Granulované čaje Čajánek - zkušenosti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Čajánek - zkušenosti
Ahoj,
máte někdo zkušenosti s granulovanými čaji od firmy Čajánek ? Jak chutnají vašim dětem a který nejvíce? Líbí se mi na nich, že obsahují jako sladidlo laktózu, místo klasického cukru, který je obsažen ve značkách Hipp a Hame. Jestli máte nějaký vyzkoušený, který dětem chutná - sem s nim
Případně jestli máte nějaké jiné tipy na čaje, které dětem chutnají a neobsahují cukr, budu ráda. Díky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahojky, za mě nejlepší značka - nebarví - fleky normálně vypereš.
Nejsou přeslazené ani narvané „éčky“ a malé chutnají.
Máme vyzkoušeného fenyklového a pak s jablíčkem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky
Malá vyrostla na fenyklovém a na spinkání…moc ji chutnal…zoubky se nekazily a byl super ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás vedl feniklový, později jablečný. Když byly moje děti malé, tak to byl snad jediný granulovaný čaj, který nebyl plný chemie, barviv a cukrů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V pohodě, jablečný od Čajánku má taky barvičku jako jed na krysy.. ale to bude v pohodě..
Stejně by mě zajímalo čím to přibarvují..
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já teď koupila Siláček a ten je teda dost hnusnej. Jak vymáchaný ponožky a trochu nahořklej. Malé samozřejmě nechutná:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukám na příspěvky o čaji siláček… a teda, u nás se pije bez problémů
každý má jiné chutě! Spíš jsem zvědavá, jestli ho to v tomhle období opravdu posílí v obranyschopnosti ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahojky. Je nějaký od Čajánku od 2 měsíců kromě fenyklu? Malej po něm měl úplný záchvat pláče
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 píše:
Ahojky. Je nějaký od Čajánku od 2 měsíců kromě fenyklu? Malej po něm měl úplný záchvat pláče
tak po granulovanym caji bych plakala taky. dej mu vodu a mas klid. a pokud kojis, tak ani tu vodu netreba davat. Jinak si myslím, ze nějaké jiné varianty budou, spíš jukni na net. ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky bych chtela neco zkusit. Kubajz ma skoro 11 mesicu a chtela bych nejaky caj, ktery neni chemicky sajrajt. Jinak mu caje varim, ale on toho moc nevypije a vzdycky to vylivam. Navic kdyz specham, tak by se nekdy granulovany hodil
- načítám...
- Citovat
- Zmínit