Pořád jí....

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17310
4.9.11 18:13

Pořád jí....

Ahoj holky

Už začínám ztrácet hlavu z našeho prcka,já prostě nevím jak na něj s jídlem.

On furt jí,celý den jí :zed:

On nesní žádný velký porce,ale o to častěji jí :roll:

Ráno snídaně,půlka půlky rohlíku :mrgreen: s něčím+ hrnek čaje.Za půl hodiny,že má hlad..tak ovoce(banán,jablko,nektarinka) za půl hodiny další hlad tak dostane třeba buchtu,perník něco…Kolem poedne oběd.Většiou dva chody nebo jedn chod na 2× :roll: Za hodinu zase hlad.Buď nášup od oběda nebo jogurt,pak e jde ven.To dostane zmrzlinu,nanuka(ne každý den) když není zmrzlina tak je muslli tyčinka.Přijdeme domů a zase hlad.Tak to jsou nějaké křupky(kukuřičné nebo arašídové),nebo nějaké pečivo(br.houska) s mlíkem.
V 18:30 večeře.Půlka rohlíku s něčím a zeleniny(půl papriky,nebo rajčete).Po koupání jěště jogurt neo pudink.

Přije vám to normální?

Má 19,5kg/109cm :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1885
4.9.11 18:25

Vereniko- přesně tohle byl můj syn a ještě chodil ke každýmu koho viděl že jí a dělal hladový oči :mrgreen: ve 4- nevím kolik měl, ale na 5 l. prohlídce měl 116cm a 22 kg- takže bych řekla že jsou na tom kluci stejně! Bud ráda že jí, já se vždycky když pak byli děti nemocný a nechtěli jíst utěšovala že mají z čeho brát :pankac: ted chodí Mára do 2 třídy a lezou mu žebra,takže žádnej tlouštík se nekoná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.9.11 18:29

Díky za uklidnění :mrgreen: Já jen pořád přemýšlm co mu dá jíst aby vydržel 2-3 h bez jídla :roll:

On jí zaplať bůh všechno,ale jak jí často to mi vrtá hlavou.On má nějaký rychlítrávení nebo nevím.Na velkou chodí 2-3× denně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.9.11 19:06
verenika píše:
Ahoj holky

Už začínám ztrácet hlavu z našeho prcka,já prostě nevím jak na něj s jídlem.

On furt jí,celý den jí :zed:

On nesní žádný velký porce,ale o to častěji jí :roll:

Ráno snídaně,půlka půlky rohlíku :mrgreen: s něčím+ hrnek čaje.Za půl hodiny,že má hlad..tak ovoce(banán,jablko,nektarinka) za půl hodiny další hlad tak dostane třeba buchtu,perník něco…Kolem poedne oběd.Většiou dva chody nebo jedn chod na 2× :roll: Za hodinu zase hlad.Buď nášup od oběda nebo jogurt,pak e jde ven.To dostane zmrzlinu,nanuka(ne každý den) když není zmrzlina tak je muslli tyčinka.Přijdeme domů a zase hlad.Tak to jsou nějaké křupky(kukuřičné nebo arašídové),nebo nějaké pečivo(br.houska) s mlíkem.
V 18:30 večeře.Půlka rohlíku s něčím a zeleniny(půl papriky,nebo rajčete).Po koupání jěště jogurt neo pudink.

Přije vám to normální?

Má 19,5kg/109cm :wink:

Ahoj, jak tak čtu, tak to máte ještě v normě, myslím na výšku je krásná váha, jak ti nepřibírá, tak to jídlo bude v pořádku, má zřejmě takový rychlejší metabolismus… My máme 108 cm, bude nám 25. 9.: 4 let a váží nám holka 28 kg :oops: Nesní ani tolik co Tvůj a přesto je taková. Řekla bych, že má jen takové tzv. "žravé " období, to se srovná, takže klídek, když si nebudeš jistá, tak se zeptej dětské lékařky pro jistotu… no uvidíš že ti ještě pochválí, že ti tak pěkně a vzorně papá :lol: :wink: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.9.11 19:09

vanesanka- no,malé je teda kousek :-) Ale ona to vyběhá,všechny děti to vyběhají :wink: Ale vy chodíte na endokrinologii jak jsem četla,má nemocnou štítnou žlázu?

No on si ce pěkně papá,ale stojí to taky dost peněz :mrgreen: A těch laskominek kolem,tu bonbon,tu žvykačka,lízátko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
4.9.11 19:10
verenika píše:
Díky za uklidnění :mrgreen: Já jen pořád přemýšlm co mu dá jíst aby vydržel 2-3 h bez jídla :roll:On jí zaplať bůh všechno,ale jak jí často to mi vrtá hlavou.On má nějaký rychlítrávení nebo nevím.Na velkou chodí 2-3× denně :think:

Takže chut k jídlu a vyprazdnování na 1 :mrgreen: :potlesk: tak to má být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
4.9.11 19:14
verenika píše:
vanesanka- no,malé je teda kousek :-) Ale ona to vyběhá,všechny děti to vyběhají :wink: Ale vy chodíte na endokrinologii jak jsem četla,má nemocnou štítnou žlázu?No on si ce pěkně papá,ale stojí to taky dost peněz :mrgreen: A těch laskominek kolem,tu bonbon,tu žvykačka,lízátko…

Jj chodíme na endokrinologii, právě k vůli té váze, štítnou žlázu naštěstí nemáme, cukrovku taky ne, je jen prostě velký macek, bude tam dědičná dispozice, babička obr a skoro dva metry a silná v kostech :-) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.9.11 19:15
Vanesanka píše:
verenika píše:
vanesanka- no,malé je teda kousek :-) Ale ona to vyběhá,všechny děti to vyběhají :wink: Ale vy chodíte na endokrinologii jak jsem četla,má nemocnou štítnou žlázu?No on si ce pěkně papá,ale stojí to taky dost peněz :mrgreen: A těch laskominek kolem,tu bonbon,tu žvykačka,lízátko…
Jj chodíme na endokrinologii, právě k vůli té váze, štítnou žlázu naštěstí nemáme, cukrovku taky ne, je jen prostě velký macek, bude tam dědičná dispozice, babička obr a skoro dva metry a silná v kostech :-) :jazyk:

no u nás ta dědičná dispozice je taky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
4.9.11 20:16

Já myslím, že jí tak často, protože jí malé porce..
Půl půlky rohlíku - to je dost málo na tvého klučinu..
A sladkosti typu tyčinka musli, nanuk, zmrzlina mu akorát povzbudí chut( vždyt to známe :mrgreen: )..
A křupky a jiná šidítko ho nezasytí..

Já bych volila něco těžšího - tvarohy, kefíry,tmavé pečivo ( po bílé housce má určitě hned hlad) - i když omezeně..

A jak se říká, že hlad je převlečená žízeň - možná by to chtělo více pít..Mě zasytí i teplé nápoje..Pije dost?

Ale v podstatě on nejí hodně - jen často :lol: Takže to není velký problém..Jen se naotravuje že??
( také nerada připravuji jídlo, takže tě chápu.. :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
4.9.11 20:20

Liz- jj,přesně tak,naotravuje se :mrgreen: On ale prostě víc na jeden zátah nesní,je jako já.Já jím taky často a málo,jen nikoho neotravuju,že mám HLÁÁÁÁD :mrgreen: :mrgreen:

A pije dost :wink:

I mu dávám do jogurtu piškoty aby to měl víc sytý,ale prd platný :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí