Jiný průběh menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
7.9.20 11:39

jiný průběh menstruace

Holky nemáte někdo zkušenost, že jste měly najednou menstruaci jinou, než jste zvyklé. Normálně mám menstruaci 7 dní, tak 3-4 silnější a pak už je špinění, břicho mě normálně bolí, tak dva dny před a pak první dva dny, ale ne nijak hrozně…někdy si vezmu jeden ibalgin, někdy ani to ne…Minulý měsíc jsem měla menstruaci jen 2 dny, pak jeden trochu špinění a tím to skončilo…bylo mi to divné, ale byla jsem do toho nemocná, tak jsem to přisuzovala tomu…Teď bych to měla za 2 dny dostat a bolí mě podbříšek jak nikdy, nejsem vůbec schopná fungovat, mám v sobě algifen a i tak jen ležím…bolí to přesně jako před menstruací jen je to několikanásobně silnější…tak nevím, co to má být…nesetkala jste se s tím někzerá? Díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.9.20 11:44

Mě se tohle stává…velká bolest tak dva dny před, když jsem brala o jedno plato víc HA, abych si oddálila MS.

• Citovat
  • Upravit
Jally
10.4.22 10:05

Menstruace dřív a jiný průběh

Ahoj holky :kytka:
Oživuji téma. Tento měsíc to vypadalo, že bych mohla být těhu, ale včera večer jsem to dostala. O několik dní dřív, což se mi běžně nestává. Jenže je to úplně jiné, než normálně. Neměla jsem vůbec PMS, podle kterého jistě poznám, že se to blíží :think: a krvácení mi přijde taky o trochu slabší, včera to šlo dokonce bez tamponů, ale zase mi přijde silnější, než nidační špinění (to bohužel neznám, usuzuji podle internetu). Dnes už jsem si tampon vzala. Také bolesti mám jiné, normálně mě děsně bolí především záda a nárazově mám velké křeče v podbřišku, teď mě skoro vůbec nebolí záda a křeče v podbřišku také nemám, pouze trvale cítím tlak, jako bych potřebovala na wc :lol: :think: kdyby to krvácení bylo slabší, myslela bych si, že je to nidační, bohužel nepoznám, zda odchází sliznice, nebo ne :nevim:
Nevíte někdo, co se může dít, nebo nezažila jste to některá? :think: Díky moc za případné odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa