Jit pro Postinor?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3736
27.6.17 12:24
@Anonymní píše:
Jo diky za rady. Chtela sem jen rady jestli je nutne jit pro ty pilule. Myslela sem jestli nekdo nenapise treba ze je pravdepodobnost otehotneni mala.Vim ze dite je drazsi nez pilulky.Jen mi jde o to zda je fakt musim vzit. Myslim ze plodne dny budu mit az pozdeji.

Já bych to svinstvo do sebe necpala. Spíš bych se snažila urovnat vztah s přítelem. Zeptej se na jeho názor, jestli si ho máš jít koupit. Zajímala by mě jeho reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
27.6.17 12:29

Já bych ho taky nebrala, ale šance, že těhotná jsi, tam opravdu je. Taky bych si promluvila s partnerem a i sama v sobě zvážila, zda bych si nechala dítě, i kdybych na něj měla být sama. Já jsem s manželem 13 let, a i tak jsem si tuto otázku před dětmi položila, člověk nikdy neví, co se semele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
27.6.17 12:59

Já bych si s přítelem nejdřív promluvila ohledně toho jestli si vzít postinor. Jakože bud si ho vezmeš a dáte prostor k ujasnění si pohledu nebo si promluvíte a zjistíte hned zdali to byla zbytečná hádka z nervů o snažení..snažíte se rok. a kdyby to teď náhodou mělo vyjít přijde mi to škoda. Kamarádka se taky hádala s přítelem po tom co se dlouho snažili. On nakonec odjel na týden s chlapama na chatu aby si vyčistil hlavu. po dvou dnech zjistila že je těhotná, gyndař ji to potvrdil. Volala mu. zase se po telefonu pohádali. jako poslední slova řekla: a kdyby něco, jsem těhotná! a položila telefon. V tu chvíli jakoby vysvitlo slunce po bouři. Vše se spravilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
27.6.17 13:42

Pane jo, žena, která se snaží o dítě rok a marně, teď do sebe nacpe Postinor - největší svinstvo do těla :nevim: :nevim:
Nejdříve si ujasni ty, co chceš, pak si promluv s partnerem, co chce on :)
A jinak, rok se snažíte o dítě, jedna větší hádka rozchod :zed: :zed:
ach jo, viděla jsem všechno, ale tohle patří také k takové topce,,zajímavých a kuriozních diskusí" :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 14:08

Nechce abych vzala postinor. Jinak o jedno dite jsme uz prisly-tehu nedopadlo. To chlap brecel.

• Citovat
  • Upravit
17472
27.6.17 14:20
@Anonymní píše:
Nechce abych vzala postinor. Jinak o jedno dite jsme uz prisly-tehu nedopadlo. To chlap brecel.

a kvůli čemu jste se tak hrozně pohádali, že už s ním dítě nechceš? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 14:57

Jde o to ze ta hadka byla vyhrocena.Rval kvuli hlouposti a choval se arogantne a me slovne ponizoval. Nebyl sprosty, ale ponizoval me, ze sem neschopna a bla bla.Ted pres leto resime i jak pokryt hlidani syna, kdyz skolka bude zavrena.Se vsim je problem z jeho strany.Tak sem nakonec koupila Postinor. Jeden sem uz vzala.Jemu nic rikat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
3274
27.6.17 15:02

Jen aby ti z něho nebylo blbě. já prozvracela celou noc a ráno. prospala jsem noc u záchodové mísy jak to semnou zacloumalo. Aby nepojal podezření že sis ho vzala, bo jak to praskne tak to bude ještě větší hádka. Tak držím palce at to svámi dvěma dobře dopadne. Jen ty víš jak to mezi vámi je vážný-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 15:34

Vim co chci.Dite bych moc rada, ale pritel nedela nic prpto abych ho chtela s nim…Jestli otehotnim i pres prasky dite si nechame.Ale pochybuju o tom, kdyz mame problem otehotnet. Koupila sem si hned i glibule spermicidni a jak to dostanu potahnu pro antikoncepci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 15:40

@Pennya Rano jdu do prace tak snad bude noc klidna i rano.Ja uz asi 3krat za zivot Postinor mela a zle mi z nej nebylo.

• Citovat
  • Upravit
36504
27.6.17 15:41
@Anonymní píše:
Dite si moc prejeme, snazime uz skoro rok, ale nejak vztah graduje. Dnes po me rval kvuli kravine, nakonec uznal ze bezduvodne, ale byla to omluva, neomluva, ted spolu nemluvime.Byla to hloupost, ale byl hnusnej jak kdyby zjistil, ze ho podvadim. Nevite kolik ty pilule stoji?

tak proč s ním spíš, když je takový gauner :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
27.6.17 15:51

Jak v mateřské školce. Ach jo, holka, kolik ti je? Hele, hádky budou. Někdy i dost ošklivé. Neexistuje snad žádný vztah, kdy je pořád jen úžasně a sluníčkově.
Já se teď v sobotu strašně pohádala s manželem. Vlastně ani jeden nevíme, co tu hádku vyvolalo :think: :lol:, ale byli jsme zralí na rozvod a už jsme plánovali, jak to bude probíhat :zed:. A v neděli už jsme zase byli nejšťastnější pár na světě a nevíme, co bychom bez sebe dělali (jsme spolu 17 let). Čas od času je prostě hádka docela dobrá věc, pročistí se vzduch, vyjasníte si něco, co mezi vámi už nějakou dobu třeba visí…
Ale brát si kvůli jedné hádce postinor??? Obzvlášť poté, co se rok snažíte o dítě? To mi přijde fakt ujetý. Nehledě na to, že postinor je takové svinstvo, že já z něj měla rozhozený cyklus více než půl roku. Jen abys zítra nelitovala, že jsi ho vzala.
A že jsi ho měla už 3×? Kdo ví, jestli problém s otěhotněním nemáš právě kvůli tomu. Tohle nejsou bonbóny… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.6.17 15:51

@Burj Chalifa Zrovna sem rikala kamosce, ze si dnesnim tyjatrem predplatil celibat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 16:16

@tterka Budes se divit, ale tahne mi na 30let.Uz citim ujizdejici vlak.Dite si moc preju, ale rikam si, ze za kazdou cenu ho mit nechci.Ono to vsechno nezpusobila jen jedna hadka.Ale ta hadka me donutila se zamyslet, jestli fakt je vhodna doba na poceti.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.6.17 19:54

@Pennya Tak me to prohnalo.Byla sem uz asi 10krat na wc. Takze jak kdybych ho nevzala. Druhy uz asi nevezmu. Musim rano do prace…Nechapu to, nikdy sem vedlejsi ucinky nemela.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1