Jít sama na ples?

203
6.1.13 15:31

Jít sama

Ahoj holky, chci se s Vámi poradit. Jde o to, že jsme měli jít s manželem na ples. Bohužel musí jít do práce, tak nakonec jít nemůže a posílá mě ať jdu klidně sama. Šly by jste? Mě to totiž příjde hloupé. Ikdyž bych tam sama nebyla, seděla bych u stolu se známýmá, ale i tak, asi bych se mezi něma cítila divně. Co vy? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19071
6.1.13 15:34

Ja bych teda sla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65320
6.1.13 15:35

Já bych šla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.1.13 15:36

Tak na taneček tě občas někdo vezme a aspon pokecáš..já chodila na plesy sama ( s partou ), protože muj chlap má zakázáno tancovat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4378
6.1.13 15:36

@kacckaJ ja bych rozhodne sla, zvlast, pokud tam budou znamy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
6.1.13 15:50

Já jsem takto byla, cítila se tak trchu mimoň (do první dvojky vína :mrgreen: ), ale užila jsem si to! Bylo to se známýma, vesnický ples..pak jsme táhli dál a přišli v půl sedmé ráno :oops: :lol:..drahý musel na firemní večírek, hlídání jsem měla už zajištěné, tak proč toho nevyužít ;)

Tak jdi a užíj si to!! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
6.1.13 15:54

Tak si vem někoho jiného..Na ples se přece nemusí jít jenom jako pár.. Třeba kamarádku - pokud máte už domluvené lístky a nebo se s někým domluv jen tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.1.13 15:56

@kvaček právě že máme, lístky koupene, hlídání taky zajištěno, jen ten doprovod mi nějak odpadl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
6.1.13 15:57
@kacckaJ píše:
@kvaček právě že máme, lístky koupene, hlídání taky zajištěno, jen ten doprovod mi nějak odpadl :-)

tak vem kamarádku - nebo kamaráda ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
203
6.1.13 15:58

Holky, tak teda asi dám fakt na vás, max. odejdu domů dříve když se budu cítit nějak trapně. U stolu bude 10 našich známých, tak si říkám, že by to mělo být v pohodě, ale co by kdyby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
6.1.13 15:58

@smurfka no pokusím se někoho splašit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
6.1.13 16:05

Ja bych určitě šla :) vzdyt proč ne hlavne kdyz stejn nbudes uplne sama ale se znamymy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.1.13 16:06

Určitě bych šla, taky jsem takhle chodila když jsem byla sama. Přece kvůli tomu nebudu sedět doma :mrgreen: Jednou jsme se u stolu sešli 3 takhle „osamocený“, 2 kluci se rozešli s holkou tak šli spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1065
6.1.13 16:07
@kacckaJ píše:
Holky, tak teda asi dám fakt na vás, max. odejdu domů dříve když se budu cítit nějak trapně. U stolu bude 10 našich známých, tak si říkám, že by to mělo být v pohodě, ale co by kdyby :-)

přesně, kdyby se ti tam nelíbilo tak půjdeš domů :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
6.1.13 16:13

Já bych si asi zkusila najít jiný doprovod. Nejlépe samozřejmě tanečníka, ale v nejhorším i třeba kamarádku. Pokud půjdeš se známými, snad tě občas někdo z nich k tanci vyzve a popovídat si budeš mít s kým. Šla bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová