Jit pro Postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17472
27.6.17 12:08
@Barbucha3 píše:
@kanka80 Ale prodají, normálně. Jen se vyplňují papíry.

nic se nevyplňuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
27.6.17 12:09
@Tamtama píše:
nic se nevyplňuje

Já jsem vyplňovala. :lol: Už je to sice pár let, co jsem ho potřebovala, ale chtěli po mě OP, pak asi milion informací a vyplňovala jsem nějaké papíry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
27.6.17 12:10
@Barbucha3 píše:
Já jsem vyplňovala. :lol: Už je to sic epár let, co jsem ho potřebovala, ale chtěli po mě OP, pak asi milion infomrací a vyplňovala jsem nějaké papíry.

já asi před rokem, ani občanku nechtěli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
27.6.17 12:13
@Tamtama píše:
já asi před rokem, ani občanku nechtěli :lol:
Áha, tak už je to asi jinak, u mě to bylo 4 roky zpět. Pro občanku jsem se musela vracet na kole, hodně daleko, nechtěli mi to bez toho dát, ani příteli, který tu občanku měl u sebe. Pak se mě ptali, jestli umím používat antikoncepci, a jak ji používám atd.. pak nějaký dotazník, strávila jsem tam asi 30 minut. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
27.6.17 12:17
@Ice79 píše:
Pane jo. 8o Štěstí, že jste se nepohádali v 5. měsíci. :roll: Síla. S takovou inteligencí bych se snad ani nerozmnožovala.
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk: :potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9947

Kvůli jedné hádce??? :think: když se o to miminko snažíte tak dlouho a teď by jsi to takhle hnusně když to řeknu zahodila?? Zamysli se :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282

K duvodu se vyjadrovat nebudu…Postinor jsem si kupovala pred mesicem (praskl nam kondom) a deti uz mame :lol: Stal me 600Kc a nic jsem nevyplnovala ani se me na nic nikdo neptal. Berou se 2 tabletky. Jeste se da koupit jina znacka, stoji mene, kolem 400Kc a je to jen jedna tabletka. Poradi ti v lekarne. Radsi si pro ni bez a ujasnete si vas vztah :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
27.6.17 12:20

Raději se zamysli, jestli ta hádka není i kvůli tomu, že se snažíte o dítě. Chlapi jsou z toho ještě víc vynervovaní, hlodá v nich, zda neselžou, jsou k sexu nezřídka vyloženě nuceni… Takže se spíš za hádku omluvte a proberte to. Teď se to sice dá řešit postinorem, ale až budeš těhotná, nebo to dítě bude na světě, taky ho jen tak neodložíš kvůli jedné hádce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 12:22

Jo diky za rady. Chtela sem jen rady jestli je nutne jit pro ty pilule. Myslela sem jestli nekdo nenapise treba ze je pravdepodobnost otehotneni mala.Vim ze dite je drazsi nez pilulky.Jen mi jde o to zda je fakt musim vzit. Myslim ze plodne dny budu mit az pozdeji.

• Citovat
  • Upravit
27.6.17 12:22
@unuděná píše:
Teda to snad nemůžeš myslet vážně…vy se rok snažíte o dítě (i když vám to neklape?) a teď po jedné hádce chceš běžet pro Postinor, nejhorší hormonální svinstvo, co do sebe můžeš nacpat? Já bych po roce snažení už řešila, co je za problém, a ne se cpala dalším hnusem. Každopádně jestli jsi přesvědčená, že spolu být nechcete a nechcete mít spolu ani dítě, tak si pro něj jdi :nevim:

Taky to tak vidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
27.6.17 12:24
@Anonymní píše:
Jo diky za rady. Chtela sem jen rady jestli je nutne jit pro ty pilule. Myslela sem jestli nekdo nenapise treba ze je pravdepodobnost otehotneni mala.Vim ze dite je drazsi nez pilulky.Jen mi jde o to zda je fakt musim vzit. Myslim ze plodne dny budu mit az pozdeji.

Já bych to svinstvo do sebe necpala. Spíš bych se snažila urovnat vztah s přítelem. Zeptej se na jeho názor, jestli si ho máš jít koupit. Zajímala by mě jeho reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.17 12:29

Já bych ho taky nebrala, ale šance, že těhotná jsi, tam opravdu je. Taky bych si promluvila s partnerem a i sama v sobě zvážila, zda bych si nechala dítě, i kdybych na něj měla být sama. Já jsem s manželem 13 let, a i tak jsem si tuto otázku před dětmi položila, člověk nikdy neví, co se semele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
27.6.17 12:59

Já bych si s přítelem nejdřív promluvila ohledně toho jestli si vzít postinor. Jakože bud si ho vezmeš a dáte prostor k ujasnění si pohledu nebo si promluvíte a zjistíte hned zdali to byla zbytečná hádka z nervů o snažení..snažíte se rok. a kdyby to teď náhodou mělo vyjít přijde mi to škoda. Kamarádka se taky hádala s přítelem po tom co se dlouho snažili. On nakonec odjel na týden s chlapama na chatu aby si vyčistil hlavu. po dvou dnech zjistila že je těhotná, gyndař ji to potvrdil. Volala mu. zase se po telefonu pohádali. jako poslední slova řekla: a kdyby něco, jsem těhotná! a položila telefon. V tu chvíli jakoby vysvitlo slunce po bouři. Vše se spravilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.6.17 13:42

Pane jo, žena, která se snaží o dítě rok a marně, teď do sebe nacpe Postinor - největší svinstvo do těla :nevim: :nevim:
Nejdříve si ujasni ty, co chceš, pak si promluv s partnerem, co chce on :)
A jinak, rok se snažíte o dítě, jedna větší hádka rozchod :zed: :zed:
ach jo, viděla jsem všechno, ale tohle patří také k takové topce,,zajímavých a kuriozních diskusí" :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 14:08

Nechce abych vzala postinor. Jinak o jedno dite jsme uz prisly-tehu nedopadlo. To chlap brecel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1