Jít studovat Vš nebo pracovat ?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jít studovat Vš nebo pracovat ?
Dobrý večer jsem studentkou předškolní a mimoškolní pedagogiky. Letos budu maturovat, tudíž se nabízí otázka jestli jít na VŠ nebo ne. Popravdě víc mě láká hned nastoupit do MŠ, ale na druhou stranu si říkám jak to bude s platem a s nabídkami pracovních pozic, když budu mít „jen“ maturitu. Děkuji za každý názor ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Tereza42 píše:
Dobrý večer jsem studentkou předškolní a mimoškolní pedagogiky. Letos budu maturovat, tudíž se nabízí otázka jestli jít na VŠ nebo ne. Popravdě víc mě láká hned nastoupit do MŠ, ale na druhou stranu si říkám jak to bude s platem a s nabídkami pracovních pozic, když budu mít „jen“ maturitu. Děkuji za každý názor
Určitě studovat pokud na to máš vhodné podmínky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to jenom trochu jde, tak studovat. Budeš pak mít mnohem širší možnosti uplatnění.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza42 píše:
Dobrý večer jsem studentkou předškolní a mimoškolní pedagogiky. Letos budu maturovat, tudíž se nabízí otázka jestli jít na VŠ nebo ne. Popravdě víc mě láká hned nastoupit do MŠ, ale na druhou stranu si říkám jak to bude s platem a s nabídkami pracovních pozic, když budu mít „jen“ maturitu. Děkuji za každý názor
Můžeš přeci studovat a u toho pracovat. Zvlášť VS a práce v MŠ jde moc dobře skloubit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Studovat určitě dál. Jen si ujasni, jestli preferuješ prezenční nebo kombinovanou formu.
Mi sedí víc kombinovaná. Brala jsem to, že to byla pravidelná únikovka. Dospělá bych denně nevydržela.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud pokládáte takovouto otázku, pak se obávám, jestli máte buňky na VŠ? Jinak jasně, že studovat, ať je ve stáří co zapomínat!
@Tereza42 píše:
- Citovat
- Upravit
Skolstvi jede v tabulkovych platech, takze VS ti realne polepsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza42 píše:
@roba18 opravdu? Děkuji, tahle informace mě potěšila
No stačí se podívat k někomu na rozvrh přednášek a cvičení. Je opravdu dost studentů PedF, kteří už po prvním semestru (ne-li dříve), mají k dennímu studiu práci ve školství (i kdyby to měl být „jen“ asistent pedagoga).
Pro zdejší rypalky: ano chápu, že studium na PedF je náročné a pracovat se při něm nesmí. Neb žádné dítě a žádný student nesmí na práci ani sáhnout a musí se pilně věnovat jen a jen studiu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Osobně bych šla studovat, Bc. prezenčně, ať si užiješ studentský život, a potom Mgr. dálkově při práci na plný/zkrácený úvazek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Prostě Vodnář píše:
Pokud pokládáte takovouto otázku, pak se obávám, jestli máte buňky na VŠ? Jinak jasně, že studovat, ať je ve stáří co zapomínat!
Proc by hned neměla mut buňky na VŠ?,?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tereza42 jdi studovat, klidně dalkove, jestli se chceš osamostatnit.
Pokus máš klid, zázemí doma, jdi prezenčně, ale zkus to.
Určitě bych zkusila VŠ a do zálohy bych si dala VOŠ, jako přihlášky myslim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit