibarvují.. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.12.11 10:44

Já teď koupila Siláček a ten je teda dost hnusnej. Jak vymáchaný ponožky a trochu nahořklej. Malé samozřejmě nechutná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jankare
14.4.13 11:28

Koukám na příspěvky o čaji siláček… a teda, u nás se pije bez problémů :) každý má jiné chutě! Spíš jsem zvědavá, jestli ho to v tomhle období opravdu posílí v obranyschopnosti :)

• Citovat
  • Upravit
1461
5.7.15 16:19

Ahojky. Je nějaký od Čajánku od 2 měsíců kromě fenyklu? Malej po něm měl úplný záchvat pláče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
brko
5.7.15 18:02
@ArumLily0 píše:
Ahojky. Je nějaký od Čajánku od 2 měsíců kromě fenyklu? Malej po něm měl úplný záchvat pláče

tak po granulovanym caji bych plakala taky. dej mu vodu a mas klid. a pokud kojis, tak ani tu vodu netreba davat. Jinak si myslím, ze nějaké jiné varianty budou, spíš jukni na net. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
brko
5.7.15 18:04

Tak pry nejaky jablickovy…

• Citovat
  • Upravit
6.7.15 09:40

Ahoj, taky bych chtela neco zkusit. Kubajz ma skoro 11 mesicu a chtela bych nejaky caj, ktery neni chemicky sajrajt. Jinak mu caje varim, ale on toho moc nevypije a vzdycky to vylivam. Navic kdyz specham, tak by se nekdy granulovany hodil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí