Dáváte po příkrmu pití?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dáváte po příkrmu pití?
Ahoj, včera mi malá poprvé snědla 3/4 malé skleničky zeleniny a už nechtěla dokojit. Chci se zeptat, jestli mimčům po příkrmech dáváte ještě napít a z čeho. Mmůžu jí čaj dávat z flašky, i když je kojená? A jestli to je nutnost dát napít, když cca 5 až 6 krát za den kojím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja osobne po prikrmu a taky behem jidla cajik (nebo vodu) davam. Sice nekojim, ale prijde mi, ze je to dobry navyk, aby ditko vedelo, ze i pri jidle se ma pit. Za prve, ji to lepe leze kdyz to zapiji a za druhe se nauci púrijimat tekutiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a davam z normal lahvicky, jak je mala stara? Na pitko to asi jesteneni, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já s prvním příkrmem dávala i pití,aby si na to zvykala.Dávám vodu a nebo neslazený čaj.V tom půl roce jsem pití dávala z flašky později z hrnečku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malé při jídle nedávám nic/ 5 měsíců/, asi tak po půl hodince se přihlásí na kojení.
Až bude mít okolo 7 m. plánuju odbourat polední kojení úplně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
eviliska píše:
Malé při jídle nedávám nic/ 5 měsíců/, asi tak po půl hodince se přihlásí na kojení.
Až bude mít okolo 7 m. plánuju odbourat polední kojení úplně
Zvykne si jist bez vody… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraDolezal píše:lupilka píše:
Je jí 6 měsícůTp uz by to pitko mohla vzit…
Mám tady koupený pítko, ale je až od 8 měsíců, myslíš, že bych jí ho už mohla zkusit dát, nebo mám raději koupit pro 6ti měsíční, aby se mi nezačala třeba dávit nebo něco.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lupilka píše:BaraDolezal píše:Mám tady koupený pítko, ale je až od 8 měsíců, myslíš, že bych jí ho už mohla zkusit dát, nebo mám raději koupit pro 6ti měsíční, aby se mi nezačala třeba dávit nebo něco.lupilka píše:
Je jí 6 měsícůTp uz by to pitko mohla vzit…
Nevim, mala ma pitko od roku a krasne to zvlada (osm mesicu) tak zkus no, vetsinou je to jen o velikosti prutoku, neboj, neudusi se, max ji to potece po brade… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, tekutin má dost - podle toho jak čůrá, ale pije před a po jídle. Až bude mít pořádný oběd a ne jen zeleninku čajít taky dám
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já dávám vodu během a po jídle s normální lahvičky s pítka mi malý moc brindá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
BaraDolezal píše:
Ja osobne po prikrmu a taky behem jidla cajik (nebo vodu) davam. Sice nekojim, ale prijde mi, ze je to dobry navyk, aby ditko vedelo, ze i pri jidle se ma pit. Za prve, ji to lepe leze kdyz to zapiji a za druhe se nauci púrijimat tekutiny.
souhlas. Dávala jsem vždy po jídle lžičkou (tedy zezačátku, pak pítkem
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit