Jídelníček pro 4 děti v kempu

12007
30.4.17 07:12

Guláš s chlebem, kuře na paprice s těstovinama, rizoto.. No deset rychlých jídel do kempu asi vymyslet nezvládnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1883
30.4.17 07:27

Já bych vzal gril, to vyřeší polovinu jídel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
30.4.17 07:32

NO a jaké máš přestavy? Budeš mít k dispozici lednici? Jak často nakupovat?
Jíte konzervy?

Já třeba mám pech, představa konzerv a navařených sklenic domova ohřívaných někde, mi nenaplňuje. Polívky z pytlíku, taky ne.

takže já obvykle na poledne vypadneme někam mimo kemp, berem sebou obloženou bagetu, nějaký salát s červenou čočkou ( je fofrem vařená ), tunákem z konzervy, různé plněné tortily…
S večeří bych se taky extra neklohnila, něco, co je příprava zároven zábava pro všechny - buřty, klobásy, brambory pečené v ohni, kotlíkový guláš, špízy na grilu ( jdou i na hnu, bud na klaceka, nebo na rošt a alu tácek)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
30.4.17 07:50

Kuskus, konzervy tuňáka, olivy, nebo zeleninu v konzervě - zamýchat, sníst. Těstoviny, rajčatové pyré v krabičce, parmazán, pesto ve skleničce - zamýchat, sníst :) Rýže, konzerva s vepřovým ve vlastní šťávě, nějaká zelenina - zamýchat, sníst. Dál třeba buřtguláš.. třeba si ještě na něco vzpomenu. Opečte nějakou rybu, nebo brambory. Nebo kup v liedlu takovy ty hotovy tortelliny, co se jen povaří a polejou máslem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
30.4.17 08:18

Doma zavařené maso ve štávě a k tomu různý přílohy, rizoto, špagety, guláš, dál pak záleží jestli budeš mít i ledničku, grill, jaké zásoby…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.4.17 08:24

No neco zavarit a da se pak jen ohrat, tak da se omacka na spagety, rajska, kure na paprice, gulas, pastiky nebo maso ve sklence zavarene, leco atd.
A porid kotlik a uvarte si neco takhle. At decka vidi, ze i takhle se da varit nebo ohrivat. A jinak nejaky salat by sel a podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
30.4.17 08:28

@Lumius buřty s bramborem, těstoviny s červenou omáčkou, nudle s tvarohem nebo s mákem, kuřecí paličky na grilu s nějakou zeleninou/bramborem, gulášovka, bramboračka, čočková Polívka, guláš z cizrny s rýží, guláš normální se špeclemi, podusit kusy kuřecího se zeleninou a s testovinami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
30.4.17 08:46

Kuskus - na sladko i slano, těstovinový salát, másovou konzervu se zeleninou a ryze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
30.4.17 08:58

Děti stejně budou chtít hranolky s kečupem vedle z občerstvení :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
30.4.17 09:01

@Lumius a lečo, samozřejmě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
30.4.17 09:02
@pavld píše:
Děti stejně budou chtít hranolky s kečupem vedle z občerstvení :D

Blbost, moje dítě třeba hranolky nejí a do mekáče nechce (4,5 roku). Jídlo od mamky je nejlepší :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21910
30.4.17 09:09
@Lumius píše:
Lednice asi k dispozici nebude. Jedeme do Sedmihorek.

V Sedmihorkach se da i pomerne slusne najist, normalnich jidel, ne jen hranolky, parek v rohliku.Je tam nekolik kiosku, kde vydavaji par normos jidel, polivku.. a jedna restaurace, kde vari klasiku. V kiosku se da nakoupit pecivo, maslo, vajicka, uzenina, syry, pastika atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.4.17 09:12

Neco bych masoveho zavarila-bacha, nedavat cibuli a nezahustovat. Zavarit hodinu jeden den, nechat vychladnout a za 24 hodin znovu hodinku. Udelala bych si treba 4 zaklady sebou-proste maso, koreni a zavarit. Pak mam zavareny leco-papriky a rajcata, dokoupila bych mlety maso na miste a se spagetama (jde i bez masa). No a zbytek brambory s lanchmeatem (v Lidlu maji masovy dobry) nebo na miste neco dokoupit, nudle s makem nebo s kakaem, koupit burty na ohen a druhy den ze zbytku burtgulas, taky existuje bramborova kase v pytliku, tak k ni treba koupit rybi prsty nebo neco takoveho. Rizoto-zelenina bonduelle v plechu plus tunak v plechu a posypat syrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24994
30.4.17 09:22

Tyjo my jezdili pod stan (ale k moři) i na víc jak dva týdny, v restauracích jsem moc nejedli spíš tak 2-3× za pobyt, ale co jsem tam jedli si vůbec nevybavuju, ale my měli tu ledničku no…jidla to byla rychla, většinou se dýl umývalo nádobí než vařilo :-D… mám uplný okno, musím povzpomínat :-)… jinak pokud víš, že děcka mají rády třeba rizoto, tak bych se vůbec nebála ho udělat za dovolenou dvakrát :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2448
30.4.17 09:40
@Lumius píše:
Zavařování masa moc nerozumím. Sice tak nějak vařím, ale tohle už je na mě asi vysoký level :think:

Já bych se na to vyprdla, prostě to na místě nahážeš do hrnce, necháš dusit i s tou cibuli, česnekem a můžete se jít třeba vykoupat. Jo a hodně česneku, papriky, oregana a tymiánu s sebou a nezapomenout na majoránku do bramboračky :-) česnek a tymián zachrání každé jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí