Tělísko Minerva

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
23.6.17 10:36

Tělísko Minerva

Dobrý den, mam dotaz v unoru jsem si byla zavest tělísko Minerva za měsíc na kontrole a vpořadku. Těd asi v květnu jsem začala špinit, přibírám je to vpořádku, nebo mám zajít k lékařce…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
23.6.17 10:51
@Ivouše píše:
Dobrý den, mam dotaz v unoru jsem si byla zavest tělísko Minerva za měsíc na kontrole a vpořadku. Těd asi v květnu jsem začala špinit, přibírám je to vpořádku, nebo mám zajít k lékařce…díky

Minerva? Nemyslíš Mirena? To je hormonální a nějaké výkyvy s tím spojené, ať už je to špinění nebo mírné přibírání je v prvním roce po zavedení ok.

Příspěvek upraven 23.06.17 v 14:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9012
23.6.17 11:19

Minerva je šicí stroj :mrgreen: Jestli myslíš Mirenu, tak počkej do 3 měsíců od zavedení, pak nekompromisně řeš…mě doktorka neposlouchala pěkně dlouho, špinila jsem nakonec skoro 1,5 roku, začaly mi padat vlasy a taky růst břicho, měla jsem pořád pocit nafouknutí a bolestí v děloze, pleť špatná a nálady jak na houpačce. Pak šlo ven, 6 tisíc v čudu, ale stejně jsme chtěli druhé miminko…a tam se pak ukázal celý rozsah průšvihu. Pak doktorka přiznala, že to byla špatná volba…rozhodilo mi to tak cyklus, že jsem měla problémy otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
23.6.17 11:51

Minerva je HAK tabletky pokud se jeste vyrabi, pred x lety jsem ji brala. Telisko je Mirena. Mam je taky zavedene hned po 6ti nedeli. O zavedeni jsem ani nevedela a prvni tyden se nic nedelo. Pak jsem zacala spinit ale opravdu jen malinko a zhruba po mesici to prestalo. Plet se taky trochu zhorsila ale stale se me dari hubnout po porodu. Sice pomaleji ale jde to a podotykam na zadny diete nejsem, s klidem si dam k veceri cokoladu :oops:
Muj dr rikal ze muze trvat az pul roku prechodny spineni ale melo by trvat jen par dnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí