Jít k zubaři hned?

12681
1.6.11 18:48

jít k zubaři hned?

ahoj, doted jsem se k zubaři kvůli zdravotním problémům nedostala a ted mě vypadla plomba.jsem v 36.tt a nevím jestli to ošetření nechat až po porodu nebo jestli jít k zubaři ted.myslíte, že mě vezme?jindy je u něj čekačka tak 2 měsíce.no a sedět v čekárně třeba 4hodiny než na mě bude mít čas-jako akutní případ, to nevydržím asi by jsem tam porodila.stačí že tam musím jet 40km

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
FloraBolger
1.6.11 18:50

Ahojky,
tak určitě bych nečekala. A tvůj zubař nemá vyhrazenou třeba půlhodinu denně pro akutní případy? Pokud ne, tak bych si asi nejdřív zavolala a vysvětlila situaci. Snad by byl natolik soudný, aby tě nenechal tak dlouho čekat… :nevim:
Držím palce :mavam:

• Citovat
  • Upravit
12681
1.6.11 18:52

to právě vyhrazenou nemá a člověk čeká až podle toho jak chodí lidi :-( taky by jsem to měla radši spravený, než to začne bolet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
1.6.11 18:53

Co tam zkusit brnknout, třeba najde volnou chvilku a nebudeš muset čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.6.11 18:55

zítra tam ráno hned zavolám, snad mě tam někam vecpe jako těhotnou přednostně, je to pech jakoby ta plomba nemohla vylítnout až po porodu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.6.11 18:57

Ahoj, jako těhotná bys měla mít přednost! Tak to tady teda máme… Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1837
1.6.11 19:00

Šla bych hned, rozhodně bude snažší čekat s pupíkem než s mimčem na rukách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
1.6.11 19:06

Já preventivku u zubaře teda stihla včas, ale kazů mám bohužel víc… Nevim, jestli se podepsalo kojení a těhu zároveň :nevim: Každopádně zubař říkal, že se mu do toho v tom posledním trimestru nechce rejpat, že kdyby byla potřeba lokální anestezie, mohlo by to vyvolat porod, že to radši necháme po šestinedělí, až se s mimčem zaběhnem… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.6.11 19:54
Banny.J píše:
Ahoj, jako těhotná bys měla mít přednost! Tak to tady teda máme… Držím palce

tak nějak. Já bych tam zavolala a nenechávala to až po porodu. Muže tě to pak začít nesnesitelně bolet a to je to poslední co by jsi určitě chtěla místo užívání si miminka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
1.6.11 20:09

na nic nečekat a jet…když nebudou mít čas tak ti tam máznou aspoň provizorní a ty budeš mít klídek a jak tu někdo psal, za rozjetí bolesti to fakt nestojí, zuby jsou hajzlíci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.6.11 20:12

no právě,kor když pak člověk nemůže ani prášek na bolest, no snad bude solidní a vezme mě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
1.6.11 20:14

určo jo, sestřičky mají pro těhulky slabost no a při nejhoršim jí řekni že ti začíná být zle, tak jestli by tě nemohli vzít dřív a je to :-D vím o čem mluvím :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1779
1.6.11 20:30

ahoj mně se trošku uvolnila plomba na čarodějnice a horší noc jsem nezažila. Takže ráno na pohotovost a byla jsem ráda. Určitě radím jdi, i kdyby jsi tam měla sedět. Vím jak je to strašný, přesně takhle dlouho se čeká u mého zubaře taky, naposled ani nikoho nezajímalo, že tam sedím 3hod s pupkem a ještě k tomu objednaná.
Určitě jdi, kdyby tě to začalo bolet a ještě se třeba rozjel porod, tak by jsi neskutečně trpěla.
Mmch koukám, že máme stejný termín porodu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
1.6.11 20:34

to jo máme stejný :lol: já už tam měla být dávno, jenže jsem byla v nemocnici a otevírám se, tak mě hrozil předčasný porod, tak možná z tý cesty nebo čekámí i porodím.no nedá se nic dělat, zpravit to potřebuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
1.6.11 20:35

to víš že jo, zoubky jsou taky potřeba a hlavně budeš mít klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie