Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chci se s Vámi poradit. Jde o to, že jsme měli jít s manželem na ples. Bohužel musí jít do práce, tak nakonec jít nemůže a posílá mě ať jdu klidně sama. Šly by jste? Mě to totiž příjde hloupé. Ikdyž bych tam sama nebyla, seděla bych u stolu se známýmá, ale i tak, asi bych se mezi něma cítila divně. Co vy? díky
Tak na taneček tě občas někdo vezme a aspon pokecáš..já chodila na plesy sama ( s partou ), protože muj chlap má zakázáno tancovat ![]()
Já jsem takto byla, cítila se tak trchu mimoň (do první dvojky vína
), ale užila jsem si to! Bylo to se známýma, vesnický ples..pak jsme táhli dál a přišli v půl sedmé ráno
..drahý musel na firemní večírek, hlídání jsem měla už zajištěné, tak proč toho nevyužít ![]()
Tak jdi a užíj si to!! ![]()
Tak si vem někoho jiného..Na ples se přece nemusí jít jenom jako pár.. Třeba kamarádku - pokud máte už domluvené lístky a nebo se s někým domluv jen tak
@kvaček právě že máme, lístky koupene, hlídání taky zajištěno, jen ten doprovod mi nějak odpadl ![]()
Holky, tak teda asi dám fakt na vás, max. odejdu domů dříve když se budu cítit nějak trapně. U stolu bude 10 našich známých, tak si říkám, že by to mělo být v pohodě, ale co by kdyby ![]()
Ja bych určitě šla
vzdyt proč ne hlavne kdyz stejn nbudes uplne sama ale se znamymy
Určitě bych šla, taky jsem takhle chodila když jsem byla sama. Přece kvůli tomu nebudu sedět doma
Jednou jsme se u stolu sešli 3 takhle „osamocený“, 2 kluci se rozešli s holkou tak šli spolu ![]()
@kacckaJ píše:
Holky, tak teda asi dám fakt na vás, max. odejdu domů dříve když se budu cítit nějak trapně. U stolu bude 10 našich známých, tak si říkám, že by to mělo být v pohodě, ale co by kdyby
přesně, kdyby se ti tam nelíbilo tak půjdeš domů ![]()
Já bych si asi zkusila najít jiný doprovod. Nejlépe samozřejmě tanečníka, ale v nejhorším i třeba kamarádku. Pokud půjdeš se známými, snad tě občas někdo z nich k tanci vyzve a popovídat si budeš mít s kým. Šla bych.