Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Tak jsem se nakonec v práci včera omluvila. Dneska tam nesu neschopenku a sefova mi řekla ze neschopenky u nich nejsou zvykem. Takže počítám s tím ze mě vyhodi
A na jak dlouho ji mas? Vypada to blbe, no. A tu dovolenou dva dny jsi po tydnu mela proc?
Ja nejsem pro prechazeni nemoci, to vubec, ale blbe se ti to seslo a proto jsem psala, ze je lepsi jit
@j.a.n.i1 píše:
Tak jelikoz nepises jako co pravuje, tak obecne mi to prijde u spousty povolani dost normalni.
mně se to teda normální nezdá
@g.sandova píše:
Aha, takže se chodí do práce s anginou, chřipkou, zápalem plic, zánětem průdušek, kdyz mas úraz a podobně?
To je dobrá nádhera
By ses asi divila, s cim vsim chodi do prace samotni doktori
taky by tam totiz nekdy nemusel pracovat nikdo
@stinga píše:
mně se to teda normální nezdá
Jako ze budu treba 9 tydnu na neschopence, protoze mam nohu v gipsu ![]()
@blumen Mám anginu a antibotika minimálně na 10 dni, s tím bych do práce fakt nesla. Volno jsem měla, protože jsem byla 3 dny v práci navíc, tak mi sefova dala 2 dny volna
@j.a.n.i1 píše:
Jako ze budu treba 9 tydnu na neschopence, protoze mam nohu v gipsu
Tak záleží na tom, co děláš. Takový zedník těžko bude s nohou v sádře makat. A je hromada takových povolání, kdy fakt ne. Taky záleží jak to máš zlomené. Znám děcko, které nemohlo chodit do školy, protože nebylo schopné skoro chodit, natož do schodů, kde má třídu. Takže s takovou sadrou by se nedobelhala ani učitelka.
@blumen píše:
By ses asi divila, s cim vsim chodi do prace samotni doktoritaky by tam totiz nekdy nemusel pracovat nikdo
Dobře, ale u nás v kanclu byla dohoda, že se prostě s nemocí chodit nebude. Nskazor všechny ostatní je blbý.
Navíc dělám s lidmi. Chodím k nim domu, nebudu chodit nemocná.
@Anonymní píše:
@blumen Mám anginu a antibotika minimálně na 10 dni, s tím bych do práce fakt nesla. Volno jsem měla, protože jsem byla 3 dny v práci navíc, tak mi sefova dala 2 dny volna
Tak pokud jsi odevzdala neschopenku na 10 dni, asi se opravdu nemas kam vracet. ![]()
@blumen píše:
By ses asi divila, s cim vsim chodi do prace samotni doktoritaky by tam totiz nekdy nemusel pracovat nikdo
moje mudr mi naposled říkala že má angínu docela j sem jí litovala
@ka2ka píše:
moje mudr mi naposled říkala že má angínu docela j sem jí litovala
No ja casto zasnu, s cim chodi kolegove, ja to mam v hlave nastavene jinak a kdyz to musi byt, par dni doma zustanu. Ale ne se vsim. Kazdopadne at mel kdokoli cokoli, nikdy jsem se od kolegu nenakazila. A to chodi sami i s antibiotiky
ovsem ruku si nepodavame v ty dny ![]()