Jít bydlet do Anglie či ne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
309
28.1.15 08:34

Jit bydlet do Anglie, ci ne..

Ahoj holky, jdu si k vam pro radu. Mam moznost jit bydlet do Anglie, ale nevim, jak to tam chodi, pri materske. Mam 10.mesicni holcicku, a nechci aby mi ji nevzali, jelikoz jsou tam schopni vzit bezduvodne deti. Najde se tu nektera maminka, ktera zije v Anglii a mohla mi poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
28.1.15 08:46

@Aneta100 v Anglii je běžnou praxí, že se od roka chodí do práce, dítě do školy /jeslí či jak to nazvat/. Pokud se bojíš sebrání dítěte, tak tam prostě nejezdi :nevim: mám tam hodně známých, co mají děti, nikdo z nich se toho nebojí - žijí tam roky, pracují, o děti se starají, není důvod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
CarolS
28.1.15 08:49

Mít možnost neznamená, že jí máš auttomaticky využít. Co dalšího tě vede k tomu, nad tím uvažovat? Na mateřské s malým dítětem? Být svobodná, mít možnost bydlet v Anglii a chtít to tam zkusit pracovně proč ne. Ale tahat tam dítě a přitom nevědět co vlastně bude…

• Citovat
  • Upravit
30375
28.1.15 09:22

S takovými předsudky, že jsou někde schopní vzít dítě bezdůvodně, seď raději doma. Všude se musí pracovat, navíc v cizí zemi budeš pravděpodobně sama, bez přátel a bez rodiny. Jazyk umíš? Máš se tam na koho obrátit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
28.1.15 09:24
@Aneta100 píše:
Ahoj holky, jdu si k vam pro radu. Mam moznost jit bydlet do Anglie, ale nevim, jak to tam chodi, pri materske. Mam 10.mesicni holcicku, a nechci aby mi ji nevzali, jelikoz jsou tam schopni vzit bezduvodne deti. Najde se tu nektera maminka, ktera zije v Anglii a mohla mi poradit?

to je hodne malo informaci. Pokud tu budes mit takovou praci, ze uzivis sebe i dite absolutne bez mistnich davek, tak ano. Jinak nedoporucuji sem nyni nikomu chodit s detmi, pokud zde nebude sobestacny. V UK se za tri mesice konaji volby, hrozi vyhra strany UKIP, hrozi referendum o setrvani v Evropske unii a proti imigrantum z EU se tu delaji velka opatreni a dalsi se urcite chystaji. Co se tyka sebrani deti, je potreba byt obezretny a peclive si vybirat pedagodgicke zarizeni a lekare

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
28.1.15 09:49

Jestli mas hodne dobrou praci, tak jed. Jestli ne, tak bych radsi zustala v CR. ASi vis, ze skolky proplaci stat od 3 let veku ditete a to na 15h tydne, zbytek musis platit (u nas £5 na hodinu).
K tomu odebirani deti se nebudu vyjadrovat…

• Citovat
  • Upravit
13119
28.1.15 09:52

Určitě víš, že mateřská tam není 3 roky jako u nás a že tím, že se odstěhuješ do ciziny, přijdeš o rodičák, který teď pobíráš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
28.1.15 09:54

@Aneta100 jela bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
28.1.15 10:52

Prave, ze tam mam kamarady, kteri tam bydli pres rok. Praci bych mela v tovarne, za dobre penize. Na par mesicu bych bydlela u nich, nez si najdu svoje.. Tady v Praze me nic nedrzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merde
28.1.15 10:58
@Aneta100 píše:
Prave, ze tam mam kamarady, kteri tam bydli pres rok. Praci bych mela v tovarne, za dobre penize. Na par mesicu bych bydlela u nich, nez si najdu svoje.. Tady v Praze me nic nedrzi.

No tak v tomhle pripade, za me jasne ne. Tohle si mohl dovolit clovek pred par lety, ale ne ted. Jak moc dobre umis rec?

• Citovat
  • Upravit
merde
28.1.15 10:59

A kolik mas penez pro zacatek?

• Citovat
  • Upravit
Lenka76
28.1.15 11:01

Aneta: a DOBRE PENIZE, to myslis na ceske pomery nebo na anglicke. Nezapomen, ze sice tu dostanes mozna vic penez, ale taky vic penez budes platit za bydleni a ostatni. A kdo ti bude hlidat holcicku, kdyz budes v praci?

• Citovat
  • Upravit
merde
28.1.15 11:03

A mas se kam vratit do CR, kdyz to nevyjde?

• Citovat
  • Upravit
3157
28.1.15 11:03

@Aneta100 A kam dáš malou, když budeš pracovat v továrně? To se mi teda zrovna jako nejlepší nápad nezdá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30375
28.1.15 11:04
@Eveelin píše:
@Aneta100 jela bych ;)
Čistě ze zájmu - proč? Co je v Anglii pro matku samoživitelku lepší než tady doma?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí