Které jogurty jsou nejlepší pro batole?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jidlo pro batole jogurty
Ahojky chtěla bych se zeptat kdy jste začali dávat miminkům jogurty a které jsou nejlepší děkuji za odpověď
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Už od 8m, syn už moc nechtěl um, potřebovala jsem do něj dostat vapnik…jinak na doporučení doktorky dáváme 10% bily jogurt
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Starší asi od 7-8m už nevím přesně…a mladšímu už v 6m protože odmítal mléko, tak aby to měl nahrazené. Kupovala jsem plnotučný bily, později i méně tučné a ovocne jogurty nebo mléčné nápoje jako aktivita apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím že kolem 8. měsíce. Dávala jsem selský jogurt, měl by mít 3-4% tuku, bílý. Od každého výrobce chutná malinko jinak, tak vyzkoušejte co u vás projde (děti poznají i malé nuance v chuti mi přijde).
Neměl bys se dávat tvaroh a nízkotučné/odtučněné. Také ne ty s příchutí. Kdyžtak já jsem někdy doplnila o přesnídávku (nepřislazenou) či kousek ovoce.
Já jsem tedy dávala pak také jogurty kozí a ovčí, jen tak pro rozmanitost chutí… ovčí měla ráda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolem toho 7.-8. měsíce, dětem nejvíc chutnal bílý smetanový Kunín a Choceňský ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky kolem osmého měsíce. Děti je měly rády. Tvaroh jsem dávala až déle. Tak od 11- 12 měsíců. Prý se hůř tráví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit