Adaptace na novou práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Vybrali mě, protože jsem byla nejlepší. A taky jim to ukážu, že se nespletli.
Solidní zaměstnavatel asi pochopí, že první dny nejsou vždycky na 100%.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chtěla jsem svou práci po 3 týdnech vzdát. Nakonec jsem to neudělala a dobře jsem udělala.
Dá se říct, že po roce jsem se tam cítila jako bych tam už zapadla a byla součástí kolektivu. Teď jsem na rodičáku a je tam hodně nových lidí, tak jsem zvědavá, jak to bude probíhat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam vyzkouseny, ze z cloveka opadne takovy ten stres, kdy se celkove hodne hlida, je skoro non stop ve strehu, coz hodne vycerpava a citi se nesvuj v novem prostredi nebo pri nove cinnosti - po cca sesti tejdnech. To sestinedeli neni nahoda…myslim. Po tomhle obdobi konecne clovek prestane resit tyhle banality a muze se poradne zakousnout do nove cinnosti, ktera mu pak jde o dost lip a lip a cloveku to zlepsi naladu a ubere stresu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, mám takový hloupý dotaz. Po 6 letech jsem přešla do nového zaměstnání. Více do oboru. Co vám budu - asi jsem měla první den slabou chvilku. Nejenže začíná člověk od nuly, ale když vím, kolik mě toho čeká - to školení, učení. Nový začátek komplet. To mi asi nevadí, chtěla jsem si jít za svým snem. Ale proč najednou ve mne hlodaly myslenky - ty brdo jaktoze mě vybrali, mám tu vůbec byt, jsem malo vzdělaná? Nevím proč jsem se začala najednou podceňovat. Jak dlouho jste si zvykali na nové pracovní místo? Věřím, ze si to casem sedne - je těžké jít sama do úplně nového prostředí. Člověk má tak stupidní myslenky.