Jít pryč ze vztahu?

Anonymní
27.5.23 17:27

Jít pryč ze vztahu?

Ahojte, je mi 24 let a mám o 3 roky mladšího partnera. Řeším teď to, že nemá práci a když si najde, tak nejde ani na pohovor. Celé dny prospí a nemá ani žádné koníčky nic :D Jsme spolu krátce, ale začíná mě to odrazovat, jediné co dělá, tak je že chodí s kamarády ven a poflakuje se. Když se domluvíme, že spolu máme ten den být, tak mu ještě musím volat a budit ho v kolik teda vůbec a pak se diví, že jsem naštvaná, když má přehozený režim a v noci nespí a pak prospí celý den. Já studuju vysokou a do toho chodím do práce a snažím se a on je úplný opak. Musím ho do všeho pořád kopat a už mě to unavuje. Jediné řešení je asi odejít co? :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
695
27.5.23 17:30

No a co z toho vztahu mas? Ze jste si na papirku zakrouzkovali „ano“ u otazky, zda spolu budete chodit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
27.5.23 17:30

Chodíš s looserem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8978
27.5.23 17:36
@Sadman píše:
Chodíš s looserem!

Asi tak nějak…nechápu tě. Ve tvém věku jsem zcela přesně věděla, jakého partnera hledám. Pracovitého vysokoškoláka, sportovce, vyššího než já. To samé jsem nabízela i já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
27.5.23 17:47

Tak mladej a bez chuti do života. To si ani neumím představit, jak bude fungovat v 50…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9387
27.5.23 17:48
@Anonymní píše:
Ahojte, je mi 24 let a mám o 3 roky mladšího partnera. Řeším teď to, že nemá práci a když si najde, tak nejde ani na pohovor. Celé dny prospí a nemá ani žádné koníčky nic :D Jsme spolu krátce, ale začíná mě to odrazovat, jediné co dělá, tak je že chodí s kamarády ven a poflakuje se. Když se domluvíme, že spolu máme ten den být, tak mu ještě musím volat a budit ho v kolik teda vůbec a pak se diví, že jsem naštvaná, když má přehozený režim a v noci nespí a pak prospí celý den. Já studuju vysokou a do toho chodím do práce a snažím se a on je úplný opak. Musím ho do všeho pořád kopat a už mě to unavuje. Jediné řešení je asi odejít co? :?

Já se vůbec divím, že se ještě ptáš :roll: Chlap absolutně k ničemu, max na ten sex. Pošli ho k vodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prostě Vodnář
27.5.23 17:52

Já se zase divím, že někdo pro takovou existenci může použít slovo chlap.

@izabe píše:
Já se vůbec divím, že se ještě ptáš :roll: Chlap absolutně k ničemu, max na ten sex. Pošli ho k vodě
  • Citovat
  • Upravit
Stará známá
27.5.23 18:20

Ztracis cas s nemakacenkem a netahlem. Jsi uplne jinde nez on. Mas na vic.

• Citovat
  • Upravit
4440
27.5.23 18:36

Odejdi. Tohle nemá cenu. On je prostě línej. Uděláš nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
27.5.23 18:43

A co až mu bude 30 nebo 40? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
27.5.23 19:34

Tohle žádný vztah není… A věřím, že ani nebude, pošli ho k šipku… Ty jsi pracovitá a snažíš se a on tě bude vždy jen stahovat dolů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
27.5.23 20:19

Utíkej, co ti nohy stačí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
28.5.23 10:02

Holky mají pravdu, utíkej a děkuj bohu, že s ním nemáš dítě..a máš velkou výhodu věk, máš super šanci najít někoho mnohem lepšího..👍 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3851
28.5.23 10:20

Ty jsi troll? Nevěřím, že by se vysokoškolačka držela takového flákače a líného ňoumy. To máš o sobě tak nízké mínění, že se držíš tohohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
28.5.23 11:59

Utíkej! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie