Jít nemocná do práce - zkušební doba?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
85355
11.9.19 20:38
@Anonymní píše:
Tak jsem se nakonec v práci včera omluvila. Dneska tam nesu neschopenku a sefova mi řekla ze neschopenky u nich nejsou zvykem. Takže počítám s tím ze mě vyhodi :zed:

A na jak dlouho ji mas? Vypada to blbe, no. A tu dovolenou dva dny jsi po tydnu mela proc?
Ja nejsem pro prechazeni nemoci, to vubec, ale blbe se ti to seslo a proto jsem psala, ze je lepsi jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
11.9.19 20:45
@j.a.n.i1 píše:
Tak jelikoz nepises jako co pravuje, tak obecne mi to prijde u spousty povolani dost normalni.

8o mně se to teda normální nezdá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
11.9.19 20:49
@g.sandova píše:
Aha, takže se chodí do práce s anginou, chřipkou, zápalem plic, zánětem průdušek, kdyz mas úraz a podobně?
To je dobrá nádhera

By ses asi divila, s cim vsim chodi do prace samotni doktori ;) taky by tam totiz nekdy nemusel pracovat nikdo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
11.9.19 23:12
@stinga píše:
8o mně se to teda normální nezdá

Jako ze budu treba 9 tydnu na neschopence, protoze mam nohu v gipsu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.19 00:15

@blumen Mám anginu a antibotika minimálně na 10 dni, s tím bych do práce fakt nesla. Volno jsem měla, protože jsem byla 3 dny v práci navíc, tak mi sefova dala 2 dny volna

• Citovat
  • Upravit
65162
12.9.19 06:27
@j.a.n.i1 píše:
Jako ze budu treba 9 tydnu na neschopence, protoze mam nohu v gipsu 8o

Tak záleží na tom, co děláš. Takový zedník těžko bude s nohou v sádře makat. A je hromada takových povolání, kdy fakt ne. Taky záleží jak to máš zlomené. Znám děcko, které nemohlo chodit do školy, protože nebylo schopné skoro chodit, natož do schodů, kde má třídu. Takže s takovou sadrou by se nedobelhala ani učitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
12.9.19 06:48
@blumen píše:
By ses asi divila, s cim vsim chodi do prace samotni doktori ;) taky by tam totiz nekdy nemusel pracovat nikdo

Dobře, ale u nás v kanclu byla dohoda, že se prostě s nemocí chodit nebude. Nskazor všechny ostatní je blbý.
Navíc dělám s lidmi. Chodím k nim domu, nebudu chodit nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
12.9.19 13:03
@Anonymní píše:
@blumen Mám anginu a antibotika minimálně na 10 dni, s tím bych do práce fakt nesla. Volno jsem měla, protože jsem byla 3 dny v práci navíc, tak mi sefova dala 2 dny volna

Tak pokud jsi odevzdala neschopenku na 10 dni, asi se opravdu nemas kam vracet. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27652
12.9.19 13:08
@blumen píše:
By ses asi divila, s cim vsim chodi do prace samotni doktori ;) taky by tam totiz nekdy nemusel pracovat nikdo

moje mudr mi naposled říkala že má angínu docela j sem jí litovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85355
12.9.19 13:49
@ka2ka píše:
moje mudr mi naposled říkala že má angínu docela j sem jí litovala

No ja casto zasnu, s cim chodi kolegove, ja to mam v hlave nastavene jinak a kdyz to musi byt, par dni doma zustanu. Ale ne se vsim. Kazdopadne at mel kdokoli cokoli, nikdy jsem se od kolegu nenakazila. A to chodi sami i s antibiotiky :roll: ovsem ruku si nepodavame v ty dny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí