Pořád jí....
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pořád jí....
Ahoj holky
Už začínám ztrácet hlavu z našeho prcka,já prostě nevím jak na něj s jídlem.
On furt jí,celý den jí ![]()
On nesní žádný velký porce,ale o to častěji jí ![]()
Ráno snídaně,půlka půlky rohlíku
s něčím+ hrnek čaje.Za půl hodiny,že má hlad..tak ovoce(banán,jablko,nektarinka) za půl hodiny další hlad tak dostane třeba buchtu,perník něco…Kolem poedne oběd.Většiou dva chody nebo jedn chod na 2×
Za hodinu zase hlad.Buď nášup od oběda nebo jogurt,pak e jde ven.To dostane zmrzlinu,nanuka(ne každý den) když není zmrzlina tak je muslli tyčinka.Přijdeme domů a zase hlad.Tak to jsou nějaké křupky(kukuřičné nebo arašídové),nebo nějaké pečivo(br.houska) s mlíkem.
V 18:30 večeře.Půlka rohlíku s něčím a zeleniny(půl papriky,nebo rajčete).Po koupání jěště jogurt neo pudink.
Přije vám to normální?
Má 19,5kg/109cm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vereniko- přesně tohle byl můj syn a ještě chodil ke každýmu koho viděl že jí a dělal hladový oči
ve 4- nevím kolik měl, ale na 5 l. prohlídce měl 116cm a 22 kg- takže bych řekla že jsou na tom kluci stejně! Bud ráda že jí, já se vždycky když pak byli děti nemocný a nechtěli jíst utěšovala že mají z čeho brát
ted chodí Mára do 2 třídy a lezou mu žebra,takže žádnej tlouštík se nekoná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za uklidnění
Já jen pořád přemýšlm co mu dá jíst aby vydržel 2-3 h bez jídla ![]()
On jí zaplať bůh všechno,ale jak jí často to mi vrtá hlavou.On má nějaký rychlítrávení nebo nevím.Na velkou chodí 2-3× denně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Ahoj holkyUž začínám ztrácet hlavu z našeho prcka,já prostě nevím jak na něj s jídlem.
On furt jí,celý den jí
On nesní žádný velký porce,ale o to častěji jí
Ráno snídaně,půlka půlky rohlíku
s něčím+ hrnek čaje.Za půl hodiny,že má hlad..tak ovoce(banán,jablko,nektarinka) za půl hodiny další hlad tak dostane třeba buchtu,perník něco…Kolem poedne oběd.Většiou dva chody nebo jedn chod na 2×
Za hodinu zase hlad.Buď nášup od oběda nebo jogurt,pak e jde ven.To dostane zmrzlinu,nanuka(ne každý den) když není zmrzlina tak je muslli tyčinka.Přijdeme domů a zase hlad.Tak to jsou nějaké křupky(kukuřičné nebo arašídové),nebo nějaké pečivo(br.houska) s mlíkem.
V 18:30 večeře.Půlka rohlíku s něčím a zeleniny(půl papriky,nebo rajčete).Po koupání jěště jogurt neo pudink.Přije vám to normální?
Má 19,5kg/109cm
Ahoj, jak tak čtu, tak to máte ještě v normě, myslím na výšku je krásná váha, jak ti nepřibírá, tak to jídlo bude v pořádku, má zřejmě takový rychlejší metabolismus… My máme 108 cm, bude nám 25. 9.: 4 let a váží nám holka 28 kg
Nesní ani tolik co Tvůj a přesto je taková. Řekla bych, že má jen takové tzv. "žravé " období, to se srovná, takže klídek, když si nebudeš jistá, tak se zeptej dětské lékařky pro jistotu… no uvidíš že ti ještě pochválí, že ti tak pěkně a vzorně papá
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
vanesanka- no,malé je teda kousek
Ale ona to vyběhá,všechny děti to vyběhají
Ale vy chodíte na endokrinologii jak jsem četla,má nemocnou štítnou žlázu?
No on si ce pěkně papá,ale stojí to taky dost peněz
A těch laskominek kolem,tu bonbon,tu žvykačka,lízátko…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
Díky za uklidněníJá jen pořád přemýšlm co mu dá jíst aby vydržel 2-3 h bez jídla
On jí zaplať bůh všechno,ale jak jí často to mi vrtá hlavou.On má nějaký rychlítrávení nebo nevím.Na velkou chodí 2-3× denně
Takže chut k jídlu a vyprazdnování na 1
tak to má být
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
verenika píše:
vanesanka- no,malé je teda kousekAle ona to vyběhá,všechny děti to vyběhají
Ale vy chodíte na endokrinologii jak jsem četla,má nemocnou štítnou žlázu?No on si ce pěkně papá,ale stojí to taky dost peněz
Jj chodíme na endokrinologii, právě k vůli té váze, štítnou žlázu naštěstí nemáme, cukrovku taky ne, je jen prostě velký macek, bude tam dědičná dispozice, babička obr a skoro dva metry a silná v kostech
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vanesanka píše:verenika píše:Jj chodíme na endokrinologii, právě k vůli té váze, štítnou žlázu naštěstí nemáme, cukrovku taky ne, je jen prostě velký macek, bude tam dědičná dispozice, babička obr a skoro dva metry a silná v kostech
vanesanka- no,malé je teda kousekAle ona to vyběhá,všechny děti to vyběhají
Ale vy chodíte na endokrinologii jak jsem četla,má nemocnou štítnou žlázu?No on si ce pěkně papá,ale stojí to taky dost peněz
![]()
no u nás ta dědičná dispozice je taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že jí tak často, protože jí malé porce..
Půl půlky rohlíku - to je dost málo na tvého klučinu..
A sladkosti typu tyčinka musli, nanuk, zmrzlina mu akorát povzbudí chut( vždyt to známe
)..
A křupky a jiná šidítko ho nezasytí..
Já bych volila něco těžšího - tvarohy, kefíry,tmavé pečivo ( po bílé housce má určitě hned hlad) - i když omezeně..
A jak se říká, že hlad je převlečená žízeň - možná by to chtělo více pít..Mě zasytí i teplé nápoje..Pije dost?
Ale v podstatě on nejí hodně - jen často
Takže to není velký problém..Jen se naotravuje že??
( také nerada připravuji jídlo, takže tě chápu..
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Liz- jj,přesně tak,naotravuje se
On ale prostě víc na jeden zátah nesní,je jako já.Já jím taky často a málo,jen nikoho neotravuju,že mám HLÁÁÁÁD
![]()
A pije dost ![]()
I mu dávám do jogurtu piškoty aby to měl víc sytý,ale prd platný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit