Jiný kašel se sirupem Prospan

Anonymní
27.9.13 22:03

Jiný kašel se sirupem Prospan

Holky prosím poraďte. Syn měl takový ten průduškový kašel a dost v něm chrčelo. Byli jsme u doktorky a ta nám dala sirup Prospan. Chrčení úplně přeslo i ten průduškový kašel, ale teď má zase takový ten suchý kašel. A kašle i v noci (i když sirup dávám naposled v 17h), to předtím skoro vůbec. Mám mu stále dávat ten Prospan?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
27.9.13 22:30

Pokud si pamatuju, Prospan má být na suchý i mokrý kašel. Ale pokud kašle vyloženě suše, dala bych něco jen na ten suchý, třeba Sinecod- hlavně na noc, aby se líp vyspal. A ty taky tím pádem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10867
27.9.13 22:32

Tezko rict :nevim: Hlavne at hodne pije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
28.9.13 04:47

Pokud už nemá co odkašlávat a kašle i přes den „na sucho“, tak bych prospan už nedávala a buď stoptusin nebo zmiňovaný sinecod.
Podle mě ke konci bývá kašel suchý, ale aby ho ten sirup zbytečně nedráždil, i když je psaný na oba tipy kašlů. Nebo zkus přes den nic a uvidíš, třeba bude stačit „utlumit“ na jednu noc a bude dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.9.13 07:46

Mě ho dali v lékarně když jsem řekla, že má přes den mokrej a v noci jí to dusí. Už to má ale déle, takže jí to snad už končí. Doporučili na noc Ditustat, ale ten mi nespolkne ani v džusu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
28.9.13 08:43

Prospan se používá k podpoře vykašlávání, pokud je mokrý kašel. Pokud je suchý, tak Stoptussin (doporučuju sirup, kapky jsou hrozně hořké) nebo Sinecod. My máme vyzkoušené oboje dohromady, ale jen na starší dceru. Jak začne znovu vykašlávat, tak vrátit zpět Prospan nebo Hedelix nebo Mucosolvan… A na noc Fenistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí